• Brusa
    4.1k
    dobro.
    Meni onda nije tu jasna jedna stvar. Livaković je 6 mjeseci bio tu na posudbi. Valjda su stigli on i ljudi iz kluba razgovarati o "nastavku suradnje", jbg ipak su imali pola godine za to.
    Ako nisu, nego bilo: "čujemo se nakon svjetskog pa ćemo se dogovoriti", onda to meni izgleda vrlo neozbiljno.
    Ako su (što mi je jedino smisleno) uvjeti (dakle plaća i to) bili dogovoreni prije, pa valjda se odmah znalo da li nam je to prihvatljivo ili nije. Ako je, Livakovića se isplati čekati koliko treba, ni blizu boljeg golmana ne možemo naći. Ako nije, onda se trebalo zahvaliti i okrenuti drugim opcijama.
    Naravno, postoji i treća mogućnost. Da su se klub i Livaković dogovorili , a onda neka strana kasnije promijenila uvjete svoje, što uopće ne želim pomisliti da je istina i ne znam kako bi to opisao da ostanem pristojan.
    Uglavnom zanimljivo.

Podrška Nevi, uvedi nas u LP! @Paggini odmah kupuje dres :wink:

Edit: vidim da se 2 stranice ispisalo dok sam dovršio post :rofl:
  • Kujtim Shalla
    11k
    Slažem se sa svim što je kolega @Paggininapisao , taj neki slijed događaja , samog ovog procesa oko Livakovića je jedina logična kombinacija . Da je bio neki deal , mi smo svoje ispoštovali ,a onda je došlo do promjena . Nebitno sad tko ili što . Opet ima tu puno nelogika u ovom slučaju. Meni ono što nije jasno a poklapa se sa onim što piše @Paggini je zašto nismo imali opciju otkupa u ugovori na pozajmici. Ako smo ga toliko želili i on želio nama . Jednostavna klauzula ,pogotovo prednost za Turke koji ga se po našim kvazi novinarima samo žele riješiti i skinuti ga sa grbače radi plaće,broja stranaca bla bla. Zašto nije bilo klauzule? Zašto Livi nikad nije rekao javno želim u Dinamo samo? Pustite te floskule o tome da je profesionalac, poštovanje prema klubu i sve te fore. To nije grijeh. Tako je i Kotarski rekao klubu da želi otići . Zašto je Livaković angažirao Baru ? Pa svima treba biti jasno odmah tu da se nešto iskopliciralo . Klub je poduzeo sve ,čekao a Predpostavljam da su Liviju napunili uši silnom ponudama. Neka tvrdi da je milja malo , da može dobit puno više ali želi dinamo. On da je želio samo Dinamo bio bi ovdje još prije nego je angažirao Baru. Klub se odlučio povući na kraju , ne skretati sa nekih gabarita , i puta kojima smo krenuli i na koji smo svi ponosni. Pa klub radi ono što smo svi željeli, za što smo se borili. Transparentnost i poslovanje koje neće ugroziti klub ni u jednom trenutku. Ako j Livi tražio 1,5 pa i 2 mil e staro moj hvala ti na svemu ali mi te novce jednostavno nemamo. I to je pošteno. Sad ćemo vidjeti gdje će završiti ako je samo lova u pitanju . Svaka čast klubu na ovom potezu. Po meni najbolji potez do sad i vidi se da rastemo u svakom pogledu kao klub kojeg svi mi toliko volimo
  • Kujtim Shalla
    11k
    treća opcija je jedina realna
  • Crni86
    23.5k
    KahlinaJurki

Ne mogu shvatit ljude koji zazivaju kahlinu, a tvrde da su neva i fila slab izbir za prvog golmana dinama. Kahlina je u 5 grama s njima, mozda je cak i slabiji.

A mozda je caka u tome sto je sad preso kod Bare pa su se i zahtjevi promijenili?
  • Jurki
    27.4k
    jbg morat cemo se brzo odluciti kam i kak.
    Filipovicu istice ugovor za 9 mjeseci.. samo lud covjek bi mu dao produzetak ugovora.
    Nevistica moras unovciti jer je preskup za ono kaj daje na terenu.
    Sad ce opet biti paljba kak serem po njemu.. al da ga jebes.. 500 keka godisnje za golmana koji grije klupu je ludost malo jača.

Nabijem na kurac onoga tko je Nevisticu dao takav ugovor.
  • modri-kibic
    1.9k
    Meni smeta jedino to što je sada puštena priča o Kotarskom, a on nebi mogao nastupiti za nas u playoffu. Umjesto da u tišini sve odrade i onda nakon playoffa potpiše Kotarski. Ovako priča se o novom golmanu, puni se glava i stavlja pritisak na Nevistića.
  • Paggini
    95.2k
    Naravno, postoji i treća mogućnost. Da su se klub i Livaković dogovorili , a onda neka strana kasnije promijenila uvjete svoje, što uopće ne želim pomisliti da je istina i ne znam kako bi to opisao da ostanem pristojan.Brusa

Pa meni je ovo jedina smislena opcija u ovom trenutku.

Mislim da je klub i imao u planu natezanje s Fenerom do kraja, pa dogovor koji ni nama neće biti top, a ni njima, ali se negdje dogodio radikalan zaokret u dogovorima, što možemo samo pretpostavljati što se dogodilo bez konkretnih informacija.

Čisto sumnjam da bi Boban dogovorio s Livijem ove uvjete koji se spominju, a opet ne znam ni da bi išao i čekao da se sve u Feneru izdogađa bez da ima dogovoreno s Livijem, što se opet i spominjalo po medijima da je dogovoreno. Da bi ispalo prošli tjedan da nije ipak ništa dogovoreno s Livijem.

Naginjem prema teoriji da su se uvjeti digli s Livijeve/Barine strane, vjerojatno se i Andy želi tu uguziti za bonus za maturalac i naslikavanje u Istanbulu. Nemam pojma, kažem, ali na to mi miriši jer gledajući sve što su Boban i Dabac radili u dvije godine, ići i pregovarati s Fenerom bez da imaš dogovoreno s Livijem mi nije ni blizu nešto što bi oni radili, a opet mi nije ni logično da naglo odustanu od svega toga iako mogu se natezati do kraja s obzirom da nam za PO ne znači ni Kotarski ni Livi, pa mogu probati lomiti Fener do 31.8.
  • mosad
    2.8k
    Šta kaže chatgpt za kotarskog @fakin
  • sport
    6.1k
    A pričom o Livakoviću mu se ne puni glava i stavlja pritisak
  • Zvonkec
    559
    The importance of being Ernest (Dominik)
  • modri-kibic
    1.9k

Dovoljno mu je već sa Livakovićem napunjena glava.
  • Mulec86
    520

Kahlina je izabran golmanom godine u MLS-u, onako amaterski sam sad iso provjerit ligašku statistiku na sofi koja mi nije zaključak, ali sigurno moze bit primjer i referentna za ovu raspravu

Kahlina prosjek: 7.35 , 1.5 primljeni golovi po utakmici, 3.9 obrana po utakmici (72%) , spriječeni golovi 1.92

Kotarski prosjek: 6.85 , 1.3 primljeni golovi po utakmici, 2.6 obrane po utakmici (66%) , 0.97 spriječeni golovi

Livaković: 6.99 prosjek, 0.7 primljeni golovi, 1.5 obrane po utakmici (68%) , spriječeni golovi 1.82

Ozbiljna je razlika u direktno spriječenim golovima i u obranama po utakmici, naravno da sve ovisi i o klubu i obrani, ali nije da nisu u pravu oni koji danas kažu: Kahlina je bolji golman od Kotarskog, barem ako gledamo ovo.
  • sport
    6.1k
    njemu nije jer ne čita što se piše i ne zanima ga nogomet
    "Ivan Nevistić je hrvatski nogometni vratar koji je jednom izjavom u klupskom videu izazvao pažnju i rasprave jer je rekao da ga "nogomet zapravo ne zanima" na taj način, iako mu je to posao."
  • Masto
    2.1k
    Nevistic je rekao da ne prati nogomet, nadam se da tako ne prati ni medije ni zonu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.