• C@ptain Koons
    480
    Ne znam da li mi se učinilo sa sjeverne tribine ali čini mi se da sam vidio kako štopa loptu petom pa ako ima netko video :grin:
  • Noel
    23.5k
    Kovačević je nastavio di je stao na proljeće. A to veseli jer je to direktan pokazatelj da nije riječ o slučajnosti od par tjedana momentuma trenera i forme igrača nego da na duži period može držat ekipu našpananu i u istom ritmu. Daj Bože da to još može dignut i na viši nivo, pogotovo u Europi.
  • DerHerrKool
    1.7k

Koja je treća zahtjevna utakmica?
  • deda
    47.6k
    Je, uštopao je ko Maradona :clap:
  • plavi72
    2.8k
    Lako našem Mariju kad ima trenera napadača koji radi iz sjene i radi,radi,a Beljo i ostali "trpaju" !
    Tomi :strong: tvoj Cim !
  • Eduardo
    30.3k
    Koja je treća zahtjevna utakmica?DerHerrKool

OK, vidim u kojem smjeru ciljaš s ovim pitanjem, ali uzet ću si minutu da odgovorim... treća tekma između dvije s Vikingom je kao što i sam znaš Varaždin. Ne zato što je kvalitativno na razini Vikinga, nego zato što dolazi u najnezgodnijem mogućem trenutku. Složit ćemo se (nadam se) da za dinamo teško može postojati nezgodniji termin od prvenstvene utakmice između dvije utakmice play-offa Lige prvaka.

Kova nadam se bude razmišljao o rotacijama zbog potrošnje igrača i rizika od ozljeda, a koliko god to svi poricali, sasvim je prirodno da će dio fokusa kod određenih igrača već biti na uzvratu s Vikingom... tak da ta utakmica automatski postaje zahtjevnija.

S druge strane imamo Varaždin koji je pod Šafarićem već nekoliko godina među najbolje posloženim ekipama u ligi.

Zato da, Varaždin itekako u ovom trenutku može biti zahtjevna utakmica... ponavljam, možda ne zbog razlike u kvaliteti u odnosu na Viking, nego zbog trenutka u kojem dolazi i zbog svega što utakmica nakon te nosi.
  • DerHerrKool
    1.7k

Fakat nisam ciljao nikaj. Slažem se skroz i sa onim i sa ovim upisom, ali nisam bio ziher jel misliš na Varaždin ili ja nekaj krivo kužim.
  • KtcGoat
    7.2k
    Pohvala za rotacije, nesto je naucio u odnosu na proslu godinu.
  • Roky
    154
    Pohvala kad ovako izrotira!
  • Big Daddy
    1.8k
    Ovako se igra i odmara/rotira igrace. Dobro, Rudes nije mjerilo jer je uvjerljivo najlosija ekipa u HNL-u, ali ovako se takvi protivnici rijesavaju., po potrebi moglo je i jos vise.
  • DerHerrKool
    1.7k
    S obzirom koliko se derao na igrače zbog pristupa, brijem da će neki teže do nove prilike ako se ne zbroje pod hitno.
  • Jaro
    12.4k
    suntu je usmjeravao, ali je pizdio na sporu loptu i ne stiskanje : "igrac manje, igraaac maaanje!"
    Zapravo je djelovalo ko da pokusava nes na treningu
  • Kujtim Shalla
    11.1k
    Gabriela Vidovića nije bilo protiv Rudeša, razlog je transfer?

- Jest. Radi se na transferu, zato ga nismo koristili. Vjerujem da će to biti završeno za dan ili dva, ali dok ne bude, nećemo ništa komentirati. Radi se na tome.
    Kakav kralj ,sve rekao i kaže nećemo komentirati dok ne bude gotovo :lol:
  • DerHerrKool
    1.7k
    Sad sam vidio izjavu nakon sažetka i nije baš bio zadovoljan pristupom.
  • Crni86
    23.6k
    nije baš bio zadovoljan pristupomDerHerrKool

Onda jos veci plus za trenera.

Izvanredan posao na otvaranju ove sezone. Ajmo sad i te norvezane izbacit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.