• Gradina
    325
    Nisan siguran jesan li se više radovao kraju ljetnih praznika prije 4. srednje ili se više veselim kraju ovog jebenog prijelaznog roka
  • Olmic
    5.8k
    a ti misli i dalje da svi spustaju gace kad Dinamo dolazi u kupnju..
  • JMastermind
    1.7k
    Al s druge strane, ako se toliko opterecujemo oko golmana, sto to govori o vjeri u to da cemo zabit nesto?

Nek Neva obrani koliko toliko ok, a Kova nek izvoli slozit ekipu da zabiju vise nego sto Neva primi. Pa ne igraju samo golmani,, majku mu....
  • Archangel
    230
    Ako Nevistić ne zajebe i nekak prođemo Vikinge nadam se da će onda ipak biti spremni dati i tih 5 mil da se riješi golman na duže vremena i da se ne sramotimo u LP.
  • Olmic
    5.8k
    ionako ce se kupit vratat nakon Vikinga pa ces znat na cemu si
  • Droljo
    31k

Pa to. Nek igraju obranu dobro i ne daju ovima da pucaju po golu. Onda može i kelava stat. Jebene dvije utakmice imamo za odradit sa nevom. U pm smak svijeta
  • Kujtim Shalla
    11.1k
    I da će nas Neva sve iznenaditi :lol: to si zaboravio. Mene ne može iznenaditi brat više ni sa čim. Od kako je rekao da je nezainteresiran za nogomet, ja ne vjerujem ni da zna protiv koga mi igramo. Tako da ga ovo me igra ni sekunde,hoće li doći novo golman ,neće , Neva se ne nervira. Ja vjerujem ni da nezna da tražimo golmana :rofl: Možda bi me iznenadilo da zaspe uz stativu,da ga malo zanese. Ali samo možda :rofl: Ne dirajte mi Nevu . Pošteno zaradi svaki euro , problem nikad nije pravio . Samo da bude zdrav. Livi ,Kotarski su bolji od njega ,a svi ostali ,Zelenika i takvi nisu bolji ni u jednom segmentu
  • DiddyGuela
    6.5k
    drugim riječima ja bi Jennifer Lopez oženio i izvodio je kod Kadre na ćevape ,pa ako voli nek izvoli.Kujtim Shalla

Cekaj ti zapravo zelis reci da nikada nisi slusao "Jenny from the block"?
  • scooniepenn
    7.3k

Naravno da nema, panic buy nikada nije imao smisla. Referirao sam se na pokusaj amnestiranja Nevistica i zaboravljanje onoga sto je “donosio” lani. Iz moje perspektive to je u kontinuitetu nesto najlosije sto sam na vratima Dinama vidio u zadnjih 20 godina. Ima ovdje i nepotrebne histerije, ali zaista mislim da je bilo kakav pokusaj da se postojeci izbor na vratima ocijeni dovoljno dobrim jednostavno nepotreban.
  • Dani Olmić
    2.3k
    Ako ne dobijemo Viking onda nek dovedu kog god zele, onda moze i Zagorac branit, svejedno

A ne daj boze da se zbog kiksa golmana ne dokopaš lige prvaka
  • CastAway1986
    6.2k
    meni je najlosije ono sto imali u sezoni 13/14 , ludi Pablo Migliore par utakmica , Sandomierski ,Jezina i mladi Zelenika..
  • Efes Pilsen
    16.6k
    Jer se nogomet igra samo ove sezone jos?
  • scooniepenn
    7.3k
    Migliore je bio lud nazalost, ali mu kvaliteta nije bila upitna. Mogu se sloziti da je to bilo najgore na vratarskoj poziciji nakon odlaska Argentinca. Ono lani od Nevistica je odmah do toga.
  • jedan u nizu
    19k
    Uglavnom preskacem ovu temu,
    Ali evo ekipa, zaluszili ste jedan tetak post

4597009_65907.gif
  • Kujtim Shalla
    11.1k
    pa ja sam je napisao :kiss:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.