• Dzoni
    7.5k
    Ne smeta meni Mudražija toliko kao igrač. Smeta mi činjenica da se od igrača koji je u dresu Dinama ostvario manje nego Ogiwara ili Marko Đira polubog.
  • Archangel
    230
    Da Mudri dobije toliko prilika kao Hoxha ili Goda i redovito tako gubi lopte itekako bi se i njemu rugali ljudi.
    Ovako je to bilo fora. Možda mu je i zadnje što je imao priliku pokazati u dresu Dinama, neka je probao otići "with a BANG"
  • Mali Zeus
    22k
    da, taj mit o velikom I najvećem ljubimcu navijača jer su mu neki skandirali sa zapada. Smiješno..

Al trebale bi se obje krajnosti, oni koji ga pretjerano hvale i oni koji kenjaju po njemu, naći negdje bliže sredini.
  • Mali Zeus
    22k
    e to i mene muči, tom glavinom smradu ne bi uopće trebalo davati pozornost i klikove. A ne pratiti ga, komentirati ga i zgražati se što govori. Tipični jadni youtuber koji od svega radi dramu radi gledanosti i klipova i boli ga kita za dinamo.
  • blueslavonija
    479
    ekipa se čudi zašto ljudi vole igrača koji je dinamovac po narodnosti i koji je s nama slavio na ulici naslov :rofl:
    kad mudri ulazi u igru trebalo bi im se smučit kao nekima ovdje. tako pravi dinamovac razmišlja.
    njega je struka otpisala, fuj , bljak.
    vaše licemjerstvo i neznanje se najbolje ogleda u slučaju kačavenda oko kojeg svi mudro šutite.
    već sam pitao pa mogu opet...koliko je vas njega zagovaralo prije samo 30-40 dana ??
    nemate pojma i forumska ste laprdala, pomirite se s tim. isto kao i ja :)
  • blueslavonija
    479
    jel možeš imenovati na ovom forumu tko njega pretjerano hvali ?
    ne moraš ove koji ga pljuju i kojima je muka, ima ih previše.
  • Big Daddy
    1.8k
    Taj mi lik zesce ide na onu stvar. Znaci, zivi u Zg, busa se u prsa kak je kakti neki veliki Dinamovac, a svaku tekmu umjesto da ide na stadion, lik streama na netu, tenkre teski
  • Dzoni
    7.5k

Pljeskat ću kad nešto napravi za klub na terenu, kao i svakom drugom igraču. Za druge stvari me nije briga niti igraju veliku ulogu kod mene
  • crophantom
    6.7k
    po tebi je Mudrazija zaslužio skandiranje tribina?
  • Crni86
    23.6k
    Dosadni ste vise svi, i ljubitelji i hejteri mudrazije. Natuklo se ovdje skoro 50 stranica o igracu koji ima 3 i pol nastupa za klub.

Kak vam se da vise svima skupa, ko kruzni tok ste svi skupa vise
  • Jaro
    12.4k
    Ja ga osobno hejtam. Jedva cekam njegov izlazni transfer.... A sve zbog Duhaceka, balkan dede i slicnih i one ekipice sa zapada...
  • Diavollo094
    189
    Najlakše rečeno obična rotacija
  • Orc123
    16.6k
    ali kad je tak....Boze dragi. Gledam gol Hoxhe i u komentarima svi seru po Kovacevicu kao gle kakvog igraca ima, a ne stavlja ga, pa onda bravo Mudri kakav igrac itd itd.....pa Bog dragi pa je profesionalni nogometas, pa neki kurac mora znati. Nitko nije pohvalio Hoxhu jbmu za gol.....
  • Crni86
    23.6k
    i ljubitelji i hejteri mudrazije.Crni86

Svi skupa.

Lik dobi 5 min i tu nastane 10 stranica. Covjek da ne prati dinamo bi po kolicini pisanja s jedne i druge strane pomislio da je to neki nas kljucni igrac.

Jednostavno treba prestat posjecivat ovu temu. Imam dejavu od prije godinu dana. Samo ne kuzim kak vam se da. Udarajte do mile volje
  • vjeko1701
    28k
    Stvar s Mudražijom je da je postao oružje koje mnogi nostalgični za nekim drugim vremenima koriste kako bi kmečali prema novoj upravi a da ne ne kažu direktno kaj ih svrbi. Nažalost, to je onda uzrokovalo polarizaciju. Još veća žalost je da će oni njegovim odlaskom samo naći nešto drugo.

Mislim, živimo u društvu u kojem dan danas postoje ljudi koji žale za propalim nametnutim zločinačkim tvorevinama čiji grijesi se dan danas iskopavaju. Neki ljudi su jednostavno ovce koje uživaju klečati pred velikim vođom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet