• Maximo
    925
    na - infrastrukturuKeyser Soze

Ovo zvuči sjajno, novce za livija dat u grijane kontejnere, da se naši postojeći golmani bolje osjećaju
  • NitkoBitan
    38.2k
    "Dinamo neće ulaganjima u vratare ulaziti u bilo kakve financijske akrobacije, može platiti cifru koja je realna za hrvatske prilike. Niti centa više. Nema dakle nikakve panike u Maksimiru, Dinamo ima svoje vratare, Nevistića, Filipovića i Zagorca, također i mladog Žnuderla.

Već se plasirao u Europsku ligu, može i do Lige prvaka. Pa eto, pada nam napamet jedno razmišljanje... Za SHNL Dinamu ne trebaju skupi vratari, kvalitete spomenutih sasvim su dovoljne. Kad se radi o Europskoj ligi, a poglavito o Ligi prvaka, budimo realni, niti Livaković niti Kotarski neće vjerojatno pomoći da se ostvari neki senzacionalni uspjeh."

:sad: :meh: :worry: :cry: :angry: :rage: :groan: :roll: :yawn: :brow: :zip:
  • ElDorado
    13.3k
    Debilno defetisticki clanak Olivarija. Sad su odjednom bitni kontejneri jebes golmana. Po tom kriteriju ak se plasiramo u LP ne moramo niti igrati. Nek nam samo lovicu posalju.
    I kak je 4 milje za Kotarskog previse? Pa to je realno. Ak necemo davat tu lovu kaj smo opce kemijali. Glavno da smo kupili tri spice od toga dve povredjene s upitnim datumom povratka.
    Sve to postaje uzasno iritantno.
  • Maximo
    925

Da, i ja sam tog razmišljanja, ako nam je 4 puno,kaj mi opće nudimo onda, jedina pozicija di nam je bitno dovest pojačanje i onda očekuješ kaj, milja za livija..
  • crophantom
    6.7k
    Nakon kaj smo odigrali dupli pas s Dancima da poljuljamo Turke, ide nokaut preko ruke, ovaj put smo se urotili s kontejnerima.

Neznaju oni s kim imaju posla
  • Netkos
    201
    Za Dinamo nije realno davati 4 milijuna za golmana. Mi te novce trenutno nemamo, sve što sad dovodimo je besplatno, ili uz male odštete.
  • Maximo
    925

Počeli smo poslovati ko hajduk
  • crophantom
    6.7k
    digli smo kredite kod kamatara i u financijski plan stavili prihode od polufinala lige prvaka, a ako zapne opet knjizimo Gvardiola?
  • Keyser Soze
    20.6k
    Već je puno puta ponovljeno da bez novog Maksimira nećemo moći davati bolesne cifre. Do tad treba poslovati ovako.
  • dinamozivivjecno
    3.4k
    Ja se stvarno nadam da nece doci Zelenika, onda bi rade da je Neva prvi golman nego da dovodimo bilo koga kao hitno rijesenje...
  • Maximo
    925
    Već je puno puta ponovljeno da bez novog Maksimira nećemo moći davati bolesne cifre. Do tad treba poslovati ovako.Keyser Soze

Al mislim nije da nismo ostvarili neki profit prodajama ove sezone, poslovati točno kako? Prodavati, a dovodit besplatno

digli smo kredite kod kamatara i u financijski plan stavili prihode od polufinala lige prvaka, a ako zapne opet knjizimo Gvardiolacrophantom

Uz ovakve navijače ne trebaju nam protivnici
  • Dani Olmić
    2.3k
    Iskreno bi prije volio da ostanemo na Nevisticu i Filipovicu nego da taj dode…. Pa Zelenika nije ni zrno bolji golman od ovih sto trenutno imamo - ono kad cekas cijelo ljeto, stediš lovu za golmana i onda ti doleti velicanstveni Zelenika :nerd:

Ima li lijepse romantike
  • ElDorado
    13.3k
    Ovo razmisljanje Neva nam je ok. Ne razumijem to da ga jebeš. Kad je Livi odlazio mislio sam ma ok pa imamo Nevu, super golman nam je 100% zicer. I onda je krenulo da se ne vracamo u kae bilo….
    Ali protiv Rudeša lik 3-4 puta suludo izbija loptu na sve strane, za dodavanje mu opet treba 5 sekundi razmisljanja… protiv jebenog Rudeša. Ak je to svima ok onda je i meni ok.
    Kotarski ili Livi tak mi je svejedno ali pricati da je 4 milje za sigurnog golmana previse, nikak se ne mogu slozit s tim. To nam je trenutno kljucna pozicija. Pa i Zvone je na clanskom rekao da se sva lova cuva za golmana. I sad su kontejneri vazniji jer tri kontejnera kosta 4 milje??!!
  • Keyser Soze
    20.6k
    Moći ćeš davati 2-3m odštete, to je na primjer nezamislivo bilo kojem hrvatskom klubu osim nama. Na kraju krajeva, novci nisu garancija uspjeha i treba biti oprezan, a ljudi su nerealni. Da sutra igramo s Bruggeom ili Celticom koji troše 3 puta više većini ljudi bi bio fijasko kad ih ne bi pobjedili.
  • San Lorenzo
    23.7k
    Kotarski je očito otpao, a neće Modri davati silne milijune niti za Livakovića. Radije će taj novac potrošiti na - infrastrukturu.
    - Na pomoćnim terenima ćemo od kvalitetnih kontejnera svlačionice za sportski sektor gdje će biti stacionirane momčadi Marija Kovačevića i Jerka Leke. Također, uložit ćemo i u školu
    Keyser Soze

:rofl: :rofl: :rofl:
    Tri mjeseca slušamo mantranje o štednji za Livakovića i da su Turci govnad jer nam ga nedaju za cijenu koju smo mi sebi zabrijali da je ispravna, sad smo došli do toga da smo za playoff ostali na ikonetini koja je proteklo proljeće provela na tribini jer se frajer srozao do statusa trećeg golmana, a finale ove šarade je genijalni zaključak da nama golman zapravo ni ne treba, bolje kupit kontejnere, ta imamo popularnog Filu, Nevu i Zagija!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.