• Dani Olmić
    2.3k
    Ajde po Fruka. Onda je svaki potez bio ispravan
  • Makedonion
    226
    ajde po Oliver Lukića!
  • MM17
    342

Da, budimo realni uglavnom ništa :lol:
  • Omake
    20k
    Ne znam kolika je vjerojatnost, ali Hoxha ima vrijednost. Najbolji je dribler u HNLu koja nije liga za bacit, igrao za Dinamo. Sad je samo pitanje kojim klubovima to fali u ekipi. Turska mi je vjerojatnija opcija od Poljske.

Ako se umjesto Vidovića bude tražio igrač koji može pokriti više pozicija, bi Carles Perez bio zanimljiva opcija.
  • tp1997
    3k
    sigurno je zamjena vec dogovorena.Fatos Beqiraj

Je, kao što smo je već bila dogovorena opcija B za golmana i nećemo do kraja prijelaznog roka dati da nas Turci navlače, kao što je Boban odmah imao drugog igrača kad nas je Peretz izigrao, kao što smo sigurno imali spremnu zamjenu za Bakrara...

Da se razumijemo, od svih igrača koji mogu otići za Vidovićem stvarno neću suzu pustiti i mislim da je ovo dobar transfer usprkos tajmingu, ali stvarno ne znam od kud ljudi više crpe to slijepo povjerenje
  • CastAway1986
    6.2k
    tog Carles Pereza je netko nedavno spomenuo na sportnetu da je ponuđen Dinamu :rofl: Njega i Djouahru
  • Mlađi referent
    16.1k
    Šteta, Bakrara nisam očekivao, Vidovića još više. Sad smo već značajno slabiji na krilima nego krajem prošle sezone.

Meni osobno prilično glup transfer.
  • Fatos Beqiraj
    3k
    crpim povjerenje jer je izvukao klub prosle sezone iz teskih govana i sve pogodio. I da usere ovu sezonu moje povjerenje ima a nece sigurno
  • eol12
    1k
    S obzirom da ti je prošle godine krilo bio Gabrijel Vidović koji je odigrao jako dobro drugi dio sezone, a ove godine tu su Hoxha kojeg tri godine pokušavaš prodati i Oršić koji neće biti Oršić iz 2023. budite sigurni l, a dovedeni su neki klinci za koje ne znamo tko su i sto su, moram priznati da je trenutno ovo ozbiljan downgrade momcadi u odnosu na prošlu godinu.
    Nadam se da postoji plan neki, u vezu dolazi neki Rus za kojeg bi realno da su ga tovari doveli ovdje bilo masovno ismijavanje tko je taj.
  • scooniepenn
    7.2k

Nisam bas odusevljen tajmingom transfera, jer ostajemo na 3 veznjaka plus Sunta, a Stojke jos nije na 100 posto. Osim toga, do sada smo ga platili 1.7 milja, inicijalna posudba i transfer proslo ljeto. Ako je ovaj transfer 3 milje to je onda zarada od manje od 900.000. To je stvarno minorno.
  • Omake
    20k
    haha, kakav crni Djouahra. Njega ni za portira.

Perez je bio najveći talent u Olmovoj generaciji, ima još godinu dana ugovora. Solidna karijera u ligama pet. Na osmici ti daje miks Zajceva šuta i Kačine moći s loptom. Na desnom krilu direktnog krilnog napadača, lijevo klasično krilo. Pitanje je kolika mu je plaća u Celti.
  • austrijanac
    12.9k

Ne trosi zivce i tipkovnicu.

Neki bi srali samo da seru.

Mene vise zanima u kakvom stanju je Kravcov jer ce za Varazdin trebat.

Ne treba previse nade polagat u Suntu još
  • tp1997
    3k
    sve pogodioFatos Beqiraj

Stvarno?

Ljubičić, Villar top pogotci. Stojković skoro prodan za sitniš u Arabiju isto vrh pogodak, ne bi prilike dočekao da se Bennacer nije ozlijedio. Odluka na ljeto da se vjeruje postojećim golmanima.

Naravno da je napravljeno puno super stvari, čistka svlačionice, vrh transferi poput Belje, Domingueza, McKenne, Zajca itd., ali jednako tako je bilo i grešaka, većih ili manjih.

Boban nije čarobnjak ni nadčovjek, iako mi je jasno koliko je privlačno slijepo vjerovati nakon godina terora krimosa a onda i nesposobnosti ljudi poput Marića.

Prodaja Vidovića je dobar potez, ali ideja da ćemo sad iz džepa iščupati neku vrhunsku već dogovorenu zamjenu je bajka za djecu i pokazala se krivom već više puta
  • Denle
    685
    Mozda lupam u prazno, al kakav bi nam bio Tiago Dantas kao alternativa Zajcu?
  • Zg123
    4.2k
    Dobar transfer, Vidovic mi je teski bezveznjak od igraca,a bome i voljni moment mu je cesto bio ispod svake razine
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.