• Kaktus Car
    1.1k

Da, sve si mogu misliti kakve bi reakcije bile da Boban dovede nedokazanog golmana iz Žiline. Igrača bez europskog iskustva vrijednog spomena i bez nastupa za slovačku repku umjesto Livakovića.
  • Olmic
    5.8k
    jer po svemu sad bi morali imat bolju financijsku situaciju, nikako losiju. Prodali smu u zadnjih mjesec dana igrace za +- 10 milja, na pragu smo 30 novih milja i sad se ciganis za 3,4,5 milje..
  • Dzoni
    7.5k

Nadam se da tako ne vodiš svoje financije doma ako ti je problem što se "ciganimo" za tamo nekih 3,4,5mil. Kao da rastu na drveću
  • Omake
    20.1k
    I još uz to ispadne flop kojeg Zagorac prebaci na klupu.
  • Mlađi referent
    16.1k

Inače, referentna točka za kadroviranje su forumski komentari?

Ja sam i nedavno pisao da ja to tako ne bi, ali komentar ti je ironičan jer je Viking upravo na toj poziciji potrošio maksimalno koliko je mogao i to prije pola godine.
  • Yovitssa
    1k

Upravo to. Ja tupim već mjesecima da ne uzimamo njegov transfer u Dinamo zdravo za gotovo, ali ne. "On je naš, on vidi samo Dinamo, živi samo Dinamo..."

Ljudi, on nas je jednom već napustio, a jednom odjebao zbog jebene Girone. Dajte najte. :grin:

I nije da sam protiv Livija, i dalje tvrdim da bi njegovim dolaskom naglo porasle dionice u Europi i doživljavam ga kao apsolutnu legendu kluba, ali mislim da bi neki forumaši trebali malo otvoriti oči...
  • FazeN
    7.9k
    Prodali smu u zadnjih mjesec dana igrace za +- 10 milja, na pragu smo 30 novih milja i sad se ciganis za 3,4,5 milje..Olmic

Pa nije ovo Football Manager da se nakon svake prodaje samo baci novac na stol i evo trošite.
    Ok, istina prodali smo igrače za oko 10 milijuna eura, a na pragu smo potencijalno još 30-ak milijuna.
    Ali od tih novaca ne ide sve automatski na transfere. Tu su plaće, bonusi, infrastruktura, poslovanje kluba, svakodnevni rashodi, ulaganja, obaveze i još milijun stvari koje treba financirati.

Al da stvarno napišeš „ciganimo se za 3,4,5 milje”, kao da pričamo o 100 eura. Hahaha
    To su ozbiljni novci i sasvim je normalno pokušati izvući što bolji posao.
  • Orc123
    16.6k
    ma ja mislim da nitko ne pizdi ili bar vecina ne pizdi da golman mora doci sad...sad nije sila tolka ali kad cujes sa vise strana da mozdase i nece dovoditi golman onda se pitas zar nista nismo naucili iz prosle jeseni kad su nas golmani kostali i previse sve do dolaska Livija koji je imao veliki utjecaj na to da zavrsetak sezone bude ovakav kakav je bio. Mi ove sezone zelimo i iskorak kao u Europi, a kako ces to sa golmanima koji su prosle godine u Europi bili slabi do nikakvi?

Ja sam se referirao na to a ne da golaman mora sutra doci u ZG.... imamo 2 tjedna vremena da se zatvoei golmanska pozicija.
  • Olmic
    5.8k
    drzim sve u carapi. Stari moj pa ne mislis da svi skidaju gace kad dinamo dode i zeli igraca. 5 milja vrijedi i Livi i Kotarski. Ako mislis dugorocno rijesit pitanje vratara onda i ulozi..
  • Dzoni
    7.5k
    I zbog toga trebamo bankoritrat klub? Jer eto, mora se udovoljit svima.
  • ElDorado
    13.3k
    Kaj se opce cimao Kotarski?! Zar je netko mislio da ce ga Danci pustiti za manje od 4 milje i to na posudbu. Pa to je sasvim realna i korektna cijena za fakticki hrvatskog drugog golmana koji vrijedi 5 milja.
    Lik je jos odjebao klub i čekao.
  • Olmic
    5.8k
    slazem se, ali klub ce bankrotirat kako kaze kolega ako toliko ulozimo….
  • Dzoni
    7.5k

Samo se pravi glupim i dalje..
  • modri-kibic
    1.9k
    na pragu smo 30 novih milja i sad se ciganis za 3,4,5 milje..Olmic

A kaj ako taj prag ne pređeš?
  • Kujtim Shalla
    11.1k
    eto pošto ti znaš sve , da je Boban poslao službenu ponudu Kopenhagenu ,pa de nam sad reci iznos te ponude ? Ajd baš me zanima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.