• Mali Zeus
    22k
    usporedi kako je Bakrar odigrao tu tekmu recimo a kako Mudražija.
  • joesimunic
    369
    Bakrar je bio fenomenalan, Mudražija loš i ja tu nemam šta drugo za reći, ali da mišljenje o njemu kao igraču tvorimo samo na temelju tih 90 minuta protiv niželigaša, a zaboravljamo sezonu prije u Hnl-u i ostalo neda mi se više ponavljat, mi je malo too much. Imao je i Hoxha u prvih par kola lige užasne predstave pa ga se pretrpilo pa je ipak puno dao kasnu jesen i zimu prošle godine. No dobro svako ima svoje mišljenje neću više pisati u ovoj temi umara me, ili nek dobije šansu pa ako odigra nešto nek ostane za rotaciju ili na prodaju ako bude loš. Ili nek ga se riješi u narednih mjesec dana ako nije zaslužio priliku i sa raskidom ugovora ako drugčije ne ide jer ovo ne vodi nigdje, a ovim nazvat ću to blagim hejtom ćemo mu razbit psihu da i ono šta zna zaboravi, haha živi bili!
  • Mali Zeus
    22k
    vjeruj mi neće on propasti zbog par komentara na zoni.
  • joesimunic
    369
    ma sve znam ali ono što je neko već napisao lako moguće da se desi kontra efekt da mu u budućnosti pola tribine zviždi jer im se ne sviđa to što mu druga polovica tribine skandira. A prvotno zašto sam uopće napisao nešto u ovoj temi je to što neki imaju ogroman problem s tim šta se dečku kojeg “narod” voli jer živi san svakog dijeteta iz Zagreba skandira. Od lijepe stvari smo izvrtili da i to bude negativno, ako su ljudi sretni i dolaze na tekmu jer on igra, neka ih, nema on veze s njima kao da bilo kome od nas u njegovoj poziciji to nebi bilo drago.
  • crophantom
    6.7k
    dečku kojeg “narod” voli jer živi san svakog dijeteta iz Zagreba skandirajoesimunic

Stojke je rođen u ZG, koliko vidim i Topić, Kača također. Oni ne žive san svakog dijeteta iz ZG? Jer ne vidim da imaju takav tretman...

S tim da sam siguran da Topić dobije pitanje dal bi igrao za Hajduk da bi odgovorio da bi se prije bacio kod ovog novog lava u ZOO u kavez nego igrao dolje...
  • joesimunic
    369
    nisam mu ja skandirao nit ću mu skandirati, ali mi ne smeta, ako je nekom gušt neka je, ja bi volio da onakav tretman kod ulazka/izlazka ima svaki igrač i Stojke i Kača i Topić ali i Zajc i Mckenna i svi, ali to sam ja, a ako je toj grupi koja skandira gušt, neka skandira ne znam šta bi trebao Mudražija tu napravit valjda na konferenciji zamolit da to ne rade, meni bi prvom to u njegovoj poziciji bilo lijepo i drago. Kažem jedino što mi smeta je što će biti kontra efekt, ako već i nije stvoren
  • Jurki
    27.4k
    živi san svakog dijeteta iz Zagreba skandira. Od lijepe stvari smo izvrtili da i to bude negativno, ako su ljudi sretni i dolaze na tekmu jer on igrajoesimunic

U ovom i je problem, jer ima hrpa nogometasa koji su dali i daju za Dinamo puno... a dobivaju od te iste tribine zvizduke i psovke.
    Svi bi mi htjeli zivjeti zivot Roberta Mudrazije, covjeka koji je ostvario zivotni san.. al de je tu klub u cijeloj prici?
    Nismo nizeligaska prcija koja zivi od 2-3 selske fešte i par prodanih gajbi pive vec OZBILJAN nogometni klub u kojem za epizodiste kak je Mudrazija zbog svojih limita nema mjesta.
    29 godina nogometas, dno rotacije za finu placu.. pa kaj je?

Nemam nist protiv Mudrog, ali sezonama kad sam ga gledal na hnl pašnjacima mi je dovoljan pokazatelj o kakvom se igracu radi. Ako to vidi nasa struka, ako to vidi 99 posto ljudi koji gledaju nogomet onda u cemu je stvar?!?

Zgleda su svi treneri, sportski direktori i skauti debili... samo šačica glasnih debila sve zna.
  • joesimunic
    369
    ne pričam u tuđe ime, za mene kao što sam par puta napisao Mudri nije i neće bit važan igrač za Dinamo, ali kada je tu iskoristit se može probat, općenito mislim da ima ljudi koji pretjeruju na obije strane koji ga vide kao da je dve klase bolji od Baturine i Stojkovića, a i one koji ga vide u 3 NL Centar, a istina bar po meni je da može bit ok igrač za ući s klupe 15-20 minuta kad ti je sužen roster npr. i kad ti treba malo živosti. Idealna pozicija za njega u Dinamu bi bila neki zamjenski Kačavenda da uđe 20 min ako lovimo rezultat i ako nam treba neki potez koji je on sposoban stvorit. A u postu iznad sam ti napisao da bi volio da se i drugima skandira, a ovo psovanje smanji kako prema drugima, ali isto tako i prema njemu.
  • joesimunic
    369
    Vedran Ješe je dobro bio rekao da je Mudri tip igrača koji prvopoluvrijeme ne napravi ništa, a onda u 52. minuti zabije gol i bude heroj, to može proći u slabijim klubovima, ali u Dinamu je vani na poluvremenu. U prijevodu igrač poteza, koji u dobroj formi može biti dobar, ali mu se treba dati puno vremena da uđe u nju, za koju nema prostora tu i to je to kraj priče.
  • Keyser Soze
    20.6k
    Činjenica je da ljudi sa zapada vole Mudražiju jer je zabijao Hajduku, sprdao ih na instagramu s onim retardiranim fritulama i jer je ponekad išao na utakmice Dinama. To je doslovno jedini razlog zašto ima status u rangu Mislava Oršića.
  • Jurki
    27.4k
    istina bar po meni je da može bit ok igrač za ući s klupe 15-20 minuta kad ti je sužen rosterjoesimunic

Ako ce nam igraci od 29 godina biti rubna rotacija, onda nam ne treba skola, ne treba nam druga ekipa ne treba nam nist.
  • rokikaciga
    17k
    Rubna rotacija bas trebaju biti iskusniji igraci kojima manjak minutaze ne sputava nogometni rast i razvoj, koji nakon "leda" od mjesec dana mogu uc i odradit posao, koji ce bit mentori nekakvim Dominguezima, Stojkovicima i Vinlofima. Potpuno je blesavo da rubna rotacija budu klinci zacementirani na klupu. To ne znaci da ce ta starija rubna rotacija imat vise minuta od nekih talenata iz B ekipe kao npr Sunta. "Sunta" bi trebao igrat vise od "Mudrazije" ali samo kad se zna da ce odigrat barem pola sata. Ak on danas prosjedi na klupi i ne odigra niti za B ekipu utakmocu onda si si pucao u nogu.
    Druga strana je je li taj stariji igrac rubne rotacije Mudri ili ne. Ali Mudri nije nista napravio da dobije hejt koji ima. To je sve na debilima na drustvenim mrezama koji ga gledaju kao boga.
    Mudri ak se nastavi truditi i boriti ima mjesto u plavom dresu kao dvadeseti+ igrac prve ekipe.
  • Jurki
    27.4k
    u takvoj situaciji ces imati nepotrebne gutače klubskog proračuna a nekaj kvalitetnog tesko.
    27. igrac ulazi kad se igra kup protiv nizeligasa, kad ostanes bez opcija za zavrsiti rijesenu utakmicu.
    Npr 200 tisuca eura se da bolje utrositi nego na place igraca od kojih nemas nista.

Jedva cekam da ode iz kluba, jer objasnjavati slijepcima da vide da je ovaj limitiran igracki ko balkon nema smisla.

Ali Mudri nije nista napravio da dobije hejt koji imarokikaciga

Isto tak nije napravio nista zbog cega bi se opce trebala razmotriti opcija njegovog ostanka u klubu.
  • rokikaciga
    17k
    Ali moras imati 25 igraca u prvoj ekipi. Ne mozes imati 18-19 koji svako moze zaigrat u prvoj postavi...i klince. Nismo tovari i igramo na tri ozbiljna fronta svake godine.
    Ovi pri kraju popisa bi trebali biti dinamovci koji te nece ozeniti za 200tis eura, bivsi igraci itd. Npr KTC u zadnjoj godini ako ne gledamo placu. Taj tip igraca i osobe.
  • DerHerrKool
    1.7k
    što se Mudrog uzelo na zub na zonijoesimunic

Malo pročešljaj teme od Neve, Topića, Hoxhe... pa ćeš vidjet kaj je uzimanje na zub. Nije se njega nikaj uzelo na zub nego mu se malo više ističu nedostatci kao protuteža fanboyanja na drugoj strani. Ako tome dodaš da se "zakaj ne igra Mudražija" u isto vrijeme koristi kao eufemizam za kritiku uprave i Bobana onda takva reakcija nebi trebala čuditi.
    Mudri je teški prosjek i do sad je igrao točno onoliko koliko je zaslužio što se može reći za više manje sve naše igrače. Nije on neki mladi potencijal pa će mu se davat neznam koliko prilika. Dobio je priliku i nije se nešto pretrgnuo da ju iskoristi. Sad je silom prilika dobio još jednu i baš me zanima kako će to završiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet