• austrijanac
    12.8k
    miljuChempers

Da je trazi milju, problema nebi bilo.
  • GeneralNapoleon
    2.5k
    Ak dojde Kotarski, ja zadovoljan. Jedna od najboljih opcija. Ne bih imao nista ni protiv toga ako bi ga se uspijelo zadrzat i nakon isteka ove potencijalne posudbe.
  • Droljo
    30.9k
    Treba se zapitati zašto turcima smeta jaki dinamo.
    Evo i kako:
    filozofi-scaled.jpg
  • ElDorado
    13.2k
    al očito imaš kapaciteta za vrijeđanje kolega sa foruma. Čemu ti je trebalo ovo s Kujtimom?!
  • Kujtim Shalla
    11k
    ti ćeš me možda naučiti :lol: primio si se još jučer kad sam te spustio na tvoj glupi komentar pa vrebaš . I nauči se što je spam . Nikoga ne vređam , tako bi i tebi preporučio . Jer ovo što radiš je upravo diskriminacija na javnom forumu,Dinamovom uzgred rečeno. Nigdje ne piše kako tko treba pisati ,i kojim dijalektom ,jezikom i šta ti još smeta. Morat ćeš se naviknuti , tu sam i ne mrdam. A kad se već sramotiš i spominješ da ne znam hrvatski. Ne kaže se komentirati na srbijanskom nego srpskom. To bi bar trebao znati
  • GeneralNapoleon
    2.5k

Fener ima traume od Dinama. Nema drugog objasnjenja.
  • jp23
    4.5k
    Triggerao me, jer mu nije prvi put da druge clanove pospominje iz čista mira ničim izazvan. Moje evo isprike jer sam pretjerao

Eto moje isprike, bio je niski i podli udarac s obzirom na to gdje živiš i odakle dolaziš
  • FrenchMontana
    1.7k
    https://sport24.ru/football/news-873481-kravtsov-poluchil-vizu-i-pribyl-v-zagreb-na-vykhodnykh-rossiyanin-proydet-medosmotr-i-podpishet-kontrakt-s-dinamo?

Vladislav Šapiro

Kako doznaje Sport24, bivši defenzivni veznjak Sočija Kiril Kravcov dobio je schengensku vizu i stigao u Zagreb kako bi dovršio transfer u Dinamo.

Tijekom vikenda 24-godišnji Rus obavit će liječnički pregled i potpisati četverogodišnji ugovor.

Posao je praktički zaključen. Službena objava očekuje se u najskorije vrijeme.

U sezoni 2025./26. Kravcov je za Soči odigrao 20 utakmica, postigao 3 pogotka i zaradio 3 žuta kartona.
  • Dinamovapriča
    985
    Diant Ramaj je novi golman Kopenhagena, posudba s pravom otkupa od 5 milijuna. Ako Kotarski bude imao dobru sezonu i Ramaj u Danskoj, mogao bi Dominik ostat duže od jedne sezone, mogla bi se cijena ispregovarati.
  • rokikaciga
    16.8k
    Jebote ne pogledam Zonu od sinoc i ovdje teski haos. Dobro da stvarno nemamo nekakvu krizu u klubu, pa ovdje bi bilo teza shizofrenija nego na snetu
  • FazeN
    7.8k
    mogao bi Dominik ostat duže od jedne sezone, mogla bi se cijena ispregovarati.Dinamovapriča

Posudba je s otkupom oko Kotarskog.
  • Kujtim Shalla
    11k
    Top vijest , otkupna klauzula kod Ramaja 5 miliona eura . Nadam se da smo i mi stavili neki povoljnu klauzulu jer on kod njih nema šanse da se vrati . Win win svima uključenim
  • ElDorado
    13.2k
    moraš redovito pratiti nastavu
  • Paggini
    95.3k
    A ti si baš siguran da je on tražio milju i pol i da mora imati dvostruko veću plaću od bilo koga? Zbog čega bi problem bio da je on naplaćeniji igrač u klubu, čak i hipotetski, nek je tražio recimo milju, zašto se ne bi smjela napraviti iznimka za igrača te klase i nekoga od koga možeš očekivati da godinama bude kapetan i jedan od najvažnijih igrača? Jel tih 700k baš mora biti uklesano u kamen uvijek i bez iznimke?Chempers

Nisam siguran u milju i po ili više, zato napominjem da baratam informacijama koje su postavljene ili natuknute ovdje po forumu ili po medijima, ne da mi se tražiti ali nisam izvukao iz guzice. To je ogroman ugovor za naše standarde, pogotovo kad je skoro duplo veći od idućeg najvećeg.

Da se radi o milijun eura, tu problema, to sam siguran, ne bi bilo. I ovo ne znam, ali vjerujem da je takav bio i prvotni deal koji je skočio na koliko god je skočio. Uz vjerojatno bonus Bari.

Nitko ne traži neodgovorno poslovanje i srljanje bez razmišljanja, al Dinamo ne može egzistirati na ovoj razini ako se koji put neće isprsiti pa i ući u poneki rizik. Ne možemo uvijek biti ziherasi. To je nogomet i to je tržište na kakvom Dinamo egzistira.Chempers

I to se slažem s tobom u načelu i kao način poslovanja sportskog kolektiva, ali se ne slažem da ne ulazimo u rizik - rizik je bio cijeli rebuild prošle godine, ogroman rizik. Zvati ovu upravu ziherašima je pretjerano na temelju toga što ne žele potpisati Livija za uvjete koji očito njima ne pašu. To što oni idu smjerom dugoročne održivosti i stabilnosti ne znači da im manjka ambicije. Pa veći rizik od Livija je bio Beljo, Villar također. Iscoltalo se bez problema. To nisu ziheraški potezi.

I vjerujem da je Dinamo bio spreman i odriješiti kesu za Livija, to se znalo i prije ljeta, to se jasno komuniciralo i na članskom danu te je i cijeli ovaj rok obojan dovođenjem prinova i pojačanja za nikakve novce samo da se može ta kesa odriješiti, ali očigledno je negdje puklo, a nisam mišljenja da je puklo s naše strane, niti da je toliki problem spustiti Fenerovu famoznu 5 milja cijenu na 4 milje.
  • Fatos Beqiraj
    3k
    sezona godisnjih odmora pa ljudi imaju previse slobodnog vremena
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.