• Hebimir Strašni
    326
    Meni je Vidović kido živce više i od jednog i drugog golmana zajedno ali transfer mi nema smisla za lovu koja se spominje prije svega jer može pokriti dvije pozicije, ako i nije je bio u standardnih 11 bio je dio uže rotacije. To mi je u rangu Bakrara full nelogično. 2 godine govorimo kako ćemo uvaljat Hoxhu i to bi mi imalo logike pošto je došo Orša al' valjda niko neda ni centa za njega. Ove dvije prodaje meni teški flop. Nadam se da imaju nekog asa u rukavu jer po meni umjesto da jačamo momčad mi smo slabiji nego na kraju prvenstva.
  • NekiTamo
    64
    Kao što su mnogi naveli, nedefinirana pozicija i za mene je bio bolji u prvom mandatu nego u ovom drugom. Sretno i hvala mu za sve!
  • penetrisac
    470
    Otvaramo prostor Nsokiju , realno on je moderniji igrač od Vidovića jer ima potrebnu brzinu i uz to mlađi je , bolji preprodajni potencijal
  • MM17
    342
    A dolaze Rus,Nsoki i Kača ga je prešao u hijerarhiji. Neće nam falit.
  • crophantom
    6.6k
    mi možemo nabiti Viking 5:0, a ovo ce i dalje ostati nepotreban rizik.
    Imaš načetog Stojkovića i Zajca s nekim sitnim problemima, ostavljaš ekipu na 4 veznjaka.

Ishod ne determinira uvijek jel nešto dobar potez. Ishod ce samo odrediti je li se kocka isplatila ili nije, ali u startu mi se ne sviđa kockanje pred PO lige prvaka, pogotovo ne kockanje na 2 fronta, golmanu i vezi.
  • NORTE
    26.5k
    Dobra prodaja. Nije radio razliku, 3 milijuna nije malo, njemu prilika u Bundesligi u kojoj bi trebao igrat jer Paderborn je baš mali klub u tim okvirima.
  • pešća
    1.8k
    Boban drži stvari pod kontrolom opusti se.
  • Thor
    3.6k
    Kak sam se sad zblesiro kad sam vidio clanak :scream:
  • Roky
    151
    Jbt nekak mi je cudno ovo ne znam dal mi je zao ili drago jer stvarno je takav igrac...
  • crophantom
    6.6k
    taj argument mi je rađenje sveca od nekoga, kaj ne volim nigdje.

Ja bi dobar dio ovog roka mogao nazvati sve, samo ne pod kontrolom, kolko god mu vjerujem.
  • Dani Olmić
    2.3k
    pa da

Ne znaci da su to dobri potezi ako prodjemo Viking.
    Mozes sa njima ispast a i bez njih proci
  • Fatos Beqiraj
    3k
    Vidite da se sve desava bez da se ista zna do zadnje, sigurno je zamjena vec dogovorena.
  • crophantom
    6.6k
    ma, fala Bogu da je tekma za 2 sata, pridružiti cu se ekipi na ZD koja stalno vrijeđa Godu, pa da izbacim frustracije. Sory Bruno, ti si na terenu, Dabac i Zvone nisu :lol:
  • DrRatoljub
    1.3k

Nadam se da je tako. Kad ono od jednom Kovacic.
  • SanctaSanctorum
    504
    Samo mi nije jasno njegovo navodno inzistiranje na transferu. Nije mi jasno kako zamijeniš Dinamo Paderbornom svojevoljno. Europu i titule borbom za ostanak. Nikako to ne mogu razumijeti, a sumnjam da će ovi dat milijune pa da je do toga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.