• Keyser Soze
    20.6k
    Mudri ovo, Mudri ono, žalim dan kad smo ga doveli. Prvo nije igrač za Dinamo, a drugo ovo kolektivno svršavanje dinamovih simpatizera na sam spomen Mudrog jer je trpao glupe tovare i nas kad smo bili najgori u zadnjih 20 godina. Vidi se i da mu paše takav odnos, a vjerojatno i on misli nakon svega da zaslužuje više igrati, onda se tu još ubaci Balkan debil i sve bude 10x gore.
  • Big Daddy
    1.8k
    kak sam se neki dan s tim balkan dedom pofajtao na Youtube bas zbog Mudroga, rekao sam mu da me njih dvojica podsjecaju na broromacu izmedju Messija i Inflantina
  • Ludovic IX
    12.4k
    Ajd da smo prodali tisuće njegovih dresova, reko bi nek ostane. Ali ljudi placu za njim ali ne kupuju njegove dresove.

Zamjerio mi se lani u predavcu i time si sto se mene tiče zatvorio vrata u dinamu. Sto prije ode, to bolje
  • blueslavonija
    479
    sreća pa su veleumovi ovog foruma za kačavendu prije samo 60 dana pisali da je to igrač za dinamo, da je struka pogriješila kad ga je slala u lask i da ne možemo zamislit Dinamo bez njega :grin:
    daj ohladite nemate pojma i najveći vam je domet igranje FM. nisam ovdje primjetio fan club mudražija nego realne ljude koji se pitaju realna pitanja. i nitko ne kaže da su oni u pravu ali valjda se smije pitati i raspravljati.
    ali sam zato vidio xy podguznih muha koji će istu mantru ponavljati i ako sutra struka odredi da zajc nije igrač za dinamo i da ga se rješavamo.
    svijet nije crno bijel. nije ni roza, ne bojte se skinut naočale. ostavite struku i u ovom slučaju mudrog na miru da se ne bi za 30 ili 90 dana crvenili .
  • Cif
    496
    ne budemo se crvenili bez brige.
  • ZgDLions
    1.9k

Nije da nije nitko kupio, jucer je bio jedan na stadionu, na oči ga vidio, sad dal je to jedini prodan nemam pojma.
    Ja nisam nikada imao nečije ime na dresu, nije mi napeto i nije da Mudri nije dobio veliki pljesak pri ulasku, ak ljude veseli meni ok.

Ustvari me više brinu pratitelji tog nekog balkan dede, nemam pojma ko je taj lik i zakaj ga se stalno spominje.
  • blueslavonija
    479
    možda i ne budeš ali čemu toliki hejt prema jednom igraču ?? jedan od xy, možda uspije, možda i ne.
    kačavendu sam ti dao za primjer. jesi ga ti promovirao prije mjeseca dva ?
    nisam jedan upis na forumu vidio koji zastupa kačavendu a gle danas dečka.
    laprdate........igrajte FM i ne gnjavite narod :)
  • prefontaine
    10.6k
    Ti si baš poznat po tim fajtovima po bespućima interneta.
  • crophantom
    6.7k
    hejt prije svega, bar kod mene, izaziva jedan dio zapada dolje, a prije svega horde po društvenim mrežama, koji od njega rade narodnog heroja, a da on to u Dinamu ničim nije zaslužio.
    Mene npr. Neopisivo nervira skandiranje liku koji je u kontekstu Dinama manje više nebitan, dok su na terenu Mišić i ekipa koja je puno puno dala ovom klubu.

Znam da sam Mudražija nije kriv za to (iako se vidi da mu to hrani ego), ali u meni to budi hejt, akcija i reakcija, Newton.

A i van hejta ne mislim da je on igrač za Dinamo, niti sam mislio kad je dolazio.

Npr. Jučer kad je dobio vece ovacije pri ulasku nego Misic pri izlasku smučilo mi se
  • Zagi
    18.8k
    Neopisivo nervira skandiranje liku koji je u kontekstu Dinama manje više nebitan, dok su na terenu Mišić i ekipa koja je puno puno dala ovom klubu.crophantom
    Ovo je izvor svega.
  • Jurki
    27.4k
    kuzim ja da je Mudrazija ljudima nekakva personifikacija njih kojima je san bio biti u Dinamu. A Mudrazija je to ostvario.
    Ali se postavlja pitanje gdje je tu klub??
    On se samo kolopletom okolnosti nasel u Dinamu i nista vise.
    Ako u godinu i nesto nije natjeral Kovacevica da ga vise koristi onda to govori kak se zalaze i kakva je njegova kvaliteta kao nogometasa.
    Ni jedan trener nebu ignoriral igraca koji mu moze nekaj opipljivo donesti na terenu.
    Treneri prvenstveno gledaju svoju guzicu i rezultat.
    Rađe bum gledal Šuntu kak grijesi, Benkotica isto tak nego Mudraziju koji moze igrati samo u Loksi u kojoj je prva violina.
  • crophantom
    6.7k
    ja se slažem.
    Jucer kad je izigravao CR7 po 16 umjesto da doda i izgubio loptu ista, identična ekipa koja jebe mater i užu i širu rodbinu Godi, Arberu pa cak i jednom ORSICU za svaku izgubljenu loptu, ne da nije negodovala , nego dapače.
    Manijakalno plješću, jedan drugoga dragaju "uuuuu, skoro ih je zavaljal, uuu, ajmo Mudriiiiii, aaaa"...

Neznam, ne mogu shvatiti te glave, ali znam da mi zgade utakmicu i stadion i sve.

Edit: a dodatan problem rade likovi ko Balkan Deda ili Profa koji sad stavljaju Mudrog u thumbnail, vade shortse, jer im je ocito privatno poznanstvo s "Robijem" bitnije od svega ostalog na terenu.
  • Zagi
    18.8k
    Jucer kad je izigravao CR7 po 16 umjesto da doda i izgubio loptu ista, identična ekipa koja jebe mater i užu i širu rodbinu Godi, Arberu pa cak i jednom ORSICU za svaku izgubljenu loptu, ne da nije negodovala , nego dapače.
    Manijakalno plješću, jedan drugoga dragaju "uuuuu, skoro ih je zavaljal, uuu, ajmo Mudriiiiii, aaaa"...
    crophantom

Ali upamti, to NIJE fan club .
  • Cif
    496
    nikakav hejt.Jedino nije mi igrač za Dinamo i gotovo.Niti ima volje niti talenta za Dinamo
  • Big Daddy
    1.8k
    Taknem u živac i ove poznate :yum:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention