• Omake
    19.9k

Lani rupa epskih razmjera, ove sezone "samo" loš

2hz0KZh.png
  • badjibadara
    10.4k
    ove sezone "samo" lošOmake

Ali u venama mu teče krv plave boje:

- Svi se čude da je tako mala zemlja, zapravo, velika u nogometu. To djeluje nemoguće. Svi pozitivno gledaju na Hrvatsku i cijene sve ono što je reprezentacija napravila. Pratim hrvatsku ligu, naravno, a odrastao sam u kući s Dinamom i Hrvatskom. Svako ljeto kada sam bio u Zagrebu, otišao sam uživo pogledati Dinamovu utakmicu u europskim kvalifikacijama.
  • CerealKiller
    662
    Ne znam kakvu bi ozljedu Livi morao imati da dođe i da Nevistić brani. Ako ima ruke i može hodati Livi bi bio na golu
  • Harapaldo
    26
    Znam da je ovo nepopularno mišljenje na Zoni jer se svi uhvatili Zelenike kao da je on jedini golman na svijetu..nema golmana koji nebu kiksao il zaribao koji zicer za obraniti, no kad vidim Filipovićev uplašeni pogled ili Nevistićevu bolikurčinu nisam sretan kao dinamov navijač...volio bi da uzmemo neku iskusnjaru tipa Koch, nije bio vrhunski golman ali je bio lider imamo 3.golmana od 37 godina koji je zabavljač, koji će nam on?? Uzeo bi nekog stranca koji bude strah i trepet u šesnaestercu, da igrači nisu u strahu kad mu vraćaju loptu ili još gore mune vraćaju loptu...Mislim da nam Livi ne bude došao, a i u suprotnom radije bi da mu rezerva bude neki Koch nego neko Fila/Neva
  • Omake
    19.9k
    Ako isključimo Livija i Horkaša što je najbolja opcija za vratarsku poziciju?

1) Nevistić - uigran s obranom iako nije u natjecateljskoj formi, već imao vrhunski nastup u playoffu Lige Prvaka

2) Šemper - pozna klub itd itd, homegrown, 5, 6 sezona gdje je pokazao da može čini razliku na razini HNLa, imao i par bljeskova u Serie A

3) Kladiti se na stranca, točnije na golmana iz prve švedske, norveške, argentinske ili brazilske lige koji je u vrhunskoj formi u ovom trenutku?
  • Harapaldo
    26
    švabo iz cvajte
  • Noel
    23.4k
    Opcija 2) naravno.

Međutim realnost je opcija 1). Nevistić može odradit Viking makar je to rizik ali može odradit. Kad to prođemo ići će se na rješavanje vratarske pozicije. Bio to Livaković, Šemper ili neki stranac.

Sreća da je u HNLu sljedeći Rudeš. Nevistić će i to odradit. Međutim on nam je najviše problema zadao baš u HNLu. Svaki prvi ozbiljniji udarac ili šansa protivnika je ušla iza njega, stvorio se nemir, lovio se rezultat i događali su se kiksevi. U Europi je imao možda malo veću koncentraciju i fokus međutim u HNLu je on teška rupa. Kad u HNLu od 90 minuta ima 2 minute posla tih 2 minute usere beskrajno. On je direktni krivac prošle sezone za kikseve na jesen i nemir u klubu, direktni je krivac i sezonu prije toga za izgubljenu titulu.
  • rioda
    17.8k

Šemper i Zelenika, a rješavanje Nevistića i Filipovića. Dobijemo dva home-grown igrača
  • Heisenberg1986
    553
    Livaković će doći i branit će u LP jer ionako sad nije spreman pa i da je došao danas nema razlike.
    puno ste se uzjebali i puno serete umjesto da uživate u još jednoj uspješnoj sezoni
  • NoSkillan
    466
    u europi je veci broj sansi bio protiv nas, tipa u europi iz 8 suteva usao 1, a onda dode tipa slaven kojem 2 od 2 ili 2 od 3 suta udu i sranje, opcenito i sa filipovicem i sa nevisticem ne mozemo dalje, ne znam tko im od dinamovih navijaca vjeruje da ce imat vise odlucujucih obrana nego odlucujucih pogresaka
  • Orc123
    16.5k
    Meni je fascinantno kako se ide iz krajnosti u krajnost, ko da ljudi nemaju kreirano misljenje koje mijenjaju kako vjetar puse. Sad odjednom moze Nevistic to odraditi i on je jako dobar golman samo eto nesrece ga zadesile? Nevistic je solidan golman sa biblijom losih reakcija u Dinamu. Da, moze odraditi te dvije utakmice, ali odraditi moze i Zagorac i Tai i bilo koji junior....stvar je u tome da za ulazak u LP i 30-40 novih milijuna ne trebas golmana koji ti to moze odraditi nego trebas golmana koji ce te uvesti u LP.

To je neko moje glediste svega. Sve mi je jasno po pitanju Livakovica ali eto, pred nama su 2 najbitnije utakmice sezone koje nam donose financijski mir bez potrebe za velikim prodajama i ostanak kostura momcadi, stovise i mogucnost nadograđivanja ove vrlo respektabilne ekipe.....

To sto cemo mi sad za Nevu pisat bajke nece ga pretvoriti u boljeg golmana nego sto je, a jos k tome je van natjecateljskog ritma. To ko da ides u rat bez pancirke pa se nadas da ti nece trebati. Pre velik mi je to rizik ali svijestan sam pat pozicije u kojoj se nalazimo.

Po meni, moglo se pretpostaviti kako ce to ici s Turcima. Mogli smo ostaviti Cavlinu, dati mu jedinicu do dolaska Livija, a ne da smo ga posudili opet. Trebali smo se rijesiti Nevistica i kasnije Filipovica. Cavlina prave sanse nije dobio, a mlad je golman i mozes ocekivati neki napredak i potencijalnu zaradu. Neva i Fila su sanse dobili, neki i previse i pokazali su da su rotacije, a za to imamo i Zagorca.
  • Ivan0302
    2.1k
    zar ga voli samo u europskim kvalifikacijama?? HNL ništa
  • Ivanmtk
    1.9k
    ne treba nam ako uđemo bez njega u Ligu prvaka.
  • vjeko1701
    27.9k
    Po čemu to točno nam ne treba? Jel nogomet zavšava ulaskom u LP? Klub prestaje postojati i više neće nikada igrati ništa?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.