• jp23
    4.5k
    A Gregurina iste vec visi.Facke

Utrka za prvim otkazom u HNLu se zahuktava
  • plavizg
    91

U pravu si i ako ga zelimo trebali bi brzo reagirati, najkasnije na zimu, a ako udjemo u Ligu prvaka imali bi financije za takav transfer
    Mali vec sad vrijedi par milijuna
    Imaju jos nekoliko zanimljivih poput Kumara i Hrvatina, tu je i Sepic koji je bio nas kapetan juniora prije dvije sezone
  • Zg123
    4.2k
    Slaven od 14.3 do danas samo 1 pobjeda u ligi i to protiv Gorice 1:0. Mislim da je Gregurina prvi na listi za otkaz pa cak i prije Peternaca
  • Thor
    3.6k
    aha sorry nisam znal na kaj se referiras. Nisam gledal slaven...vratil sam si nasu tekmu
  • Hebimir Strašni
    326
    Kao što sam rekao već nakon 1. kola, a sad je tu uzorak od par utakmica i meni se s čini da su dobili jack pot s ovim trenerom. Nakon onih silnih levata stranaca koje su španjolci ovdje uhljebljavali sad igraju top čak možda i od svih HNLovaca "najsličnije onom što se igra u jačim EU ligama". Osijek isto čini mi se pogodio sa trenerom strancem ove godine.
  • Goncalo Santos
    4.3k
    I sta kad ga dovedemo, gdje ce igrati pored Hoxhe, Orsica i Nsokija? Pa Sunta ne moze uci dok ne vodimo 4.0 protiv Rudesa, zasto bi Skafar sad dolazio nama biti 3., 4., opcija kad moze odraditi cijelu prvoligasku seniorsku sezonu kao prvotimac?

Isto tako vjerujem da nasi momci u b ekipi nisu nista losiji od ostalih hnl wunderkidova, samo jedni imaju prostora jer su u slabijim klubovima, a nasi samo kroz b ekipu.

Mislim valjda je smisao b ekipe da sami proizvodimo igrace za prvu momcad, a svakako je vjerojatno vec prosao vlak za kupnju Zuzica.
  • Niko1986
    8.4k
    Bit će jako nezgodno u Puli nakon puta u Norvešku i nazad.
  • Hebimir Strašni
    326
    Zašto bi prošao vlak za malog Žužića? Možda ga nećemo dobit za 500k, ali imali smo i još uvijek imamo mi igrača koje smo platili 3+ milje i nitko ne žali ni centa s obzirom kolko nam znače i kolko smo/ćemo na njima zaradit.
  • rioda
    17.9k
    Slaven od 14.3 do danas samo 1 pobjeda u ligi i to protiv Gorice 1:0. Mislim da je Gregurina prvi na listi za otkaz pa cak i prije PeternacaZg123

Što mu se dogodilo s taktikom? :chin:
  • Omake
    20.1k
    krila sličnih karakteristika starija par godina iz pete engleske i druge norveške lige se prodali za 4 milijuna eura nakon jedne sezone.
  • Warrior
    174
    Mi trebamo sami otkrivati takve talente, a ne ih vidjeti u Istri ili Lokomtivi ili nebitno gdje i onda placati velike cifre.
  • Hebimir Strašni
    326
    Nema šanse da ga Istra uspije prodat za 4 milje ( osim nama :grin: ) jer percepcija HNLa (osim nas) je takva da će netko radije iskrcat tu lovu za nekog vikinga iz druge norveške nego iz HNLa (čast izuzecima tipa Jaga).
  • OsamŠest
    8k
    Meni je Maurić jako zanimljiv. Volio bi ga vidjet u nekom boljem klubu i na višoj razini.
  • joesimunic
    356
    Pa dovedeš ga pa ga ostaviš na posudbi
  • austrijanac
    13k
    Ivan Covic sjedi na klupi godinama vec dok Sentic dobije priliku.

Svim tim low profile klubovima sunce zasjalo kad su saznali da Rudesa briga hoce ostat ili ne. Minimalan budget za prezivljavanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.