• vjeko1701
    27.9k
    Da, nedaj bog da se proba dati neka podrška našem igraču kojeg trebamo. Ne, ne, treba sad pojačati sranje i pljuvanje jer će to sigurno doprinjeti pozitivnom ishodu situacije.
  • ElDorado
    13.1k
    Da jučer Filipović nije dobio crveni već žuti da li bi vam bilo ok da on brani protiv Vikinga?
    Nakon svih nesigurnosti meni ne bi.
  • Paggini
    95k
    Radi se isto kaj rade tovari kad neki njihov balvan odigra nekaj svrsishodno.
    Dize ga se u zvijezde, govori da je sad tren kad ce se pretvoriti u fantasticnog nogometasa.
    Mi se sprdamo s tim i to s debelim razlogom.. a kaj se sad radi oko Nevistica?
    Izvlace mu se dobre sekvence i debelo se napuhavaju, nalaze opravdanja za svako jebeno sranje koje je napravil.
    Jurki

Mislim da je puno bolja solucija da jedinog golmana kojeg imamo za PO Lige Prvaka zakopamo govoreći kakva je rupetina i krenemo nabrajati sve greške, to je stvarno puno bolje od toga da mu dajemo podršku i govorimo da nas može uvesti u LP. :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up:
  • Anderson Costa
    282
    nazalost 6 dana prije utakmice nema vise smisla nikoga dovoditi ko nije u "ritmu" i u sustavu, podrzat i dati povjerenje Nevi i nadat se najboljem. Nakon i neovisno o ishodu ocekujem pojacanje
  • crophantom
    6.5k
    ak mu ne jebemo sve po spisku sa zapada od zarijavanja na dalje i ne zviždimo ko manijaci na prvu krivu ispucanu loptu mi nismo obavili svoju dužnost kao navijači i tovari smo. Pa ti vidi, ja pišem psovke koje ću mu uputiti u tekicu, da neku slucajno ne preskocim.
  • K3p
    435
    Ja svakom utakmicom, svakim danom sve sigurniji da je livi naš. Iz prostog razloga jer turci ga se hoće riješit i računali su da cemo pokleknut i iskeširat 5 m, ali to nikako da se dogodi, a novih udvarača baš i nema.

Mislim da možemo i viking proći bez njega, je rizik i je kocka, ali ako prođemo turčin će izgubit gotovo sve adute u pregovorima...

Ostaje im jedino to sto moramo prijaviti igrača za lp prije nego što nam završavaju prijelazni rokovi za tursku i hrvatsku.
  • vlatkomarkovic
    3.8k
    Mislim da je situacija dosta jasna, i Fila i Neva mogu biti backupovi u Dinamu, i sada mislim da se nemre Nevu popraviti mentalno, osobito jer mu se traži novi klub, da nam ne bude liability za Viking. Iskreno radije bi Taija ili Zagija nego Nevu. Ako bude Neva i ne nađemo rijesenje, želim mu sve sreću i da nam svima začepi usta.
  • keppi
    598
    Moje mišljenje da svi ovi nabrojani golmani osim naravno Livakovića nisu toliki kvalitetni pomak da bi ih se sada u zadnji čas dovodilo. Braniti u Varaždinu ili negdje u drugoj ligi ili slično nije razina zadnjeg pretkola lige prvaka.
    Velik je upitnik kako bi se nabrojani snašli, osobito u ovoj sada situaciji nekoliko dana prije utakmice.
  • Jurki
    27.3k
    rađe cu prihvatiti cinjenice kak god one brutalne i bolne bile, nego se zavaravati.
    Kaj se podrske tice, dobit ce je sa tribine kao i uvijek. A znam kak je to vratio.

Sretno nam u utorak i u uzvratu. Trebat ce nam srece.
  • Crni86
    23.5k
    rađe cu prihvatiti cinjenice kak god one brutalne i bolne bile, nego se zavaravati.Jurki

Postemo. Ali onda uzmi sve cinjenice pa i one da je neva imao i dobrih nastupa za nas.
  • criticus
    9.1k
    Iskreno radije bi Taija ili Zagija nego Nevu.vlatkomarkovic

Aj molim te, bez imalo sad nekog sarkazma pitam, onako iskreno, koji ti je rezon za ovo?

Prvi je golman koji nikada nije stao na gol u seniorskoj utakmici i ti bi ga radije vidio na golu u utakmici pred punim stadionom koja vrijedi 20ak milijuna eura. BTW jednom smo vidjeli kako to izgleda, Šemper kojeg se zaziva protiv Juventusa. Iako nisam siguran jel Šemper već prije branio negdje za seniore al ok. Plus, koliko si gledao Taija?

Kako znaš kako uopće izgleda Zagorac? Ja sam stekao dojam da je čovjek tu isključivo radi atmosfere, i da se jučer Nevistić ozlijedio Mckenna bi stao na gol ili eventualno Radeljić prije njeg. Čovik nije branio od stoljeća sedmog. Ni on ni Tai nemaju njidnu službenu utakmicu od kad...
  • criticus
    9.1k
    Sretno nam u utorak i u uzvratu. Trebat ce nam srece.Jurki

S bilo kojim golmanom bi nam trebalo sreće. Čini mi se da je dojam da ćemo mi igrat bez golmana. Ok, on nije materijal za prvog golmana Dinama, nije ni Filipović. Livaković je trenutno fincancijski nedostupan. Gdje je dokaz da je Šemper, Horkaš, Kotarski, Letica, <umetni golmana> materijal za Dinamo? Nevistić kad je dolazio iz Rijeke 11 od 10 ljudi je reklo to je to, logična zamjena za Livakovića. I sad bi trebali ulaziti u financijski i igrački rizik sa nekim od ovih golmana (ako su uopće dostupni) dok imaš solidne opcije u klubu a svi znaju da zapravo čekaš Livakovića. Za mene, kad već nije bilo moguće prije Thuna, sad je puno manja kocka čekat pa tama do zadnjeg dana prijelaznog roka. Puno manja financijska kocka, u smislu budućnosti kluba, rezanja budžeta i prodaje ključnih figura.

Bilo koji od ovih golmana koji bi eventualno doša, ne garantira igrački ništa i apsolutno će se isto gledat kroz Livakovićeve naočale i to što nam on donosi. Ma ko god to bio, trebat će mu puno sreće.
  • Orc123
    16.5k
    Istina je uvijek negdje na sredini...nit treba sad pretjerivat sa hvalospjevima kako bi se nekome digao ego i samopouzdanje jer su za to placeni i to jebeno placeni, nit treba na sva zvona kritizirati covjeka i vaditi mu svaki kiks koji je imao....

Tesko je pomiriti se s cinjenicom da nemamo Livija za playoff ali moramo se nadati da i u takvom stanju mozemo i moramo proci Viking....
    Normalno da tko god ce stajati na golu ce imati nasu punu podrsku i da odradi svoje 2 najbolje partije u karijeri.
  • FrodoJePurger
    726
    Ova je tema postala sve samo ne o transferima.

Ne razumijem zašto bi neki ovdje uzeli sada livakovica za 5-7mil. eura kada čovjek nije u formi i ozlijeđen je, to jest ne bi mogao braniti protiv vikinga. Pa se stvara panika bezveze.

Smeta vam i to kaj su došli bivši igrač Barcelone i PSG-a i kako to da se već priključuju prvoj momčadi.

Frende kaj je sa glavom.
  • Kujtim Shalla
    10.9k
    Ima tema igrači koje bi želio u klubu ,ovdje tema transferi , sreća nije tema ispuni mi želju. Klub će odlučiti šta je najbolje i njihova je zadnja hvala bogu. Pa ništa se nije promijenilo zbog jedne utakmice. Niti je Fila bolji ni gori golman. Nije niti doveden za poziciju jedinice. Neva je bio na vaganju dugo. Nije niti on taj , definitivno bi se iznenadio da ostane u klubu. Ali ne sumnjam da će dati sve od sebe kad stane na gol. I on je za sad jedina sigurna opcija protiv Vikinga . I trebao bi onda braniti i protiv Rudeša ,čisto radi minuta u nogama . Ne može nikako odgovornost biti na njima. Samo struka. Niko drugi. Niti će oni biti krivi ako ne uđemo u ligu prvaka . Klub je odlučio kockati se. Vrijeme će pokazati jel to bio dobar potez. Osim toga ima još uvijek vremena za dovest golmana
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.