• emilperska
    17.9k
    Ne mogu procijenit razinu ni Nsokija ni Rodrigueza tako da ne mogu tvrdit gdje je Nsoki u usporedbi s Hoxhom/Vidovićem/Kačavendom ovisno za što konkurira, a Rodrigueza s Topićem/Lisicom iako navodno on moze i lijevo nesto.
    Sigurno da su skautirani i da nesto u sebi imaju, opet ako nisu momentalne klase (a nisam siguran da jesu), čeka ih borba s 2-3 covjeka za poziciju. Nsoki je 2007. godiste, njemu ce bolje biti odraditi utakmicu za B ekipu u onim vikendima kad bude jasno da nece u krugu 15-16 igraca.

Znam da ima ovdje ekipe koja je dosta napredovala u nekoj analitičnosti, ali njih 2 seniorskih minuta nemaju. Dok ih se ne vidi na treningu, sumnjam da se tocno moglo procijenti koja su razina u odnosu na svoju konkurenciju u Dinamu.

Ovo pisem pod uvjetom da nisu klasa iznad Lisice/Topica odnosno Hoxhe/Orsica/Vidovica.

Napisao vam je Zagi gore. Nasi juniori su izgubili polufinale Premier Cupa od Reala u produzecima.
    Od Barcelone isto u nekom foto finisu. Prekjucer su dobili Benficu. Nemre sad to neka bolesna razina ispod PSGovih juniora bit po meni.
  • Orc123
    16.5k
    samo cu ti reci prosle sezone ti je po istom principu dosao Dominguez i za godinu dana postao najbolji stiper ekipe i top 3 najveca moguca izlazna transfera kluba trenutno...prije toga ti dosao Vidovic kad je dolazio 1. Put iz Bayern akademije i bio je vazan kotacic u osvajanju naslova.....

Da ce se promasiti, promasit ce se ali ovi ljudi znaju posao i nisu bezveze pola godine se natezali s Barcom za Danija i nije bezveze toliko Nsoki bio trazen od drugih klubova!
    To je smijer kojim trebamo ici uz nasu skolu koja je odlicna, a ne sumnjam da ce biti jos i daleko bolja. Sunta, Zebic, Mikic, Bozkov, Benkotic....svi ce oni dobiti priliku, u to ne sumnjam.
  • Noel
    23.3k
    Jednako kako je prošle godine bilo zaključeno za Domingueza (isto igrača s jako malo seniorskog nogometamokoxax468

Sve se slažem osim sa ovim. Dominguez je došao sa dosta solidnim iskustvom seniorskog nogometa. Par sezona u La Ligi2 za Barcu B. Čak je igrao za prvu ekipu Barcelone u La ligi i Ligi prvaka.
  • emilperska
    17.9k
    Dominguez je imao 6 nastupa za prvu ekipu Barce i cijelu godinu treninga skoro.

Perez Vinlof je odradio sezonu kao starter Austrije Beč.

Ne bi to do kraja uspoređivao s Nsokijem.

Za Rodrigueza mislim da je cak druga prica jer su ga ozljede jebale.
  • Orc123
    16.5k
    Dani je jos prosle godine debitirao i na debiju ozljedio rame...da nije bilo te ozljede imao bi i vise utakmica od Sergija za Barcu do sad i s druge strane nama bi bio nedostupan.....cak i da ove druge povrede nije bilo na zimu sad isto bi nam bio nedostipan jer ga je Filck zelio u 2. Momcadi i bio je vise puta na klupi i dobio bi kad tad opet priliku.
  • emilperska
    17.9k
    Jel tko gledao Rodrigueza u ovim nastupima za Dinamo B?
  • CastAway1986
    6.1k
    Usporedbe Sergija s ovom dvojicom nisu realne ,znaci mladic da nije bilo nesretne utakmice s Osasunom vjerojatno danas nebi bio član Dinama!
    Danija je ozljeda sprijecila da upise koji nastup vise,odnosno ozljede jer ih je bilo ..Vjerujem da ce se on s vremenom nametnuti u Dinamu,igraca tih karakteristika nemamo.Nsoki s druge strane je također dosta zanimljiv igrac ali mislim da bi za potpunu aklimatizaciju bilo dobro da odigra par utakmica za B momcad!
    nije igrao ,igrao mu je brat par probnih utakmica
  • mokoxax468
    1.7k
    već 10x ponovljeno, tamo mu je igrao brat, ne on. On trenira s prvom momčadi
  • mlinchica
    7k
    Jel tko gledao Rodrigueza u ovim nastupima za Dinamo B?emilperska

Jel to ova priča :rofl: https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/935655
  • emilperska
    17.9k
    Ma nisam gledao Dinamo B. Samo vidio Rodriguez. Mislio da ga uvode u ritam utakmica haha.
  • Ljubo
    1.6k
    Ali ta logika da Nsoki je maltene prvotimac , a nismo ga još gledali dok Zebić nemre ne fukcionira baš nikak.Zagi

Ovo je pretjerivanje Zagi, i sam znaš da je. Stvar je konkurencije. Ispred koga bi tebi Zebic trenutno igrao od stopera? Trenutno je 5 u rotaciji. Kvalitetom nije bolji od 4 stopera ispred sebe. Bolje da dobije još minuta u seniorskom nogometu nego da trune na klupi. Nsoki dolazi na pozicije koje su nam slabije poput lijevog krila. Hoxha je sigurno jedan od naših igrača koji je najbliži prodaji, a i ako on i Orša me uhvate željenu formu ne vidim zašto Nsoki nebi dobio priliku na toj poziciji. U startu mu je lakše jer dolazi na poziciju gdje je konukurencija brojčano duplo manja i slabija. Uostalom htjeli su ga i ostali klubovi, misliš da bi ga Victoria Guimaraes ili Le Harve nabili u svoju drugu ekipu ili juniore? Sama činjenica koliko se PSG natezao sa nama za njega dovoljno govori.
  • austrijanac
    12.7k
    Pa to kao da Rudeš ili Karlovac uzmu Patrika Horvata i pošalju ga u svoju drugu momčadmarcio amoroso

Ili Hajduk da uzme Šutala i pošalje u B ekipu.
  • prefontaine
    10.5k
    Čemu dramljenjePraskaton

Ma ne dramim, već jednostavno volim sve teme pročitati i tako ih držati "sivim", tj pročitanima.

Al nakon što ovu počnem čitati, moždane ćelije se krenu obračunavati međusobno, i to svaka protiv svake .
  • emilperska
    17.9k
    Moze bit da je bolji od Oršića i Hoxhe Nsoki. Ali dok ga se ne vidi na utakmici HNLa to je fkt tesko tvrdit.

Vezano za Zebića. Ispred Zebića su sad 4 stopera na 2 pozicije. Ispred Nsokija su 2 krila za 1 poziciju. A da gledamo kao 8icu i 10ku tu opet imamo isto 2 igraca. To je tu negdje.

Ono sto mi se svida je to da je fina konkurencija i da ce sezona bit kompetitivna. Ono sto mi se ne svida u kontekstu Europe je manjak neke klase slicno kao lani i da se nece ponovit da nas Celta doma dobije 0:3 bez da puknemo prema golu.
  • CastAway1986
    6.1k
    Pravu klasu na krilu ili kako volimo reci kapitalca treba platiti..Plan Bobana i drustva je da povoljno dovedemo igrace iz najboljih europskih akademija za pozicije koje su nam deficitarne , prvenstveno krilne i bekovske , razvijemo ih i da od istih profitiramo i rezultatski i financijski..Meni takav plan uopce ne zvuci loše iako naravno ne mozes sa svim pogoditi !
    Teren ce sve pokazati na kraju krajeva
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.