• CastAway1986
    6.1k
    A što ako baš Filipović bude junak dvomeča sa Vikingom? Ta vam varijanta očito zvuči nemoguće
  • Jos-Optimus
    12.5k
    Ja bi dao 15 milja za novog golmana i po 20 za svako krilo, pa zelimo biti konkurentni u LP. Uopće ne razumijem Dapca i Bobana
  • Fan
    2.5k
    Da rezimiramo Livija pa da se prestane njatke:
    Fener traži 5 milja
    Livi traži min plaću 1.5 milje i ugovor 5 godina
    Provizija Bare nemam pojma.
    5 + 1.5*5 = 12.5 milja

Da li mi za golmana u ovom trenutku mozemo zaduzit klub za gotovo sezonski prihod od EL??!!

Ljudi uozbiljite se.
    ElDorado

U tom slučaju, ne vidim razlog zašto smo mi još uvijek u tom poslu. Kad je tako, to je trebalo srezat još prije mjesec dana i dovest drugog golmana.
    Jebiga, nemamo para, unatoč tome što su mnogi tvrdili prije par mjeseci da smo "puni ko brod" al to jednostavno nije realno. Još ćemo mi morat koju sezonu preživljavat kao u zadnjih 20 godina, samo su velike razlike što, bar zasad, izgleda da škola ide u dobrom smjeru, a i imamo sreću (i vodstvo) što se vratio Dinamo B pa imamo novi bazen igrača za budućnost pa bi sve trebalo bit nekako lakše.
  • Pacho
    19.7k
    Meni uopce nije problem da se kaze "Jebiga, ne ide" i digne ruke od Livakovica, ali to ocito nije slucaj kad ce ga Boban i Dabac ocito pokusavati dovesti do kraja ljeta. Razumijem zasto - kao sto je @Omake vec dobro opisao, znas tocno sto dobijas. Takoder, ta situacija s njim je vjerojatno teska iznimka, jer sumnjam da cemo, nazalost, cesto imati priliku dovoditi startera i legendu reprezentacije u najboljim godinama. Cemu onda cudenje sto bi neki dali za njega 4 milijuna?

Ok, moramo biti financijski odgovorni, ali da li je granica izmedu razumnog transfera i (po opisima nekih) glumljenja pijanih milijardera, spiskavanja para i kockanja s buducnoscu kluba stvarno negdje izmedu 2.5 i 4 milijuna eura? Sumnjam. Uz to da, naravno, ne zagovaram strategiju "sto je jos jedan milijun" pa da spizdimo 10M na jednog igraca.

Naravno da treba probati proci sto je moguce bolje i daj Boze da ga dovedemo za 2M, ali ako je 4M cifra koja je neodgovorna ili nama trenutno nemoguca, onda ne kuzim zasto se vecina ljeta potrosila na lovljenje Livakovica koji vjerojatno toliko i vrijedi umjesto da se okrenulo jeftinijim opcijama.
  • Jurki
    27.3k
    Mislim da su se u ovom slucaju tj prijelaznom roku malo spojebali prioriteti.
    Golman je temelj momcadi, u toj konstataciji se valjda slazemo.
    Ako smo s Livijem uvjete dogovorili, barem je takva informacija puštena znaci da njegova placa nije problem. A sad se vrti prica kak cemo pojebat strukturu placa.. ok pa to se znalo odmah da bu najplaceniji igrac.

Toga smo svi bili svjesni ak zelimo Livija da ce trebati duboko zagrabiti u novcanik.

Samo se onda treba postaviti pitanje zasto nije pitanje golmana rijeseno prije mjesec dana?

Mislim da bi se puno šumova u komunikaciji izbjeglo da smo doveli golmana za kojega se smatra da moze dobro odraditi posao (po procjeni struke).

Sve ok, doveli bi boljeg golmana od ove dvojice kaj imamo sad, nemamo za Livija i jbg tak je kak je.
  • Sajla
    22.7k
    nema mjesta za kritiku struci prije njega koja je sastavila tu momčadtp1997

bez riječi sam. ne zato jer mislim da to misliš, nego što posežeš za ovakvim spinom.

argumentacija ti je katastrofa. a ne znam i koristiš li namjerno krive izraze? ti u ovom trenutku ne kritiziraš struku. kritika bi bila kad bi pisao za npr. Villara za kojeg smo vidjeli da nije uspio kod nas. ti ne kritiziraš, nego sumnjaš i imaš svako pravo na to. kritizirati odabir igrača koji još nije obukao dres je baš teški fail. sumnja ne mora biti ni posebno utemeljena, ali kritika mora. ono što je posebno hrabro (da ne koristim grublji izraz) je kritizirati bez poznavanja svih činjenica.
  • Jos-Optimus
    12.5k
    svaki post mu je isti, teska negativa i onda napadanje kontrargumenata kao napad na neistomisljenike. Čovjek ladno popljuvao sve dolaske i usporedio Bobana i Dapca s Marićem.

to, upravo to. Mi nismo svjesni da bi transfer Dominika Livakovića bio i veći (barem jednak) transferu Roberta Prosinečkog. S tim da je Livi na svom vrhuncu, najbolji naš pojedinac na SP, to je igrač i pojava koji nas sam podiže za 20%, na puno razina.
  • tp1997
    3k
    U redu, sumnja a ne kritika, čisto da ne ulazim u nepotrebnu definicijsku raspravu i da ne posežem za riječnikom. Apsolutno najmanje bitan dio svega što sam napisao.

nego što posežeš za ovakvim spinom.Sajla

Da, reductio ad absurdum je. Upravo zato i spominjem taj "spin" jer je upravo jednako apsurdan kao one-size-fits-all "vjeruj struci" i "ajde to ti ako znaš bolje od Bobana" argumentacija.

Čovjek ladno popljuvao sve dolaskeJos-Optimus

Netočno. Mislim da je Prevljak odličan transfer i upravo onaj profil drugog napadača koji nam je trebao, bio sam i ostao za Oršića (iako ne kao prvu opciju na lijevom krilu), Nsoki bez odštete je dobar posao. Većina prošlosezonskih transfera je odrađena dobro, ako ne i izvrsno.
    Ali kad čovjek izrazi neslaganje s X potezom uprave automatski je teški negativac, pesimist, trovač, pljuje po svemu što klub radi...

usporedio Bobana i Dapca s MarićemJos-Optimus

Netočno. Ustvrdio sam da je "vjeruj struci" glup argument jer se može prilijepiti na svaku struku koju smo imali i tvrditi da budući da su ljudi stručni i imaju informacije koje mi nemamo, treba im vjerovati. U tom kontekstu sam iskoristio primjer Marića.

No s obzirom na količinu izvrtanja riječi i/ili hvatanja za apsolutno najnevažnije elemente onoga što pišem, rekao bih da daljnja rasprava nema suviše smisla.
  • Facke
    8.6k
    Bume tu jos 3-4 tjedna vrteli v krog temu Livakovic?
    Kaj bo bo. Al saki drugi dan jene te iste pisete. Za negvu situaciju si je sam kriv. Ste ga teral k turcini? Niste. Zna se da se tam nejde i da imas same probleme.
  • ElDorado
    12.9k
    točnije Turci ne odustaju od 5
  • Kami
    35
    Ako Livaković ne dođe prije roka za prijavu igrača za PO LP i ne prođemo Viking jer su branili Fićo il Neva i primimo sve kaj se moglo primit onda kritizirajte Bobana i Dapca kaj su toliko čekali Livija.
    Ovo je samo bespotrebna histerija.
  • Orc123
    16.5k
    Jel su se svi danas izredali na temu Livija.....? :rofl:
    Vjerujem da ce nasi odluciti sto je najbolje za Dinamo.
  • Crni72
    239
    Dobro za Livija je situacija jasna: “dolazi ako dođe”. A kaj nam je s onim rujkanom? Zapelo sa vizom? Valjda nije pod sankcijama kakve smo sreće…
  • Crni72
    239
    I di su više ti insajderi. Kad ih trebaš nem ih ni za lijeka. Pa kaj je Zvone to tak zatvoril da ništ ne curi van. Netko bi trebao odgovarat za to….
  • ElDorado
    12.9k
    ma doći će to je zicer valjda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.