• NoSkillan
    491
    izbacimo viking i kupimo njihovog 24godisnjeg golmana Ljubomira, jednostavno
  • FazeN
    7.9k
    zasto smo se doveli u ovu situaciju? Koje izvanredne okolnosti su se dogodile?fakin

Kaj je ovo Q&A?
    Imaš još koje pitanje za mene?

Pitaš na krivu adresu, možda kad te toliko zanima, takva pitanja ostaviš za članski dan
  • scooniepenn
    7.3k

Hocemo izbrisati sjecanje na bajne partije Nevistica u Europa ligi. Uz svo duzno postovanje ako je Dinamu Liga prvaka uvjet za dovesti postenog golmana onda smo si jako spustili standarde.
  • fakin
    5.8k
    Do članskog dana ima jos 3 mjeseca, ko zna što ce se do tada još dogoditi.
  • Mlađi referent
    16.1k

Inače, Viking je u veljači kupio golmana i to kao drugi najskuplji transfer u povijesti kluba. :lol:

Za milju eura, toliko i nama treba da dovedemo smislenog golmana
  • Dzoni
    7.5k

Kako je to ikako jebeno povezano??
  • Mr Anderson
    21.4k
    Stvarno bi ovu temu trebalo zaključati s vremena na vrijeme. Koliko idiotskih komentara na jednom mjestu, to je nevjerojatno, koliko opskurnih likova izgmiže čim treba nekakvu negativu širiti, neki ne napišu tjednima i mjesecima ništa, ali čim treba srati, evo ih.
    A svi se ravnaju po tome kako gdje izađe kakav bezvezni članak ili objava na društvenim mrežama.
    Umjesto da se energija usmjeri na utorak i bodrenje ekipe, ispisuje se milijun copy-paste idiotskih postova.
  • austrijanac
    13k

Ne mislim da je, ali dva dana prije playoffa ti nista ne znaci novi golman.

Pogrijesili smo prije mjesec dana kad smo vjerovali krivima.
    Sad panic buy nista ne donosi
  • Olmic
    5.8k
    koje tocno?
  • fakin
    5.8k
    Pogrijesili smo prije mjesec dana kad smo vjerovali krivimaaustrijanac

A kome smo to vjerovali to mene zanima? Bari ili kome? Sumnjam da je nasa uprava toliko naivna da njemu vjeruje na riječ
  • rokikaciga
    16.9k
    kriv je forumas rokikaciga koji je deset puta ponovio da Livi zeli ostat :cry:
  • Dzoni
    7.5k

Kako možeš povezati plaćanje 3mil veznog igrača za vrijeme velikog remonta s plaćanjem 4mil golmana u doba kada se ne planira trošiti basoslovno puno? Ta dva pristupa transferima nemaju nikakvih dodirnih točaka
  • Orc123
    16.6k
    imamo dobra 2 tjedna da pronađemo i dovedemo ozbiljnog gomana koji bi bio na razini ekipe koju imamo. Dovoljno za locirat, prostudirat i potpisat. Mislim da za golmansku poziciju nam sasvim svejedno jel to LP ili EL.
  • austrijanac
    13k

Nemam komentara.

to da, ali kaj onda pizdite jer sad nikoga necemo dovest. Danas ili sutra nam nista ne znaci.
  • Kujtim Shalla
    11.1k
    drugim riječima ja bi Jennifer Lopez oženio i izvodio je kod Kadre na ćevape ,pa ako voli nek izvoli. Ako je istina ovo što piše , da za Kotarskog bi platili ono u hrvatskim okvirima , gabaritima onda smo amateri i kokuzi. Pa ljudi su ga platili 5 milja ,rekord ,plus sign on fee ,i sad dovode golmana za iste novce ,samo da bi ih mi pravili budalama. Što je normalno za naše prilike ? Milja , milja i pol za vrhunskog golmana ? Pa idi onda po zeleniku ili kojića , koga već . Ili ostavi Nevu na golu i da ne seremo više . Čisto sumnjam u sve ovo što piše. Meni Kopenhagen doveo golmana koji je uzgred rečeno prošao ljekarski pregled da nisu napravili deal sa nama . Jednostavno novinari samo seru i seru po svemu što mi /Boban naprave . Ja sam uvjeren da Kotarski dolazi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.