• dd29
    986
    Ja sam mirniji s nevom nego s filipovićem

Ali ni jedan ni drugi nisu smjeli bit golmani pred dvije utakmice sezone koje nose više od 20 milijuna eura. Uz to su i najbolji izlog za belju, stojkovića, domingueza, kiša milijuna
  • Kujtim Shalla
    10.9k
    Za početak znamo da ako se dovodi Livi ili B opcija znat ćemo odgovor najkasnije za 2 dana 2 sata i 55 min , a ako ne bude ništa od toga siguran sam da se ide po Livija za što manje para pa će se čekat i do kraja roka
  • Goncalo Santos
    4.3k
    Jos vise nejasan transfer Stojakovica, u situaciji smo da u vezu moramo uvoditi Galesica, stedi se svaki cent za golmana, ceka se viza za Rusa jer je bez odstete...

I onda se plati 750k za igraca kojeg cekamo do zime, a vec imamo Prevljaka i Belju i 5 krila.

Ne kuzim sta se nije moglo cekati na zimu ili rasplet oko lp da znamo kakvi smo s financijama da se tad rjesi njegov dolazak jer nam gori pod nogama sa sesticom i golmanom.
  • Paggini
    95k
    onda se plati 750k za igraca kojeg cekamo do zime, a vec imamo Prevljaka i Belju i 5 krila.Goncalo Santos

Mislim da je transfer ispao ispod 500k s obzirom na ozljedu.
  • Jurki
    27.3k
    Mislim da je transfer ispao ispod 500k s obzirom na ozljedu.Paggini

Ovo je isto kao da kupujem novi tv a šparam svaki cent za kroviste.
    Kak god sam pristalica toga da uzmemo veliku vecinu toga kaj valja u Hnlu.. ali prioriteti se moraju znati.

Livija bi stavio na gol, taman da ima polomljene obje ruke i noge.
  • Goncalo Santos
    4.3k
    a dobro super ako je manje, ne zelim sad banalizirati stvari da kazem mogli smo 500k dat za veznjaka ili za podebljat ponudu za livakovica, ali mi je nejasno da su se uopce pokrenuli pregovori, ulozio trud i dao ugovor koji je s bonusima sigurno 1.5 mil na igraca kojeg se moglo dovesti bilo kad.

Nije to jagusic da je bilo sad ili nikad, stojakovica se moglo dovest za mjesec dana moglo bi ga se i za 5 mjeseci. 100k gore dolje.

Mislim da se trebalo taj novac sada iskoristiti na ove dvije goruce pozicije.
  • Paggini
    95k
    Ovo je isto kao da kupujem novi tv a šparam svaki cent za kroviste.
    Kak god sam pristalica toga da uzmemo veliku vecinu toga kaj valja u Hnlu.. ali prioriteti se moraju znati.
    Jurki

Sta, briješ da nismo uzeli njega da bi imali za Livija?
  • crophantom
    6.5k
    Mogli bi dečki na podcastu iz zajebancije pitati Leku kolko je Tai spreman i jel mu baš baš treba na otvaranju sezone.
  • Jurki
    27.3k
    ako ti fali golman, onda sve resurse upregnes u rjesavanje tog pitanja.
    Nakon kaj to rijesis, rjesavas ostalo.
    Transfer Stojakovica je u ovom trenu totalna besmislica, pod pretpostavkom da nemamo para za Livija. Kupnjom Stojakovica smo se u šparung režimu udaljili 750 tisuca eura od Livija.
  • Paggini
    95k
    ulozio trud i dao ugovor koji je s bonusima sigurno 1.5 mil na igraca kojeg se moglo dovesti bilo kad.

Nije to jagusic da je bilo sad ili nikad, stojakovica se moglo dovest za mjesec dana moglo bi ga se i za 5 mjeseci. 100k gore dolje.

Mislim da se trebalo taj novac sada iskoristiti na ove dvije goruce pozicije.
    Goncalo Santos

Pa da, ali mislim da su pregovori s Loksom kudikamo laksi i po pitanju placanja, rata, ovoga, onoga nego sto su s osmanlijama.

Ne mislim da je dano iste sekunde 500k, vjerojatno ce to biti na đemdo, evo ti par igrača na posudbu pa prebijemo, pa ovo pa ono.

Doduše slažem se da nije bio potreban sada, ali ne mislim da ima ikakve veze s Livijem, odnosno glupo mi je kritizirat dovođenje Stojakovića jer nismo doveli Livija, ako me razumiješ jer tom logikom bi trebali sve transfere rješavati po prioritetu, znači prvo Livi koji dođe 20.8., pa onda sve kasnije? Nema mi to smisla jel, ne znam.

Tojest, ajmo ovako - imali smo listu nabavki za ovo ljeto, na listi su bili Peretz, Stojakovic, Livi, Prevljak vjrj, uz dodatna imena koja ne znamo. S tim planom se planiralo i budzetiranje vjerojatno. A isto tako, vjerojatno postoji i dodatan spisak ak udjemo u LP. To što smo se s Loksom dogovorili za 20 minuta ne znači da se kupuje prvo šta imaš na listi, jel. Sumnjam da bi 500k gore dolje ista znacilo za Livija
  • Fan
    2.5k
    jer tom logikom bi trebali sve transfere rješavati po prioritetu, znači prvo Livi koji dođe 20.8., pa onda sve kasnije?Paggini

A nije isto kad je Stojaković nebitan za polusezonu/sezonu, dok je npr Prevljak kao rezervna špica ipak bitna.
  • Paggini
    95k
    nije isto kad je Stojaković nebitan za polusezonu/sezonu, dok je npr Prevljak kao rezervna špica ipak bitna.Fan

Pa da, ali jel mislis da bi tih 500k značilo išta u kontekstu Livija? Jer nama je razlika, po pisanju, više milijuna s Fenerom, a bome i sa Livijem po ugovoru i Barinim bonusima.

Da se razumijemo, transfer Stojakovića mi nista ne znaci osobno, decko je ok i sve, al ono, nije potreban, slažem se ali isto tako, sumnjam da ima ikakav utjecaj na Livija. Nismo mi potrošili na njega i Prevljaka 3 milijuna pa da kažeš uf, zagrecali smo previše.
  • Fan
    2.5k
    Pa da, ali jel mislis da bi tih 500k značilo išta u kontekstu Livija?Paggini

Pa ovisi ponajviše o Feneru. Tih 500k vjerojatno nemamo "u kešu", ali ako dogovaramo s njima transfer u više rata, onda da, tih 500k znači da toliko više možemo ponuditi za tamo neku 3., 4. ratu.
    Mislim gle, ak mi nismo ni blizu dogovora, financijski, onda ne kužim uopće kaj se dešava i zakaj se ovo još izvršava, al ak postoji način da dođe do nekog dogovora, znaci da nismo tolko daleko i da bi tih 500k moglo puno pomoć, taman da Liviju za plaću onda kažemo: gle, tih dodatnih 500k dobiješ za 2, 3 godine (koje smo dali za stojakovića).
  • Paggini
    95k
    Tih 500k vjerojatno nemamo "u kešu", ali ako dogovaramo s njima transfer u više rata, onda da, tih 500k znači da toliko više možemo ponuditi za tamo neku 3., 4. ratu.Fan

Pa opet, po pisanjima je računica ovakva:

5 milijuna Feneru
    1.7 Liviju na 5 godina (ajmo tako reci, prosjek između natpisa)
    Vjerojatno 500-700k bonusa Bari

Mi nudimo

3 milijuna
    1 milijun Liviju (moja racionalna pretpostavka, mozda kojih 100k gore dolje)
    0 eura Bari (hehe)

500k za Stojakovića ovdje ne igra nikakvu ulogu. Kao da kupuješ stan od 400k a imaš 300k, ali žališ jer si kupio TV za 5k haha.

Opet, meni je transfer Stojakovića sam po sebi onako li-la jer mi je on samo ok igrac, dolazi ozlijeđen, ali ne bih kritizirao taj transfer u kontekstu Livija, jel.
  • Jurki
    27.3k
    znali smo da Livija nebumo dobili za kutiju kraševih domacica, al se onda trebalo ici na druge opcije al ne na soluciju.. a mozda budu Turci pustili Livija.
    Ako traze za njega npr 5 milja i ne pustaju centa.. okrenes se dalje i trazis golmana kojeg mozes platiti.
    Sad smo se nasli u sjebanoj situaciji.. nit smo doveli zeljenog igraca, a bome ni B opciju.
    A utakmica je za tjedan dana koja ti je "razlika" 20 milijuna eura.
    Sad nam preostaju dvije opcije.. ako zelimo toliko Livija zbog kojeg smo cekali cijelo ljeto.. zmisli to kaj Turci traze ili dovedi B opciju. Ali ODMAH.
    Ovo kaj imamo sad od "golmana" je najgora moguca opcija. Price "mozda" ce odigrati utakmicu zivota.. je isto kao da ja velim "mozda" u petak piknem eurojakpot.
    Jel moguce? Je
    Jel realno? S obzirom na sve viđeno od njih - tesko.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.