• Droljo
    31k

Da. I kaputa se dotakao...
  • ZgDLions
    1.9k

Nisi dobro pazio, tu su suze i krenule kad se sjetio tebe.
    :smile:
  • crophantom
    6.7k
    pa na tebe je i mislio kad je reko da mu je puno značila potpora "igrača", sigurno nije na ove na terenu
  • Crni86
    23.6k
    Ja se samo nadam da smo iz te stojketove situacije svi naucili. On kao igrac da ne radi vise takve gluposti, ali i mi kao navijaci.

Vratis se na ovu temu/fejs/novine u to doba i kakve su se sve stvari pisale o decku od 22 godine. Decku koji 4,5 mjeseci nakon te situacije i dalje kad je se sjeti postane emocionaln i da mu krenu suze. Svi ti igraci su i dalje samo ljudi, neki su i djeca probajmo se svi skupa toga sjetiti u pojedinim trenutcima pa da ne prekazmio granicu dobrog ukusa.
  • Paggini
    95.4k
    Svi ti igraci su i dalje samo ljudi, neki su i djeca probajmo se svi skupa toga sjetiti u pojedinim trenutcima pa da ne prekazmio granicu dobrog ukusa.Crni86

Danas u 20:05h:

"OVAJ JEBENI INVALID NEVISTIĆ PA JEBEMTI SVE TKO NAMA BRANI"
  • rokikaciga
    16.9k
    Znam da je offtopicarenje ali prijedlog za tebe i druge moderatore/administratore da se nastavi jos stroze i cesce kaznjavati vredanje igraca.
  • DrRatoljub
    1.3k

Hahahaha. Ali doslovno ce to biti čim ispuca jednu u aut.
    Fakat ima ekipe, i tu na forumu i na Zapadu. Vodimo 4 0 protiv Žalgirisa, ekipa psuje Hoxhi koji je vec na klupi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.