• rakurs
    3.2k
    Ako dobro iščitavam tovarske insajdere, dolazi im Dennis Hadžikadunić. Stoper, slobodan igrač, u Rostovu od 2018., ali zadnjih sezona bio na posudbama u Malmou, Mallorci, HSVu i Sampdoriji. Bio i na SPu, ali malo je igrao.

S obzirom da u obrani imaju tri antitalenta i zelenog juniora, mogao bi im ovaj bit pojačanje.
  • Paggini
    95.3k
    S obzirom da u obrani imaju tri antitalenta i zelenog juniora, mogao bi im ovaj bit pojačanje.rakurs

To se govorilo i za Marešića, to se govorilo i za Skelina, to se govorilo i za Racija, to se govorilo i za van Hororbecka, to će se govoriti i za ovoga, a ako ti dijete nazoveš DENNIS s dva N, a prezivaš se Hadžiadunić, to možeš odmah znati da nije igrač.

Jedino što će imati je 6 stopera od kojih ne možeš sklopiti jednog poštenog.
  • GOAT
    9k
    6 stopera od kojih ne možeš sklopiti jednog poštenog.Paggini

Mozda se slaze neka tovarska exodia
  • rakurs
    3.2k
    Ma dobro, ne kažem da je lik bog zna kaj, uostalom prošle godine je sa Sampdorijom jedva izbjegao ispadanje u Serie C, a i sama činjenica da odlazi u hajduk dovoljno govori o svemu. Ali biti bolji stoper od ovih svih trenutnih tamo stvarno nije teško, a ovaj barem djeluje kao da mu najjača strana nije igra nogom na što su ovi drkali dok nisu shvatili da je kako to izgleda prema iza pravi horor.
  • Dendle71
    525
    mogao bi im ovaj bit pojačanje.rakurs

Zona nikad ne razočara. Koliko su do sada po ocjeni zonaša doveli 'ovaj bi moga bit pojačanje' pogotovo kad se radi o stoperima. Izredali su pola europe do sada (uremovic, katic, elez, sarlija, maresic, van hoor nešto, raci, gonzales, ferro, awaziem, borevkovic, dimitrov, dellova, ismajli) a ni jedan od tih im nije donio nista. Nece ni ovaj ni bilo koji drugi.
  • Dzoni
    7.4k
    Stari moj kako nama nijedan igrač nije pojačanje, a njima je svatko tko god se spomene vrijedan zaziranja i strahopoštovanja
  • rakurs
    3.2k
    Ja ne spadam ni u jednu ni drugu skupinu tako da ne znam na koga se ovaj komentar odnosi. Objasnio sam gore kaj sam mislio, za njihove kriterije bi mogao biti pojačanje, da, ne znam kaj sam krivo rekao. Niti ih hvalim inače, a bome nikad ne serem po našim pojačanjima, dapače.

Ak je kog moj komentar povrijedio, duboko se ispričavam :rofl:
  • Dzoni
    7.4k
    Nije, općenito kažem, trebali bi znanstvenici naći novo ime za taj fenomen
  • Omake
    20k
    Imena klubova dosta impresivnija od samog igrača. Igrao švedsku ligu, drugu njemačku i talijansku. Nigdje nije nešto pokazao. Prije 3 sezone je bio čak i ok, ali sa 3 u liniji sa baš uskim zahtjevima na lopti i bez. Zadnje 2 je iznenađujuće loš u zraku i općenito teretan. Možda je do ozljeda. On i Marešić u paru protiv mobilne ekipe bi bilo kao što Shaq voli reći, BBQ Chicken alert. Uz Marešića moraš imat baš atletična lika koji pokriva vele prostora i ubija u duelima. Hadziakunic gdje god da je igrao bio je jedan od najneaktivinijih stopera.
  • DZG90
    179
    https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/hajduk-prekida-sutnju-razotkrivene-dezinformacije-i-objava-whitebit-ponude-15736731
    Kao što smo ranije komunicirali, HNK Hajduk službenu komunikaciju vodio je s predstavnicima tvrtke WhiteBIT. Ivica Pirić nije bio uključen u komunikaciju sa službene strane stoga nas ne čude dezinformacije koje su danas komunicirane u Slobodnoj Dalmaciji.

U posljednjem priopćenju za medije vezanom uz potencijalno partnerstvo Hajduka i tvrtke WhiteBIT, jasno smo komunicirali kako prijedlog za partnerstvo uključuje puno stavki i detalja koje je prethodno potrebno detaljno razmotriti.

Jedan dio partnerske ponude se odnosio upravo na pristup našim članovima i navijačima, o čemu bi direktno ovisili i potencijalni bonusi.

Zato smo dužni opovrgnuti pogrešne navode koje je Ivica Pirić danas iznio u Slobodnoj Dalmaciji, a iako to nije poslovna praksa, spremni smo i javno objaviti ponudu kako bismo zaštitili integritet Kluba, članova i navijača.

Transparentnost u komunikaciji ključna je za uspostavljanje povjerenja i partnerstva na bilo kojoj razini, a ona je od samog početka izostala i time nepovratno narušila odnose, posebno komunikacijom kroz medije uoči važnih utakmica za Klub.
  • crophantom
    6.5k
    ovo je ko kad se dvije nadrkane tinejdžerice obračunavaju putem fejsbuk statusa
  • austrijanac
    12.8k
    Skupina debila, iznenaduju iz dana u dan.
  • Crusades
    25.3k
    Logičan slijed događaja južno od Velebita.

Od najava ulaganja u visini 20 milijuna po sezoni i napadanja Dinama već ove sezone do ipak ništa od toga.

Pirke od narodnog heroja do prevaranta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.