• austrijanac
    13k

Stavi neki teaser na yt shorts, tiktok etc
  • Paggini
    95.4k
    Taman da na poslu poslušate uz kavicu.Niko1986

8 sati podcasta s Lekom kažete
  • Niko1986
    8.4k
    Dragi naši, podcast je na YouTubeu i Spofiyju. Nešto više od sat vremena razgovora o drugoj momčadi prošli smo sve bitno uzduž i poprijeko. Proceduru znate, ostavite lajk, komentirajte i preplatite se ako niste. Još jednom hvala gospodinu Leki na dolasku. Uživajte!

Link na podcast - https://www.youtube.com/watch?v=DxbaqZf4DL4
  • austrijanac
    13k
    Iznenaden sam brojem trolova koji su se brzo skupili.

Ali reach je reach valjda
  • Niko1986
    8.4k

Mislim da je do toga da je podcast prenesen na Indexu i Sportskim... Publika koja to čita je specifična demografija.
  • austrijanac
    13k

Nisam dugo cuo bolji opis od specificne demografije.
  • Zagi
    18.8k
    Jako dobar pod o tematici. Sretno klincima i Leki.
  • Efes Pilsen
    16.6k
    Pogledao oba podcasta - zahvalan sam ekipi koja vas je zlostavljala za analize. Odlicna suradnja sa forumskim strucljacima, daje dodatnu draz Zona Dinamo podcastu. Meni je to puno zanimljiviji koncept od ploce, bas je lijepo vidjet screenshot s utakmice i kratko objasnjenje.
    Malo jeste brzali, ali s druge strane ne valja ni da se otegne, vjerujem da postane zamorno. Svaka cast svima ukljucenima, koncept top, nadamo se vidjet jos toga ubuduce.
    Sto se Leke tice - jako dobar sugovornik. Sva ekipa iz kluba sto je gostovala je ostavila jako dobar dojam, jedino s Marom ako cete opet mora se nest popit :grin:
  • Dzoni
    7.4k
    Meni je dobar ovaj dio s analizama, samo malo sporije to prezentirajte jer ovako djeluje ofrlje i kao da je to isforsirano samo da bi se ispoštovalo kolege koji su napravili te prezentacije.
  • Paggini
    95.4k
    samo malo sporije to prezentirajte jer ovako djeluje ofrlje i kao da je to isforsirano samo da bi se ispoštovalo kolege koji su napravili te prezentacije.Dzoni

A mislim da je možda caka u više u tome što su tuđe prezentacije, teško će dečki sami prezentirati to što je netko drugi radio, pogotovo kad se radi o kompleksnijim statistikama, pokazateljima, ovome onome što nisu toliko duboko u tome kao @Omake i @Tranzicijski Napad. Ako bi se uspjelo nafukati Omakea i Tranzicijskoj da se spoje, pa prezentiraju i sudjeluju u razgovoru, to bi bio pun pun pogodak, ali jbg sumnjam da će se dogoditi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.