• vlatkomarkovic
    3.8k
    Mislim sada drvlje i kamenje ide, po meni je Filipovic imao dobre partije, ali očito je kikser i sklon greškama…. To ne može biti prvi golman Dinama, drugi ok…. Iako bi ja radije Taija, ali ok. Najveća pizdarija ovog danas je sto, ne dođe li netko hitno, nam Nevistić starta sada u PO.
  • Borovljanin
    685
    Desi se i puno puno boljim golmanima. Eto, Liviju protiv Poljske.

Ne umanjuje činjenicu da je bio skroz solidan za nas. Podrška za trećeg golmana s najvećom minutažom u Europi
  • deda
    47.5k
    Fila ne daj se
  • Kujtim Shalla
    10.9k
    Mene više brine slobodnjak sa 40 metara kad si zamalo nije sam ubacio u gol. Da nije bilo grede gol. Bio je on zbunjen i prije crvenog a imaš 5-0 iz prve situaciju. Ako pritisak ovdje onda jebiga ,sorry
  • deda
    47.5k
    stari moj ono je bila tak jebena lopta da 5 puta veća klasa bi imala problema s njom.
  • prefontaine
    10.5k
    Čovjek svojim sumnjivim potezom pokaže i dokaže da nam treba golman. Doslovno ovim potezom, doduše malo indirektno, Upravi kaže: "Ljudi dovodite ili Livakovića ili nekoga tko je dostojan Lige Prvaka, jer Neva i ja to nismo."

I opet problemi, i opet ljudi deru po njemu. Evo, ne znam što više reći.

Filipoviću, velik si! I jedan si od rijetkih koji svojim djelima pokazuje da je Dinamo iznad svih
  • nin0belan
    32
    Meni nije jasno da nije napravio veći pritisak da se situacija pregleda jer je definitvno upitna... sudac još čeka s početkom igre jer sluša što će reći VAR soba, a on lagano pokunjena šetnja u svlačionicu kroz tunel. Tako da ako se išta i gledalo čini mi se da im je takvim javnim nastupom dosta olakšao kako će odlučiti.
  • Fatos Beqiraj
    3k
    I dalje bolji golman od neve i zelenike
  • IstinaZaDinamo
    2.8k

Nema se on sta buniti, raditi pritisak ili sta vec, nije da smo igrali HNL pa da je to nesto normalno za uraditi. Ocito su VAR suci odlucili da je napravio prekrsaj i to je to.
  • nin0belan
    32

Nije normalno prigovoriti na odluku suca? Ok.
  • IstinaZaDinamo
    2.8k

Nije, osim ako si kapetan.

Stojkovic i Kacavenda imaju puno problema s tim kada masu rukama i slicno, mogao je Stojke dobiti zuti lako za ono smijanje sucu u prvom poluvremenu.

Ali jbg razumijem decke, mislim da Kolaricu i ekipi mozes psovat sta god oni ce se nasmijati i okrenuti jer nemaju nikakav autoritet.
  • nin0belan
    32

Ok ako si kapetan, ali ovdje pričamo o direktnom crvenom kartonu. Nemaš što izgubiti ako i prigovoriš ili upućuješ na nešto, a u nogometu ipak i psihologija igra važnu ulogu.

Da je drugačija situacija, ova može se reći dvojbena odluka je recimo mogla odlučiti o prolasku odnosno neprolasku dalje. Ovakav pristup je po meni definitvno premlak za ovakve ozbiljnije situacije.
  • CerealKiller
    662
    A realnost je da nije bolji od Žnuderla
  • Beowulf112
    452
    Ma dajte molim vas.Pa lik je panj.Treba biti sretan sto ce jednog dana moci pricati da je nosio dres dinama. Neznam zasto Cavlini nismo toliko sansi davali kao sto smo ovom panju i nevisticu. Siguran sam da bi se cavlina stabilizirao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.