• vlatkomarkovic
    3.8k

Time bolje, još vise mogućnosti za sramoćenje….

Dobro sada prcenje Hajduka na stranu, fkt nam ne treba u životu prvo pretkolo i treba nam bar 2 kluba u skupinama i sto ranije osiguranje naslova nas gura u jako povoljnu poziciju dugoročno. Mi, ako izborimo LP, će biti za nas super i nešto ćemo bodova vjerujem skupiti, ali državni će nam otići u kurac, ak ne napravimo miracle run. EL nema nigdje garantiranih bodova i jako visiš o ždrijebu.
  • emilperska
    17.9k
    Liga nam je trenutno 21.
    Ispod 22. mjesta ne smijemo pasti jer ce to sjebati i nas. S ovom inflacijom koeficijenta sve je teze to odrzavati sa samo 1 klubom u ligaskom dijelu.
    Pogotovo sto Dinamo ne igra KL da nabija koeficijent kao Rumunji i Poljaci.

Hajduk bi se s 2 utakmice tjedno raspao. Tih 7m EUR sto bi u totalu dobili za npr. 21.mjesto, potrosili bi na bonuse, putovanja, 2 nova igraca radi rotacije i nesto bi vratilo dugove.

Generalno bi im se desilo ono što i Rijeci lani u prvenstvu i ono što se Zrinji desilo 2024. i 2026., a Borcu 2025 i ono sto se desilo Olimpiji u 2 navrata.
  • Fatos Beqiraj
    3k
    Gora nam je situacija po formi na lijevom krilu nego golmanu
  • NKDZ86
    9.2k
    E jbg Fatose, mi mislili da imamo 1 problem...
  • Droljo
    30.9k
    Meni je orša sve bolji iz utakmice u utakmicu. Treba se uigrati sa ekipom.
  • Dendle71
    525
    da onaj golman u Utorak (valjda svojom najboljom obranom u životu) nije spriječio Oršin gol mi danas tvog upisa pod nepopularnim mišljenjima ne bi citali. Neki puta je tanka linja između problema i posložene pozicije. Ali slažem se s tobom da nam golman neće biti problem u PO.
  • Str1nger Bell
    3.7k
    S obzirom na pisanje medija danas, malo da zakuhamo temu.

Kotarski nije bolji golman od Nevistića.
  • Dzoni
    7.4k
    :lol: :lol:
    Ovo je ragebait ili ozbiljno?
  • Str1nger Bell
    3.7k
    Mislim da kolicina negative vezana za Nevistica i kolicina pozitive za Kotarskog nisu realne, odnosno među njima nije tolika razlika.

Bojimo se Nevisticevih kikseva u dvije Play off utakmice, a povezujemo se sa golmanom koji je imao kikseve prošle godine kakve Nevistic nije imao u karijeri.
  • Benedikt
    287
    Nepopularno mišljenje - da možda nije ovo s Kotarskim plasirano u javnost kako bi se prisililo Fener na brže odlučivanje
  • crophantom
    6.5k
    ja ne razumijem ovu tezu... jel nebi Feneru olakšalo stvari da mi uzmemo drugog golmana?
    Nismo mi jedini klub koji želi Livija, a ovako njih nebi jebalo to kaj on (navodno) želi samo nama, imali bi bolju pregovaraču poziciju.
  • Benedikt
    287
    Uvjeren sam da fenjerasi imaju financijski (za njih) bolje ponude za Livija, ali pretpostavljam da se Liviju ne ide dalje na istok, tipa UAE ili SA. Da je došla konkurentna ponuda iz lige petice ili tako negdje gdje bi Livi bio garantirani starter već bi ostvario transfer
  • GeneralNapoleon
    2.5k
    Ne znam jel stvarno nepopularno ali s obzirom da sam vidio dosta upisa koji kritiziraju Orsu - Orsa je i ovakav za dvije klase bolje krilo od Hoxhe.

Hoxha je divlje krilo koje iskljucivo na tu divljini i fizikalije moze izkemijat nesto. Inace smisla za igru ravno nula. I bas zato je Orsic ogroman upgrade, makar bio losiji dribler. Jednostavno je nemjerljivo inteligentniji igrac sa daleko vecim pregledom igre. Bolja dodavanja, bolja suradnja sa suigracima, bolji sutevi. Samo mu treba malo vremena da se pohvataju on i suigracu.
  • Blueshadow86
    5.4k
    Svaka čast Oršiću, ali ovo nije razdoblje od 2018. - 2023. kada je žario i palio. Od tada do sada on nije isti igrač, a kamoli 2 klase bolje krilo od Hoxhe. Šta će biti u budućnosti ćemo vidjeti.
  • tp1997
    3k
    Nije to isti Oršić, naravno, ali kad ga pratiš na terenu vidi se nogometna inteligencija. Način kako se kreće, prati akciju, otvara, odigra pa odmah napada prostor. Oršić igra kao dio ekipe.

Hoxha je one trick pony izgubljen u vremenu i prostoru, zalutali metak koji nekad pogodi ali je i strano tijelo u sustavu igre
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.