• NKDZ86
    9.1k
    da skratimo priču, imamo golmane kakve imamo, dat im podršku umjesto pljuvanja. uprava sve vidi ko i mi i znaju kaj trebaju radit. oni dovode igrače, mi lajemo na mjesec.
    purgerski pozdrav ekipi u loži (ne masonskoj!)
  • CastAway1986
    6.1k
    Tko god dođe cvrsto sam uvjeren da ce uprava dobro izabrati..Golman je strasno bitna karika ali ako i ostatak momcadi ne bude na nivou dzaba sve
  • deda
    47.5k
    Crni vam je prekrasno objasnio. Ova uprava donosi odluke s vizijom i idejom na par godina, a ne na dva dana. Što bi moj stari rekao, kad voziš auto gledaš 50m ispred. Onaj koji gleda 5m ispred nikad vozač neće biti.

Tako je i s Livijem i ovim mladim igračima. Gleda se dugi rok, a ne prva sljedeća utakmica. Sljedeću utakmicu gleda trener. Livi da dođe danas neće biti spreman za Viking.
  • Omake
    19.9k
    Povadio sam ukupne minute i spriječene golove svim vratarima kojima istječe ugovor dogodine, a da vrijede manje od 4 milijuna eura. Šemper se baš ističe, bez ove sezone Serie A bi bio na 24, ovako je na 17. Druga dva zanimljiva imena su Mohamed Kone i Jacob Widell Zetterström. Kone ima 2 sezone Belgijske i 1 sezonu druge francuske, u svima je dio jako dobar. Zetterström ima puno više iskustva, igrao je 2 sezone druge engelske za Derby i 4,5 sezona za Djurgarden u Švedskoj. Iznimno konstantan u obje lige, nikada nije primio više od očekivanog, ali nije imao ni nekih wow sezona.

xGdhqrv.png
  • mrgud
    844
    Kaj se tresete,protiv Vikinga će te misliti da nam je na golu Neuer u prime-u a ne Neva.Bio je u krizi ali mislim da će biti posebno motiviran i nabrijan sada kada je dobio priliku.Mark my words.
  • zmujcinslbrod
    284
    djelovao je ko da je radio u skladištu Leda noćnu smjenu, sjeo u bus i izašao na stadion.
  • rokikaciga
    16.7k
    Ako je rokikaciga rekao da je on jučer vidio drugog i drugačijeg golmana ja mu za sada vjerujemElDorado

Poderat cu svoju forumsku diplomu ako me Neva iznevjeri na svoj nacin u sljedece tri utakmice
  • NKDZ86
    9.1k
    rokija za trenera golmana!
  • austrijanac
    12.8k
    Sumnjam da moze radit losiji posao od Mrčele.
  • Frizura Robija M
    801
    Nisam mislio da ću to ikad (opet) reć, al podrška Nevi. Tako je kako je, al ne igra tekmu samo golman. Gledam na ovo sa Filipovićem kao intervenciju više sile i moguće pravovremeno sprečavanje problema u za nas kritičnom trenutku. Da, znam poprilično paradoksalno...
  • ElDorado
    13.1k
    kad si ukazivao na njegove tehnicke probleme vidio si ono kaj mi nismo i bio si u pravu. Nadajmo se da si i sad da nisi vidio ono kaj si zelio vidit neg kaj stvarno je :)
  • vlatkomarkovic
    3.8k

Pa najiskrenije ovako, Zagorac kada god je ušao, je uvijek imao neku svoju razinu. Nije to sada top nivo, ali je stabilno. Zadnja utakmica u Europi mu je bila Celtic u LPu i dobro je to odradio. Nema neki high, ali mislim da može to odraditi. Nadalje mentalno je sigurno u višem stanju nego Neva, em je iskusniji, em nema pritisak navijača, em je ušao u sezonu ok ja sam tu, ako zagusti. Neva traži klub gdje bi skupljao minute….

Za Taija je priznajem kocka, veliki ispit, ali po meni je i Neva kocka samo na drugi način. Ali Tai je došao igrati u Dinamo, a Neva traži igrati….

Iako bi idealan scenarij bio da završimo Livija i gotovo.

Mislim situacija je daleko od idealne i evo, ako bude Neva kažem dao Bog da svima nama začepi usta i obrani vrhunski i pomogne nam ući u Ligu Prvaka. I želim mu sve najbolje, samo sam skeptičan jako.
  • rokikaciga
    16.7k
    A gle, ne znam koliko je sve to poboljsao, ali bolje je definitivno nego prije godinu dana. Nadam se da je dovoljno za Vikinge. Jebiga, nisam za laptopom do vikenda da usporedim detaljno ali odokativno je to cist u redu.
  • Mr Anderson
    21.4k
    Napisao je jučer kolega koji očito ima neke informacije iz prve ruke da je Neva radio na sebi u zadnje vrijeme. Jučer se vidjelo po stavu da je djelovao nekako odlučnije, a ako su riješeni i problemi s leđima moglo bi to ispasti dobro. Danas je 12., jasno je da za play-off nitko ne dolazi nego da će braniti Neva. Zato bi bilo da se svi okanimo seruckanja po njemu i bezveznog papagajskog laprdanja kak je bio prije loš nego mu dati punu podršku. Nadam se i da će se suzdržati debili sa zapada koji inače na prvu krivo ispucani loptu krenu s psovkama i fućkanjem.
    Što je tu je, iz ove kože ne možemo, više povjerenja imam u njega nego u Filu, vjerujem u najbolje izdanje.
  • striko
    3.6k
    Divim se svima vama koji polažete nadu u Nevistića. Želim takav optimizam u životu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.