• Dinaminjo
    2.3k

Zelenika je meni drag, ali nije imun na kikseve
  • zmujcinslbrod
    281
    Protiv Rudeša brani Neva i vodi nas poslije u LP (pišem ovo ali ne vjerujem u isto).
  • Jurki
    27.3k
    Hvala svima kaj su mi se neki dan nakačili na vrat kad sam pisal da je Filipovic rupa od golmana.

Tak glup crveni nisam vec dugo videl, bez obzira jel ga zakačil ili nije.
  • Crni86
    23.5k
    Tak je, treba panicarit sad i dugorocno potpisat kaj god se ponudi.
  • Fan
    2.5k
    Zelenika je meni drag, ali nije imun na kikseveDinaminjo

Apsolutno da nije, al pišem iz konteksta naše potrebe. U odnosu na Filipovića i Nevu je, bar u ovom trenutku, space shuttle, a nama treba jeftini golman za 2 tekme. Sigurno nećemo sad ić dat 3,4,5 za Horkaša, Šempera il nekog trećeg kad čekamo toliko Livija pa eto, za te pare boljeg nećemo naći.
  • IstinaZaDinamo
    2.8k

Kakav crni Zelenika, pa radije bi (Bože oprosti) da Nevistic brani kad ga vec placamo. Ti bi dao oko pola milje plus placu golmanu koji kiksa i u HNL-u i kojemu bi prakticki debi za Dinamo bio u playoffu Lige Prvaka.
  • DiddyGuela
    6.5k
    Ne znam bas... dovodit novog golmana ovako sada na brzinu pred "kljucnu" utakmicu sezone je jako nezahvalno. Uz sve specificnosti golmanske pozicije i sve sto to nosi, zamisli prakticki debitirat u dvomecu za 20ak milja eura. Tko god taj bio, morao bi biti malo zesce mudonja!

S druge strane taman i da dovedes Livakovica do Vikinga, sta ces ga nakon mjesec dana frizidera i terapija gurnit na gol i ocekivat od njega cuda?? Pa nije ni on svevisnji, pogotovo ako pricamo o tim izlascima i skupljanju ubacaja.

Nezahvalna situacija, bas nepotrebno. Kud se zakasnilo sa transferom golmana, OCITO... tu jos i ovaj dobije crveni karton pri rezultatu 7:0. Jebem te zivote.

Nisam mislio da cu to ikada napisati ali jebiga... treba dati povjerenje Nevisticu u dvomecu protiv Vikinga. Mozes dobit puno a izgubit eventualno golmana koji je i tako prakticki otpisan. Sta ces...
  • Kaktus Car
    1.1k
    Tak glup crveni nisam vec dugo videl, bez obzira jel ga zakačil ili nije.Jurki

Znači uzvrat protiv Genka nisi gledal?

Jel nespretan i nepotreban faul - apsolutno, ali nije baš nekaj specijalno. Izletio, možda zakačio napadača dovoljno za karton, možda ne. Događalo se to i puno boljim golmanima.
  • criticus
    9.1k
    Jel moguće da se paničari jer u PO neće braniti Ivan Filipović?
  • rioda
    17.8k

Ne, paničari se jer će braniti Nevistić :lol:
  • criticus
    9.1k
    Pa Nevistić je bolji golman.
  • Maximo
    923
    Budimo realni, fila bi inkasirao 5-6 komada u 2 tekme od vikinga
  • Ludovic IX
    12.4k
    Neva ima feler da se baci na mjestu. On kad se baci, njegove noge odu u suprotnu stranu od lopte. To ne kuzim kak nije radio na tome. Ostalo nije loš ali ovo jr jako bitno jer svaka lopta , koja ide metar od njega je pol gola
  • NitkoBitan
    38k
    Tak je, treba panicarit sad i dugorocno potpisat kaj god se ponudi.Crni86

Ako je Boban po icemu poznat onda je to da nije panicar i na nekom uzorku mozemo rec da to uglavnom ispada dobro.

Ok, ni Nevistic nije vrhunski golman ali moze odradit 2 utakmice na nivou, pa ne igramo protiv Bayerna koji nam uputi 20 udaraca u okvir gola po utakmici. Da danas i protiv Rudesa rjesi to sa dva clean sheeta i ude samopouzdano u PO puna saka brade.
  • Jurki
    27.3k
    Znači uzvrat protiv Genka nisi gledalKaktus Car

Jesam, al je onda bila borba za svaki duel, ovo je level vise.
    Koliko mi je drago kaj Filipovic ne branil, tolko mi nije drago kaj goalkeeper frizura bu branil.

Liviii vrati se

Pa Nevistić je bolji golmancriticus

Tesko izabrat koja je rupa veca.. big deal.

Ok, ni Nevistic nije vrhunski golman ali moze odradit 2 utakmice na nivou, pa ne igramo protiv Bayerna koji nam uputi 20 udaracaNitkoBitan

Problem je kaj ce nam uputiti 3 udarca a mi dobiti 4 komada.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.