• Fatos Beqiraj
    2.9k
    Najjace od svega sto se mi mozemo samo smijat ovome i rugat, jer su oni par svjetlosnih godina od nas i nemogu nas ama bas nikako ugrozit da im svaku utk sude matic i erceg
  • rioda
    17.8k
    Evo i Istra objavila video lakta
  • Hnlovac
    7.4k
    s obzirom da s velikom većinom njih smislen razgovor nije moguć, najbolje je sam urlat od smijeha. Ionako to možemo bar 80% sezone
  • NORTE
    26.3k
    Jesu izašle kazne za prošlo kolo? Nigdje nisam vidio koliku kaznu su tovari dobili za paljenje tribine u Varaždinuhardek

Otići će u zastaru, na godišnjem odmoru je vjerojatno disciplinski sudac lige koja je imala dva mjeseca pauze, kao slučajno jel.

Predviđam magareći rat na Poljudu pred kraj kolovoza.
    Koeficijent 1.10.
  • shameless86
    2.2k
    Od kada nisi tu u mom je srcu led
    Dignem glavu i smijem se
    Tek iz navike, tek iz navike
    Od kada nisi tu u mom je oku mrak
    Dignem glavu i smijem se
    Tek iz navike, tek iz navike
    :heart:
  • mosad
    2.8k
    U svemu ovome fali krovinovic i njegov teleći pogled
  • Praskaton
    6.1k
    Cekaj opet su narkomani vikali zds? koji im je to put uopce? siguran sam da ni sad nece zatvarat sjever…tigric

Zašto bi se radi toga nešto zatvaralo?
  • vjeko1701
    27.8k
    Lako se smijat, al imat ćemo i mi utakmica u kojima smo iscrpljeni, u kojima nam jednostavno nejde, u kojima umjesto gola bude par stativa. Već smo vidjeli prošle sezone kakvo suđenje imamo u derbijima.

Činjenica da Matić nakon toliko sumnjivih situacija i odluka i dalje sjedi u VAR sobi samo i jedino ukazuje na podršku sustava u namjeri da kroz suđenje utječe na ishod utakmica.
  • Derby
    970
    Cekaj opet su narkomani vikali zds? koji im je to put uopce? siguran sam da ni sad nece zatvarat sjever…tigric

???
  • Felip
    804
    Postoje Matići koji stvarno ne vide i oni koji se prave da ne vide.
    Istra je teško oštećena, tu ti pored zdravih očiju ne trebaju ničije analize i potvrde da bi to zaključio. Svi su vidjeli očito, a sad je samo pitanje kakve će se akrobacije smisliti da se to nečujno pogura pod tepih...index jedini šuti...sve jasno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.