• FrodoJePurger
    734
    Lagani Halid Bešlić-Miljacka
  • rokikaciga
    16.8k
    Njima da svake godine sjedne 100m eura nepovratnih sredstava, oni bi se samozapalili i samoubili i nebi nikad osvojili nista.
  • Ludovic IX
    12.4k
    Vidim neku sitnu kaznu za hajduk u 2.kolu a nisam vidio koliku su kaznu dobili za paljenje stolica u vž?
  • IstinaZaDinamo
    2.8k

Ma kakva kazna, pa nije se nista bitno dogodilo u Varazdinu. Ne bi me cudilo da na kraju mi dobijemo vecu kaznu od njih za prvo kolo.
  • crophantom
    6.5k
    Mislim da Hajduk dugo dugo nije igrao bitniji dvomec od ovoga s Hamarbyem/Rakowom.
    Ako tu ispadnu, mislim sa im slijedi ozbiljan cirkus i nekoliko baš gladnih godina.
    Ako prođu, skrpati ce se taman da nastave ovo mučenje i da prežive dok čiste ostatak dugova i visokih Lukšinih ugovora.
  • criticus
    9.1k
    Pirke od narodnog heroja do prevaranta.Crusades

Tko li je samo ovo mogao predvidjeti?
  • FrodoJePurger
    734
    Hajduk navodno** dovodi još 2 igrača, jedan vezni i jedno krilo uz ovog stopera
  • rioda
    17.8k

Ako ne zapne sve u ključnoj fazi pregovora, onoj o njihovim plaćama
  • fakin
    5.7k
    Al kak je njima i dalje tommy na dresovima kad mu je istekao ugovor?
  • Mr Anderson
    21.4k
    Al kak je njima i dalje tommy na dresovima kad mu je istekao ugovor?fakin

Dužni su mu pare pa će ga sad malo besplatno reklamirati.
  • Mr Anderson
    21.4k
    S obzirom da u obrani imaju tri antitalenta i zelenog juniora, mogao bi im ovaj bit pojačanje.rakurs

Vidim da su te ljudi bezveze napadali, ali u biti si vjerojatno u pravu. Pojma nemam u kakvoj formi je Hadžikadunić, ali obzirom ko njima igra stopere, njima bi mogao biti pojačanje, kod nas bi bio 6. stoper jer je Torrente otišao. Nije teško biti bolji od ovih koje imaju. Od ova tri njihova što su doveli, ne možeš skrpati poštenog stopera.
  • rioda
    17.8k

Nije istekao, rekli su nedavno na skupštini da traje, čini mi se, do idućeg ljeta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.