• NekiTamo
    74
    Lautaro Alejo Ultra Goro? :lol:
  • plavizg
    94
    Kvasina upravo izjavio na Denis podcastu da Livi potpisuje za Barcu i dolazi kod nas na posudbu na godinu ili dvije.
    I da navodno ako udjemo u LP dolazi mega pojacanje iz Milana koje dogovara Boban, netko koga je Milan platio 20M, veznjak.
  • Dzoni
    7.5k
    Ček ček, otkud 2. urugvajska liga? Što sam propustio, sve se vrlo brzo odvija?
  • austrijanac
    13k
    Jesu dosli frigan i smolcic, zna li se sta
  • Dzoni
    7.5k

Mali problem što je Forlanov trenerski "put" ustvari jedna ogromna prometna nesreća. Očajan trener
  • Orc123
    16.6k
    Joj nebitno....decko dolazi igrati u B ekipu....ako uspije odlicno, ako ne svejedno....

Od takvih 4-5 jedan ce uspjeti......pecamo mlade talente po svijetu, kao sto i radi svaka druga ozbiljnija Europska momcad, a sad imamo savrsen poligon za probavanje i razvoj istih.....bravo za skaut sluzbu. Sigurno nisu slucajno dosli do njega iz 2. Urugvajske lige...ocito ima nesto. Ak uspije puna saka brade, ak ne? Nista ne gubimo.
  • hardek
    12k
    Ma ovo s urugvajcem mi se čini ko neka patka. U veznom redu imamo Radoša, Brundića, Božkova, Benkotića, Taylora, Bakovića i Šuntu
  • Filip85
    1.6k
    Zvuči kao neki južnoamerički regen u FM-u.
  • Jurki
    27.4k
    zgleda to na papiru puno veznjaka, al treba uzeti u obzir da se radi o klincima koji ne znam bas dal su sposobni izdrzati tempo 90 minuta seniorskog nogometa u kojem ce morati trositi enormne kolicine energije za dobivanje duela protiv fizicki jacih igraca. Veznjaci se iovak najvise trose i trebat ce tu širine.
    Bila ili ne patka, to je smjer u kojem moramo ici. Dopeljaj jeftino, isprofiliraj, masno unovči.
    Kak god mi se uvijek gadila ta recenica, al sad bar znamo da nece ti novci zavrsiti na Kajmanskim otocima na off-shore racunima i u dzepovima našmrkane sotone.
  • Omake
    20.1k
    osim ako nije Fuzy pao liječnički danas pa se odmah krenulo na B opciju
  • Ludovic IX
    12.5k
    Ja ne vjerujem u priču oko barcelone i posudbe ali se sjećam kako je jarni do reala došao okolno. Od betisa ga je kupio coventry i odmah drugi dan prodao realu jer je ovaj imao klauzulu da ne može u rivalski klub ili tak nešto.

Feneru možda vise imponira poslovati sa barcom nego sa nama.
  • hardek
    12k
    osim ako nije Fuzy pao liječnički danas pa se odmah krenulo na B opcijuOmake

Ma ne vjerujem da bi ga rušili na lječničkom sve i da postoji neki problem jer dolazi na posudbu
  • Mathiasovi Chageri
    9k
    I da navodno ako udjemo u LP dolazi mega pojacanje iz Milana koje dogovara Boban, netko koga je Milan platio 20M, veznjak.plavizg

Christian Pulišić dobrodošao u Dinamo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.