• crophantom
    6.8k
    Na stranu što obje priče (Livi/Barca i ovo s Milanom) zvuče ko teške gluposti, gledam ovaj Musah ima 3 milje place.
    Ne vjerujem da cijelo ljeto štedimo da bi išli probati s Bennacer 2.0 kombinacijom. Pa nece Zvone sad doživotno svaki prijelazni rok probavati s po jednim igračem Milana.
  • ElDorado
    13.3k
    Ajde nek netko od ovih počne konačno igrati da ne moram više Topića i Hoxhu gledati
  • Paggini
    95.6k
    Pa nece Zvone sad doživotno svaki prijelazni rok probavati s po jednim igračem Milana.crophantom

A ne bih se žalio
  • Orc123
    16.6k
    Covjeku je Milan drugi dom, tamo ga ne cijene nista manje nego ovdje i ne vidim sta se tocno cudimo ako ce on cesto pokusavati tako iz Milana dovoditi ograce koji tamo nisu ostvarili pun potencijal a realno za nas bi bili avion i helikopter u jednom......ako iz nekog kluba mozemo dovesti takve igrace onda je to Milan.
  • Paggini
    95.6k
    Jebemti opet Boban dovodi igrače Milana svaki prijelazni rok....

ab67616d0000b2739c56f507bfd2e7d0fe233cda
  • Thor
    3.7k
    :rofl: :rofl: ja se ne bi bas bunil ak ima jos koji na lageru i to za malo para
  • Gradina
    338
    jedva čekam ponovni susret ove dvojice
  • BPAM
    332
    Jos ce vratit Bennacera hehe
    Njega su platili koliko, 18m i slali na posudbe
  • Praskaton
    6.1k
    Jebemti doso Boban i dovlači nam igrače Milana.Vratite nam Marića i njegove dogovore s Interom.
  • Masto
    2.1k
    Mogo bi ja češće odiseja gledat
  • El Madrigal
    893
    u LP dolazi mega pojacanje iz Milana koje dogovara Boban, netko koga je Milan platio 20M, veznjak.plavizg

Fofana
  • Sibirski plavac
    9.9k
    Ne znam kako vi, ali ja bi radije neku zvijer na krilu u tom slučaju...Dragon1Warrior123

Leao je nešto nezadovoljan u Milanu zadnje vrijeme :cool:
  • rokikaciga
    17k
    Rekao sam ja..Bennacer!
  • Davieboy86
    1.4k
    Milan mi nije strana riječ tako da znam jedino kako Cardinale ove sezone radi veliku čistku.Nakon smjene Maldinija i Bobana te preuzimanja Red Bird grupacije, godinama Milan nije potrosio na nekog igraca 40,50M+ Al bas godinama. Da ne kazem kulminaciju gubitka mjesta u LP te probleme sa navijacima.Sada su u kratkom vremenskom roku doveli za 70M+ Goncala Ramosa iz PSG,Diego Moreira iz Strasbourga za 50M+ ,Maria Gilu iz Lazia 30M+ i u najavi je dosta , dosta novih igraca od Arsenala,Borusie, Boce itd Samim time se Milan rjesava dosta igraca koji sada nisu vise u vizijama kako Cardinalea tako Amorima. Rafael Leao se bukvalno tjera na silu iz kluba, Tomori je na otpis listi, na Fofanu se ne racuna, Bennacer je rjesen,Nkunku nije u planovima kluba,kao ni : Estupian,Terraciano,Musah,Gimenez,Cisse… Uglavnom, sto zelim reci , ako ima ovdje za nas uopce ikakvog dima mislim da Boban moze, zna iskoristiti ovu priliku u pozitivnome smjeru za nas jer i dalje avi ovi igraci nisu zreli niti tehnicki dovoljno dobri za najbolje ekipe Serie A ali da su za HNL space shuttle.Jesu.I nama sigurno napredak. Koga god doveli. Ako…
  • Laugreano
    6k
    Rekao je da jecposudba u pitanju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.