• chago13
    351
    Jel Matić u VAR sobi?
  • Kujtim Shalla
    10.9k
    Da je Saša Matić dao bi mu crveni svejedno
  • crophantom
    6.5k
    Nesiguran od početka sezone, možda i nije bilo pošteno od nas/kluba očekivati da iznese ove ključne utakmice sezone. Po meni se na svakoj tekmi vidlo da je u grču i da on mentalno nije spreman za ovo, što je bilo očekivano.

Ne treba vrijeđati čovjeka, on je odličan 2. Golman za nas, a mi smo ga doveli u situaciju da mora stati na gol kad ja stani pani.

Jbg, dogodi se
  • Kermit
    1k
    Fila sine, gdje si krneuo?
    Na 7:0 se to ne radi.
  • CerealKiller
    662
    Ajde sada neka se jave oni kojima je Fila u par deka sa Zelenikom
  • hardek
    11.8k
    Još je bolje kad me ljudi uvjeravaju da Zelenika koji s 33 godine ima 5 utakmica van HNLa je neki miks Buffona i Neuera. Zamisli se čovjek da ga niti jedan klub u top 20 liga na svijetu nebi doveo da je riječ o tako fantastičnim golmanu ili mu se brani za Varaždin sa plaćom od 50 000 - 100 000 eura godišnje.

Zelenika je solidan golman, isto kao i Filipović. Možda marginalno bolji a možda i ne. I jedan i drugi će imat svoje dobre dane i dane kada kiksaju
  • rokikaciga
    16.7k
    Zelenika (koliko god mi bio drag) je 5 deka bolji od File. Nije nikakvo pojacanje.
    Ne treba panicariti, treba napucat Nevu sa samopouzdanjem protiv Rudesa i u svlacionici i sve bude oke. Nije Neva toliko los koliko se prica.
  • Georginho
    725
    Ma zakačio ga je po leđima. Glupo zarađen crveni, ali je crveni.
  • BBBaranja
    5k
    Izgleda da ne može podnijeti ovaj pritisak jer ove sezone ima par intervencija na razini seoskih vratara iz 2.žnl
  • Kujtim Shalla
    10.9k
    Dovest zeleniku nadam se da ni na kraj pameti nije našoj struci. Kakav Zelenika. Nije bolji niti od jednog našeg golmana
  • Navijač Dinama
    12.8k
    Filipović od početka sezone nesiguran, unosi nemir, i sad evo ga nažalost šlag na tortu. Glup i nepotreban prekršaj totalno, sreća u svemu je štp je 7-0 ukupno, pa i ajde, nema frke, ali da je ovo napravio na 0-0 i tipa prvoj utakmici ilk uzvratu gdje nemamo riješen rezultat od prije bilo bi svega.

Meni je tu još veća odgovornost ljudi(Bobana i Dabca) zaduženih za transfere što nisu doveli prvog golmana i ustabilizirali ga u početnu postavu, pa Filipović koji je definicija drugog golmana mora na gol i branit ove utakmice i biti na nažalost zasluženoj tarapani.
  • Hebimir Strašni
    319
    Neću "pljuvati" nikad po našem igraću ,al File je stvarno izgleda malo teži "slučaj"
  • Zagi
    18.7k
    Nesmotren izlazak na 7:0 , no po meni tu nema prekršaja.
  • Dudu
    3.4k
    Mene samo iznenadilo da je ovoliko plašljiv.

Ali mislim da nam svejedno tko branio od njih dvojice.. podjednako dobri(loši)
  • Hebimir Strašni
    319
    Možda da Vlaka vrate iz penzije ak' je trezan ili Ladaru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.