• Fatos Beqiraj
    3k
    villar i ljubicic nisu top pogoci, al bome nisu ni promasaji, obojica su mogla bit u prvih 11 bez problema i prema svim karakteristikama su tribali bit tu. Samo jebiga nisu se prilagodili sta more uprava tu.

Zamjena za bakrara je rodriguez i prevljak. Livakovica bi svak normalan ceka.
  • Progressive overload
    482
    Još baš dramiš, pa on je sad 5 veznjak u rotaciji. Ako je to kocka, onda je bila i prodaja Solde.

Vidoviću hvala na svemu ali jednostavno ako želimo jak Dinamo u Europi mislim da on nije taj.

Boban je kao neki prekupac starih auta, kupi za jeftino, malo ga uglanca i uzme pinku. Milja ovdje, 2 ondje i proračun se puni. Sad me još zanima koju bombu će Boban dopeljati.
  • Hebimir Strašni
    326
    Samo da ta bomba ne ispadne Bamba :lol: :lol:
  • Roky
    151
    Sad kad udje Nsoki protiv Rudesa zaboravit cemo Vidovica haha
  • ElDorado
    13.2k
    Onda danas moraju igrat sva tri vezna zdrava koje imamo
  • veselko tenžera
    8.6k
    Vida fer i pošten lik, kao igrač nedovoljno dobar za ono što Dinamo treba. Nije ni krilo ni osmica tako da za njega kod nas nema mjesta. Sretno mu i nek nađe klub koji igra s povučenim napadačem. Kod nas bi teško do minuta i vrijednost bi padala, 2.55 milijuna € za njega kad se odbije Bayernov % je jako dobar posao.
  • Dzoni
    7.4k

Ne dobar za ugovor koji bi tražio on i za odštetu koju bi tražila Rijeka?
    Biste li vi krenuli po Canjugu kao opciju u vezi?
  • Dani Olmić
    2.3k
    ako želimo jak Dinamo u Europi mislim da on nije taj.Progressive overload

Ok, on nije taj, cak se i slazem po jednoj strani, ali onda ko je TAJ? Sigurno nisu rus i nsoki koji nema 2 tekme u seniorskom nogometu. Kuzim tvoj stav prema vidovicu i da nije dovoljno dobar za dinamo kakav zelimo u europi i slazem se u potpunosti, ali onda trebas igracine koje ce odma bit pojacanja kad sjednu sa Dabcom za stol i potpisu ugovor.

Po meni jos ni jedan nije stigao za kojeg bi to mogao tvrdit, al bitno da se prodaje

Svi ti potezi su po meni opravdani samo ok stigne bombetina neka koja moze pravit razliku na terenu inace sve te price „to nije igrac za dinamo kakav zelimo“ itd padaju u vodu

Ovo sto mogu odigrat prosjecni igraci koje cemo dovest to moze i Vidovic. Onda njega nisi ni trebao prodavat

Igrac koji je u dva tri deka s vidovicem nam treba
  • Progressive overload
    482
    Ti se sprdaš a to krilo ima više golova od boga baluna u Europi, onda znaš koliko je dobar.
  • JakovK6
    304
    Prodaja Vidovica je dobar potez jedino ako se spremamo dovesti dvije top osmice koje su bolje od njega, tipa Zajc
  • ElDorado
    13.2k
    Nakon ovoga nama su jos nuzne dvije osmice a bogme i desni bek
  • VK87
    22
    Canjuga je u perspektivi više nego zanimljiva opcija.
  • Common Sense
    1.5k
    Vidović je svoje najbolje nastupe za Dinamo imao u dobi od 19 godina. Kroz godine nije pokazao očekivani napredak. Očigledno se ne snalazi na mjestu osmice u Zvoninom sustavu. Na lijevom krilu je znao biti upotrebljiv uz par bljeskova, no očito on sam sebe ne vidi na toj poziciji.
  • Kujtim Shalla
    11k
    Meni osobno jako žao. Jedan od omilj nije igrača. Uvijek ta emocija kod njega ,šmekerski potezi,zna sve sa loptom. Nikad niti jedan problem sa njim, mnogo toga mu j obećano a u biti nije dobio nikad priliku odigrati 10 utakmica za redom na toj poziciji na koji j su ga vidjeli. Krpao ljevo krilo ,odigrao sasvim korektno , a iu dalje mislim da ima potencijal za biti puno više od onoga što je pokazao. Želim mu svu sreću ovog svijeta , zaslužio je . I da mu se sve posloži kako je zamislio. Vjerujem da ni on nije zadovoljan onim što je pokazao kod nas i da će mu Bundesliga bolje odgovarati,isto kao Ljubi . Cijena je korektna ,nema tu puno pametovanja . Kao što je kolega rekao nadam se da imamo zamjenu za njega inače mi transfer nema smisla
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.