• ElDorado
    12.9k
    točno. Ali se mora čekati da to Turci shvate
  • Dinamouberalles
    290

Gledaj u pravu si da su se mogla dovest bolja i “jaca” imena trenutno . Moglo se teoretski ponudit Brozu placa od 1.5 mil . Kupit Livakovica za 5 pa isto placa 1,5.
    Dovest xy igraca od 30 -30+ godina koji su slobodni za dobru placu . A koji su bolji trenutno od Stojakovića Dania i Nsokia. Udjes u ligu prvaka i pola das za place i bonuse .. a za godinu ili dvije nemaš koga prodat .
  • Kaktus Car
    1.1k

Ti isti golmani koji su trenutno u klubu su već igrali Ligu prvaka s Dinamom, i samo zahvaljući nevjerojatnom nizu pehova ispali u ligaškoj fazi.

Da, bolj prvi golman je potreban. Da, na tome se radi. Još ima dosta vremena da se i registrira novog igrača za play-off do kojeg je još više od tjedan dana. Čemu onda ovolika drama, panika?

Rezultat doigravanja će više ovisiti o tome da se izbjegne ponavljanje grešaka iz dvomeča s Thunom. Da se ne ostavi ponovno stopere (i Mišića ispred njih) same da pokrivaju ogroman prostor. Nije ni Livaković svemoguć, a nisu ni Filipović i Nevistić potpuni lajbeki. Ako će se igrati odgovorno u obrani, onda i trenutni vratarski kadar sigurno može igrati protiv Vikinga, pa nisu oni Bayern...
  • emilperska
    17.8k
    Ja kao savršeno golmansko rješenje vidim jedino Leticu uz Livija. Odstete nema, u krugu repke. Funkcionira pod pritiskom.
  • Fan
    2.5k
    Još ima dosta vremena da se i registrira novog igrača za play-off do kojeg je još više od tjedan dana. Čemu onda ovolika drama, panika?Kaktus Car

Osim u slučaju da Livi potpiše, sa golmanom se već kaska nekoliko tjedana. Nije normalno dat golmanu jedan dan prilagodbe prije dvije najbitnije utakmice u sezoni.
  • Kaktus Car
    1.1k
    Referirao sam se primarno na situaciju da Livković dođe do tad, jer se njega očito čeka. Ali da baš moraš poslati jednog novog igrača na teren, golman je vjerojatno najbezbolnija opcija. Sa stoperima to na primjer ne bi nikada trebalo napraviti, ali s golmanima se to nerijetko radi.
  • über alles
    3k
    Treba na neki nacin napravit da svaki post u ovoj temi proizvodi elektricnu energiju da mozemo prodat hep-u,pa se nebi uopce morali brinut o budgetu.
  • Jurki
    27.3k
    Ti isti golmani koji su trenutno u klubu su već igrali Ligu prvaka s DinamomKaktus Car

Da Bayern zaboravimo (Filipovic nije branio, Nevistic je škartan) Nevistic je brainfartom u utakmici protiv Monaca pokazat ce se kasnije doslovno izbio playoff tj 1/16 finala Lige prvaka.
    O hnlu koje je miljama slabije natjecanje da ne govorim kakve je bravure imal izbio naslov prvaka.
    Filipovic je branil sitno EL, zato smo otvarali šampanjac kad je Livi doveden na posudbu.
    Kazes ima vremena? Ok. Tekma s Vikingom je za 10ak dana.. za prijavu ak sam dobro upratio je do 13.8.

Samo me zanima tko bi ulozio pare da ce Filipovic ili Nevistic odigrati utakmice zivota i da se nece sasrati. Thun u 2 utakmice mi je dovoljan pokazatelj kak se zasral u obje.
  • DerHerrKool
    1.6k

Mislim da je moguće prijaviti max dva nova igrača do 23:59 dan prije prve utakmice tog kola.
  • Kaktus Car
    1.1k

Velim, Viking nije Bayern. Nekak sumnjam da bi bio zadovoljan da je umjesto Filipovića ili Nevistića na golu Dinama igrač koji je došao iz Žiline i koji još nije uspio ni do slovačke repke dogurati...

Naime, Livaković neće ni za Viking igrati, a ako oni nekak mogu bez Livakovića, onda bi i Dinamo trebao moći izgurati te dvije tekme s trenutnim kadrom (ako baš bude nužno).
  • Kujtim Shalla
    10.8k
    Nadam se da naši gledaju Isaka Bjarkeboa is švedskog Siriusa. Lijevo krilo ,brutalan ove sezone,11 golova , 6 asista u 15 utakmica. Može se dovesti za razumnu cifru dok nije kasno
  • plavizg
    75
    Bojim se da nam je Horkas nedostizan, Las Palmas trazi 5m jednokratno + 50% iduceg transfera
  • Kami
    37
    Horkaš se žali kaj ga klub nije pustio u Arabiju kako bi si promjenio život tako da čisto sumnjam da bi došao u Dinamo igrat za milju eura..
  • Orc123
    16.5k
    Kaj je sa Nsokijem? Da nebu on kak i Nakamura.....da ne osvane u dresu Victorie Guimaraes danas....

Gdje je zapelo? vec je 21h......cudno da ga nisu zapratili na IG vec jer sutra sigurno nece biti predstavljanje na subotu....
  • Kami
    37
    Navodno se razišli jer su mu naši rekli da prvo ide u B momčad..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.