• crophantom
    6.7k
    a kolega rokikaciga, iako se jamačno radi o jednom uvaženom i cijenjenom kolegi, je akter u ovoj sagi? Na koji način?

Rekao sam od aktera - Fener, igrač, manager, Dinamo.
  • fakin
    5.8k
    ocito misli da ne moze puno vise postici u karijeri, a da se kod nas uvijek moze vratiti. Ovako 2 godine lagano Barca, Mediteran, najelitniji hoteli, novi Camp Nou, Sagrada, kupanje 6 mjeseci u godini, utakmice protiv Reala i ostalih euro velikana. Jbga, za 2, 3 godine opet cemo ga mi docekati širokih ruku pa moze onda jos pred kraj nesto malo braniti
  • Masto
    2.1k
    Nama je livi trebao za kvalifikacije, a dal ce doc za ligasku fazu mi i nije od neke važnosti iako bi mi bilo drago da dođe
  • Kaktus Car
    1.1k

Koja je to točno logika? Trebao je za kvalifikacije u kojima niti jedan klub nije bolji od Dinama, u kojima niti jedan klub nema svjetske klase ni na golu, ni u napadu, ali ne treba za potencijalnu Ligu prvaka u kojoj igraju najjači klubovi?!
  • Zagreb1992
    3.8k

A ti znaš da on neće braniti u Barceloni ako ode tamo ? S obzirom na broj tekmi koje igraju imat će šansi sigurno
  • fakin
    5.8k
    branit ce vjerojatno nebitne kup utakmice, one prijateljske u kini i tu i tam par tekmi u prvenstvu ako Garcia osjeti kakva zatezanja
  • Dani Olmić
    2.3k
    Ako stvarno ode u barcu to je onda najveci dokaz da mu zelja doc u dinamo nije bila neka velika

Jer da je bila vec bi davni dana bio tu

Pa bogamu i igraca se nesta pita. Ako igrac zeli sve se da rijesit. Ja i dalje ostajem na teoriji da je on doso u Dinamo da bi uhvatio neku formu za SP a sad ko te jebe Dinamo
  • hardek
    12k
    Ne razumijem ovo. Nisi branio u Feneru, nisi branio u Gironi i onda odlučiš ić ne braniti u Barcelonu.

Treba se okrenuti Kotarskom jer očito će on biti prvi golman repke sljedećih par godina
  • Keyser Soze
    20.6k
    Ako želiš u Dinamo ne uzimaš Baru za menadžera. Žali Bože svih ovih mjeseci gdje smo ga lovili bez razloga.
  • hardek
    12k
    Stari, Vrbančić je plug and play opcija za mišićevu poziciju? Za ligu prvaka? Razmisli ponovo.Droljo

Pa kakav je ovo način razmišljanja dragi Droljo. Za odmorit Mišića u HNLu a može igrat i 8-icu umjesto Zajca i u Europi i u HNLu. Ili da odma gurnemo Fuzya u LP umjesto Miška :lol:

Poanta je da je Vrba prvi igrač kojeg vidim u HNLu od možda Nejašmića da igra istu rolu kao Miško kod nas
  • rokikaciga
    16.9k
    Jebote zasto se mene proziva :cry:

Iskreno, meni su dva-tri puta ljudi rekli da Livi zeli u Zagrebu ostati, cak do te mjere da su ga opisali kao introverta kojem se ne prozivljava "Turska" opet ili sjedenje na klupi..
    Nije direkt od strucnog stozera da se ne misli da sjedim na kavi sa Dabcem ili nekim ispod njega.
  • miro
    9.5k
    ja sam čuo da Barca zna i posuđivat igrače u Dinamo :smirk:
  • Beowulf112
    460
    A sta se mucimo s golmanom...real tolko nije ganjao mbappea..i nakraju uvijek bude kako igrac zeli..nek livi javno kaze zelim u dinamo i nemaju tu sta turci onda..mogu samo odugovlacit do zadnjeg dana prijelaznog roka..tako je luka napravio u tottenhamu, tako je bale isto..ni prvi ni zadnji
  • Omake
    20.1k
    U ovom trenutku mi je najviše žao što je mali Rajić dobio mononukleozu. Da je povezao dobar Euro plus pripreme, dobar dio mene je uvjeren da bi sada bio ispred Filipovića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.