• NitkoBitan
    38k
    Garcia: "Ako vodimo 2:1, želim pobijediti 3:1, ne želim da se povlačimo."

Isto Garcia: "...ali u više navrata smo nepotrebno dopustili Istri da dobije šansu iz tranzicije. Željeli smo previše. Morali bismo biti strpljiviji."

Moze komotno u politiku :rofl:
  • Ljubo
    1.6k
    “U 89. minuti bih skok Van Hoorenbeecka ocijenio kao običan, ruke su u normalnom položaju kod skoka, nema trzaja prema glavi Jaganjca, po meni sve ispravno.”

kontrolor suđenja Tomislav Kujundžić Lujan

Inače poznat kao sudac koji se prije utakmice oktokrljao po stepenicama, nažalost posljedice su i dalje vidljive iz priloženog :smile:
  • db-izbjeglica
    21.1k
    Baš se divno probuditi i vidjeti da je magarad kiksala doma protiv istre iako su im suci oprostili 2 penala. Divno :blush:
  • crophantom
    6.4k
    Tko je bio onaj novinarski genije koji je nakon kaj je izašao raspored HNLa pisao da Hajduk ima dobru priliku ici mislim 6/6 ili 7/7? :lol:
  • NORTE
    26.3k
    3 dana nakon fantastičnog Hajduka, Reala koji je protutnjao Litvom, statusa “daj 5” na službenom profilu kluba, Žalgirisa koji nije amaterska ekipa već su tako izgledali zbog moćnog Hajduka, Garcije koji ne pronašao sustav za budućnost njihovim stadionom se ori “Uprava odlazi” i doživljavaju još jedan mentalni raspašoj nakon kiksa protiv bezvezne Istre.
    Oni su ispadanje iz Europe udaljeni od najturobnije jeseni unazad 6-7 godina
    Klenx

Ako im pokradena i potpuno promijenjena Istra u Splitu radi ovakve probleme, onda je jasno kakvi su, sve smo vidjeli.
    Po svemu sudeći čekaju ih novi problemi i loši rezultati.
  • Jos-Optimus
    12.6k
    ne treba ti novinar, imaš na Zoni njih par koji su to ustvrdili
  • Jurki
    27.3k
    Pa ti potjeraj Šarliju koji je rupetina od igraca, ali je bil njihov najbolji stoper.
    Obrana im je sada fantasticna.
    S tim da su do sad igrali s jedinim iole ozbiljnijim protivnikom a to je Pafos koji im je utrpal 4 komada.
    Garcija i Graf vizionari.
    Dobro jutro posebno Frederiksenu i Ahmetiju.
  • NORTE
    26.3k
    Tko je bio onaj novinarski genije koji je nakon kaj je izašao raspored HNLa pisao da Hajduk ima dobru priliku ici mislim 6/6 ili 7/7? :lol:crophantom

To je vjerojatno mislilo i pisalo dosta njihovih, posebno nakon pobjeda nad Žilinom i PafosoN.

Dobar dio tih luđaka vjerojatno smatra da nisu imali sreće jer su:
    • Autogolom izgubili od Žiline u nadoknadi (mala šteta)
    • Primili gol od Pafosa u nadoknadi za produžetke
    • Primili gol od Istre u nadoknadi (zadnja minuta)
    • Rijetko viđenom greškom obrane i promašenim (sumnjivim) penalom izgubili od Varaždina

To što imaju neviđene sreće u praktički svakom ždrijebu već par godina u nizu, to što hns suci i dalje nevjerojatno besramno kradu za njih, to nije važno.
  • crophantom
    6.4k
    oprosti, ti jučer nisi gledao očito i propustio si kako je Andrija lijepo istaknuo još jedan u nizu nevjerojatnih skilova beka-stopera, nizozemskog kameleona, Van Horenbeka, kada je, unatoč nepovoljnim okolnostima uspio, pazi sad ovo, pravocrtno trčati dok se Vinko Ružić bori s vođenjem lopte ko cigan s matematikom.

Naš dobri Andrija iz Španskog je lijepo objasnio, da djeca koja gledaju tu veličinu, mogu ici na igralište i obrobati isto, da sutra budu bolji.
  • Logistika
    1.6k
    Evo sazetak uz kavu. Po meni dva cista penala
    Ono golmanu ispalo pa se bacio igracu u noge,i onaj lakat u arkadu
  • dumitrumitu
    2k
    Drugi penal je čist ali ovo što je Silić dotaknuo Istrinog igrača je premekano za penal.
  • Kujtim Shalla
    10.9k
    Ovo je postalo preopasno , više se i ne biraju sredstva ,ne pokušava se sakriti pljačka i guranje ovih četnika . Tu se mijenjaju samo nakon tekme pojedini kvazi stručnjaci(kontrolori) sa šokantnim izjavama nakon tekme da je sve regularno. U tom slučaju smrad Erceg mrtav hladan odmahuje rukom i ne vidi penal jer zna da nema nikakvih konsekvenci , da će stoka reći da je odlično sudio. Jedino stanje po njih jučer je to da je Ahmeti zabio gol i zadnjim sekundama pa nije smrad stigao svirati penal. Uvjeren sam da bi ,samo da je bilo vremena
  • Kermit
    1k
    Ajde još za prvi penal bi čovjek mogao reći da nije baš ziher, ali ovaj lakat je penal + žuti, a uz razbijenu arkdau i crveni.

Bravo Istri da su to objavili, jer treba napraviti pritisak. Dosta je krađe i podilaženja. Ne trebamo ni mi šutiti, jer ovo prelazi sve granice.

I za kraj, mali haiku.

Imaju VAR,
    imaju suce,
    ali plakat će opet
    hajdučko srce!
  • javolimtebejako
    6k
    Sramota Martića govneta osječkoga koje smo Fazen i ja već davno prokazali kao jednog od većih lopova.Kumerle

alo alo preduhitrio sam vas https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/741852
  • deda
    47.4k
    Meni nije jasno zar sudac nije dužan prekinuti igru ako se radi o potencijalnoj ozljedi glave već pušta tovarsku kontru do kraja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.