• Jurki
    27.3k
    Mislim da nebi bil problem čekati Livija do 31.8. da imamo iole dobre golmane.
    Al s ovom dvojicom je teska jebena kocka koja naginje pušingu teškom 15+milijuna eura jer nasim postojecim golmanima ne vjerujem da bi mogli obraniti ni da prema njima ide lopta za pilates.
  • Mi smo uz tebe
    159
    Oće li taj Smoki?
  • Sajla
    22.7k
    Da, reductio ad absurdum je. Upravo zato i spominjem taj "spin" jer je upravo jednako apsurdan kao one-size-fits-all "vjeruj struci" i "ajde to ti ako znaš bolje od Bobana" argumentacija.tp1997

ne, nije. jer je jedno sumnja forumaša koji ne barata svim podacima (kao i gotovo nitko od nas ovdje), a na drugoj strani je dobro odrađeni posao u zadnjih godinu dana kojeg zbilja nema potrebe ovdje opisivati.

da parafraziram onu Voltaireovsku - ne slažem se s tvojim sumnjama, ali podržavam tvoje pravo da ih iznosiš. ono kaj ne podržavam je kad te sumnje pokušavaš poduprijeti negativnim ocjenivanjem igrača koji još nisu ni minute odigrali i prozivanjem nekoga da je spiskao novac.
  • rokikaciga
    16.6k
    Oće li taj Smoki?Mi smo uz tebe

Moraju snimiti najavu s njim. Smoki je rijesen koliko vidim :smile:
  • VolimDinamoOo
    557
    Ceka se smoki ko autom na naplatnim kucicama
  • NitkoBitan
    37.9k
    A što ako baš Filipović bude junak dvomeča sa Vikingom? Ta vam varijanta očito zvuči nemogućeCastAway1986

Otpisali ljudi Filipovica kao da nema dvije ruke i da se prosle godine poceo bavit nogometom. Ok, na duzi rok je definitivno Livakovic klasa vise, ali dve tekme PO Filipovic moze odlicno odradit kao sto Livakovic bez kontinuiteta moze kiksat.

Do kraja prijelaznog roka dovodimo prvog golmana bio to Livakovic ili ne. Sigurno necemo ostat na Filipovicu ili Nevisticu.
  • NORTE
    26.2k
    Novosti oko Livija za nas padobrance?
  • Jurki
    27.3k
    to kaj je Livi povadio u zadnjih 6 mjeseci, Filipovic nije u karijeri.
    Kad bi se vodili takvom premisom.. ajmo onda Mudraziju staviti da igra umjesto Stojkovica mozda ga posere pa odigra utakmicu zivota.
  • Orc123
    16.5k
    Uz Smoki ide cola....iza Konzuma :rofl:

Ne fakat, jel bude danas vec jednom? :sweat:
  • Ivan0302
    2k
    Nadam se da ide video predstavljanja di smoki kaže na kraj videa "Pariz nema kaj ti imaš" ili ti "Paris n'a pas ce que tu as"
  • Xpert1992
    904
    Uh, bome ste se raspisali.

Nego, jel dolazi Livakovic?
  • scooniepenn
    7.2k

I ja bih Duu Lipu, ali ne ide brate. To sto Turci ne odustaju je potpuno nebitno, jer 5 milja dobiti nece za Livija. Posebno nece od kluba gdje bi on eventualno na kraju pristao ici. Samim time, hajdemo stvari nazvati pravim imenom. Neovisno o tome, ako Livi trazi 1.5 kako se ovdje spominje onda ne vidim zasto se vec davno nismo okrenuli drugim opcijama, neovisno o odsteti.
  • Fatos Beqiraj
    2.9k
    stalo sve.
    ne zasad gledat cemo i druga imena
  • vlatkomarkovic
    3.8k
    Mene zanima da li postoji itijedan jedini jebeni igrač kojeg bi mogli dovesti da nam bude barem koristan, a da nas ne jebe kvota. Mislim općenito mi se ne sviđa da nemam dovoljno club born playera da imamo normalnu A listu. Ali to je dugogodišnji problem došao na naplatu. S druge strane ima li ititjednog….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.