• Hnlovac
    7.5k
    Jel Istra klub s najvise ponistenih/gledaniji golova u HNLu?

Majke mi, svaki put kad ih gledam da igraju gledaju im ili poniste bar gol dva
  • Dzoni
    7.5k
    Neka bog čuva malca od ozljeda. Inače imamo novo krilo reprezentacije za 10+ godina.
  • vjeko1701
    28k
    Ovaj crveni ja zbilja nisam vidio neki kontakt.
  • CastAway1986
    6.2k
    nadam se da ga Dinamo ima u biljeznici
  • hardek
    11.9k
    Šaranić 2 asista danas. Mogao je i par golova zabit već ove sezone, ušao je u sezonu bolje nego sam očekivao. Mislio sam da će mu više trebat da se privikne
  • Sibirski plavac
    9.8k
    Jel to Istra konačno (nakon Garcie) pogodila sa Espanjolom na klupi nakon raznih Catala, Riera i sličnih?
  • Jurki
    27.4k
    nadam se da ga Dinamo ima u biljezniciCastAway1986

Nema šanse da Škafar Žužića dopeljamo za neku prihvatljivu cifru. To bu transfer ako se ovak nastavi razvijati 5+ milijuna eura.
  • vjeko1701
    28k
    On im je u top 3 talenta u cijelom klubu, ako će ga prodavati van sustava, bit će im među najvećim ako ne i najveći transfer ikada.
  • Facke
    8.7k

Kontakt ti je dele s kopacku ga je lupil. Zgleda slucajne ali jbg zajni igra.

Za Slaven se mora reci, ekipa im je u rangu Rudesa. Nikakva pojacanja nisu dopeljali da im odma pomognu osim Sentica golmana. Prelazni rok odraden uzasen, slabiji su dosta. A Gregurina iste vec visi.
  • hardek
    11.9k
    Sentica golmanaFacke

A i on je grozan za sada, baš užasan
  • Thor
    3.6k
    ak si mislio ovaj crveni Rudesu...sad sam pogledal cijelu tekmu u miru...zadnji igrac,povlacenje za dres...po meni cisti crveni.
  • criticus
    9.1k
    Ljubo: "znate onu statistika je ko bikini, ali ovo je već toples izdanje"

Istra - Slaven, drugo kolo 2026., poluvrijeme
  • CrouchTomislavgrad
    477
    Ma svake godine ista priča, svi naši klubovi će se krenuti pojačavati nakon petog kola, kada pojedini igrači iscrpe sve opcije pa se okrenu HNLu.
  • vjeko1701
    28k
    Ne, Slavenu protiv Istre. Mislim, vjerujem da je bilo kontakta al ja ga nisam ivdio iz pokazanih kuteva.
  • DrRatoljub
    1.3k
    Slaven je puno gori nego sam mislio da ce biti. Ali boli su i na proljeće loši pa mozda nije tako čudno. Ako se ne trgnu, bit ce borba doci do 20 bodova
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.