• Orc123
    16.5k
    jest Dinamo veliki klub, za nas najveci na svijetu, ali uspoređivati top talenta Barce ili Psg sa Nom Mikicem bas i nema neke logike....ovi su bili rubno igraci top 5 najboljih klubova na svijetu, a Noa rubno igrac Dinama....ali, to ne znaci da Noa nece uspjeti i siguran sam da bi on sada bio umjesto Tabinasa 2. Bek da ne postoje problemi s njim van terena....nije bezveze bio i van priprema s 1. Momcadi dok neki drugi koji su kvalitetom iza njega su bili tu....

Koji top talent iz top kluba na svijetu bi pristao doci kao rubno igrac 1. Ekipe i da dođe kod nas igrat na pasnjake 2. NL.....
    To ne znaci da mozda nece odigrati koju tekmu za 2. Momcad ali sigurno se ozbiljno racuna na njih za 1. Ekipu.
  • Praskaton
    6.1k
    Tabinas ispred Mikića mi nikad neće biti jasno.
  • Noel
    23.3k
    Nije mu više on zastupnikrioda

Mislio sam na prošlosezonsku situaciju. Sad nek radi kod Leke pa ako se pokaže dobit će svoju priliku. Pogotovo ako ode Valinčić.
  • rokikaciga
    16.7k
    Noa ce bit rubni repstivac za EURO 2028. I said what I said!
  • Orc123
    16.5k
    ja sam siguran da tu lezi problem u necem drugom jer realno bi bilo da je Mikic ispred Tabinasa, ali mislim da ima jos neki problrm oko maloga....
  • Zagi
    18.7k
    Izbjegavaš odgovor. Promijenio je zastupnika , a pitam za općenitu logiku.
    Nije stvar malog Mikića (uzet za primjer jer Tabi-desni bek pa ajd) nego svakog igrača u mlašim kategorijama.
    Ajd Dani , 21 godina i nebumo previše čekali, mozeš ili ne mozeš.
    Ali ta logika da Nsoki je maltene prvotimac , a nismo ga još gledali dok Zebić nemre ne fukcionira baš nikak.
    19 godina jedan i drugi
    kapetani u19 jedan i drugi
    Zebić ima minutažu ne samo u HNLu nego u derbiju gdje je bio jako dobar.
    Ispred Nsokija Orša i Hoxa
    ispred Zebića Domi i Gale.

Dva igrača u skoro pa jednakoj poziciji sa sportskog kuta gledanja.
    Jedan definitivno moze , drugi nikako još.

(ne ide tebe)
    Dajte, logičari. Objasnite mi kak. Spor sam, treba mi detaljno.
  • prefontaine
    10.5k
    Ova tema nikad ne razočara.

Kad nemam vremena pa me dočeka 30 nepročitanih stranica, zamrzim sam sebe.

Kad imam vremena pa pročitam svih 30 stranica, zamrzim sam sebe još više.
  • Zagi
    18.7k
    top talenta Barce ili Psg sa Nom Mikicem bas i nema neke logikeOrc123

Top talente ti nitko nebu dao.

A talente općenito se bar lako usporedi.
    Evo neki dan dinamo-benfica 4:1
    dinamo-juventus 2:3

Igrali smo i sa Barcom, Realom, Man utd i svima ostalima nedavno, pa nikada nismo ispali lajbeci kako nas ti predstavljaš.
  • Dzoni
    7.3k
    ispred Zebića Domi i Gale.Zagi

Ozbiljno uspoređuješ U21 repreznatativca Španjolske i bivšeg U21 reprezentativca Hrvatske plaćenog 3mil sa klincem s 3 nastupa za Dinamo??
    Nemoj me zaj
  • Noel
    23.3k

Noa Mikić ima 19 godina. Nije želio na posudbe. Nema jednu seniorsku sezonu iza sebe. Pokazao je svojim igrama u par utakmica za prvu momčad da mu je potrebna sezona dvije u seniorskom nogometu. To će sad imat u Dinamu II. Siguran sam da ako će dobro radit, pokazat svoj talent maksimalno da će brzo imat ozbiljnu ulogu u prvoj ekipi.

Nsoki i Rodriguez su drugi par rukava, dolaze iz Barcelone i Psg-a. Glupo ih je uspoređivat sa Mikićem. Siguran sam da su obojica spremni za seniorski nogomet. Nebi ih struka dovodila da nije tako.
  • Zagi
    18.7k
    Nsoki i Rodriguez su drugi par rukava, dolaze iz Barcelone i Psg-a.Glupo ih je uspoređivat sa MikićemNoel
    zašto?
    Siguran sam da su obojica spremni za seniorski nogometNoel
    Na temelju čega si u to siguran?
  • Fatos Beqiraj
    2.9k
    ma ovo samo treba citati ukoliko ima novih vijesti u onoj di je zabranjeno komentiranje
  • Archangel
    215
    Znam da kasnim ali ovo s Torrentom mi je čudno. Ako odluče prodati Dominigueza ostali bi na 3 stopera onda. Jedino ako postoji plan za last minute stopera ili da se onda Zebić pridruži prvoj momčadi.
    Od početka prelaznog roka se samo pričalo o prodaji Domingeza, nekak bi bilo čudno se to onda ne dogodi
  • Praskaton
    6.1k
    Ova tema nikad ne razočara.prefontaine

Čemu dramljenje,ljudi raspravljaju,razmjenjuju mišljenja ne vidim neki problem.

Konstantno ponavljanje kako je ova tema psihoza nista ne valja itd itd a opet ljudi sudjeluju u istoj.

Znam da kasnim ali ovo s Torrentom mi je čudnoArchangel

Što je čudno u posudbi petog stopera načetog ozljedama.Čovjek nebi dobio sekunde u Dinamu ove sezone.
  • Dzoni
    7.3k

Nećeš vjerovati, ali zaigrati u prvoj ekipi prvaka Europe i prvaka Španjolske u konkurenciji tamo nekog Yamala i Dembelea vrijedi više od igranja jednom u Dinamu u konkurenciji Hoxhe i Tabinasa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.