• rokikaciga
    16.6k
    Oboje koliko cujem :lol: Kaze "I cant say" sa teskim ganskim naglaskom i onda dere na lokalnom.
  • Omake
    19.8k
    to je i moj dojam. Trebat će i njemu i suigračima da se nauče sporazumjevat
  • ElDorado
    13k
    Obično u tim bivsim kolonijama govore neku varijantu pidgeon englisha s kombinacijom lokalnih i engleskih rijeci.
  • Bosskovitz
    21.3k
    milja gori milja doliKujtim Shalla

Od kud ovo? Nitko nema pojma ni koliko Fener trazi ni koliko Dinamo nudi ni za koliko bi ga najmanje Fener pustio u Dinamo ni koliko mi najvise mozemo ponuditi, sve kaj znamo je da se jos nisu dogovorili i da Feneru rjesavanje tog transfera nije prioritet.

“Milja gori milja doli” je Feneru puno manji problem nego nama. Po svemu sto znamo, a ne znamo nista, oni mogu traziti 10 milijuna za njega trenutno jer znaju da nam treba, pa spustiti na 6-7 kad prođe rok za prijavu ekipe za Viking i onda nam ga dati za 2-3 plus bonusi u zadnjem tjednu prijelaznog roka da ga se rijese - a to onda nije “milja gori milja doli” nego je nekoliko milijuna gore-dole u prijelaznom roku u kojem nismo sveukupno potrosili nekoliko milijuna.
  • Common Sense
    1.5k
    Fuzy legenda, priča engleski ko da je u Brooklynu odrasto. Jedna osoba mi je rekla da po njemu Fuzy ima veći potencijal nego Nsoki, samo što nam je Nsoki stigao iz jednog PSGa pa se zbog toga oko njega stvorio određeni hype. Ključno za njegovu karijeru bit će radne navike, glava, samodisciplina, tako je uostalom kod svih afrikanera.
  • Noel
    23.1k
    Pjesma i veselje bude na ovoj temi kad se našamara i prođe Viking..
  • Droljo
    30.7k
    Jedna osobaCommon Sense

Koja?
  • Common Sense
    1.5k
    Netko tko ih je obojicu pratio. Ja ni o Fuzyju ni Nsokiju ne znam ništa niti sam u stanju nešto zaključiti o njihovom talentu na temelju par dostupnih klipova s youtuba.
  • NORTE
    26.3k
    Sada bi Dinamo trebao na rukama i nogama moliti i ponovno spasavati karijeru i klub stavljati sebe u oblik roba prema jednom igracu, jer se tu nemoze ugasiti nostalgija prema velikom igracu koji je trazio izlaz.promatrac67

Livi se svim silama želi opet vratit u dinamo, samo u dinamo.
    Dokazana kvaliteta koja vrijedi, ekstra obrane koje izluđuju suparnike.
    Dobar golman je jedna od ključnih figura momčadi, direktno utječe na rezultat i odlučuje o rezultatu kao i napadač.

On bi bio na golu repke u Americi i da se nije vratio na polusezonu u dinamu, a u Gironi mu se i bila otvorila prilika pred kraj no on je već odlučio da odlazi jer želi stalno braniti, a u dinamu mu je to osigurano, nigdje drugdje nije.
  • prefontaine
    10.4k
    Livi se svim silama želi opet vratit u dinamo, samo u dinamoNORTE

Je li ovo on rekao ili je neki od novinara pustio svoju priču?
  • NORTE
    26.3k
    To je moje mišljenje gledajući zadnja dva prijelazna roka.
  • ElDorado
    13k
    e onda je zicer tak :)
  • Georginho
    691
    Daj Bog, ali lik ima 335 pratitelja
  • rakurs
    3.2k
    334 pratitelja :death: ako se riješi, to će se saznati preko naših novinara, odnosno Olivarija, ovo je baš nagađanje Turaka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.