• Fatos Beqiraj
    2.9k
    uc cemo u lp, a prodali smi vec dosta, dovoljana je jedna prodaja stojketa ili dominguza ili slicno da se namiri 27
  • OsamŠest
    7.9k
    Nsoki se oprostio od PSG-aDZG90

Znači, danas bi mogla i naša objava.
  • rokikaciga
    16.6k
    Normalno da znaju ali pricati da moramo trositi koliko imamo kao da smo penzioneri i zbrajamo jel mozemo kupit meso na trznici je blesavo. I usporedbe sa Luskom su mi stvarno deplasirane i nepotrebne.
    Livakovic se s jednom pobjednom , zbog njega, u LP godisnje isplati sam sebe.

Tko su druge opcije koje kostaju manje a dovoljno su dobre? Ja ih iskreno ne vidim.
  • Jurki
    27.2k
    Iz kojeg bi razloga trebali zaraditi na Livakovicu u buducnosti kad je 99,9 posto vjerojatnost da ce nam on i vecu financijsku korist donesti kroz svoje obrane i nastupe u Europi.
    Dal smo zaradili na Ademiju, Riletu, Petku, Ktc-u? Nismo.
    Placali smo ih jako puno, ali su isto tak jako puno donesli klubu
  • NKDZ86
    9k
    dobro da smoki nije skup, još je na akciji bio.
    btw. ako zelenika nije bolji od naših golmana, evo moje glave.
  • Paggini
    94.5k

Ideš u krajnosti opet, nitko ne govori da trebamo trošiti kao penzioneri, na kraju krajeva, ova uprava je prošle godine potrošila famoznih 20 milijuna eura na rebuilding.

Nisu jebene cicije i očigledno je ako je 5 milja ta cifra, uz vjerojatno placu Livija koja je bogovska (uz vjerojatno i bonuse onom masnokosom manjincu), da to ugrožava stabilnost samog kluba na kraći ili duži rok.

Ne razumijem točno zašto se toliko grčite, ako je 5 milja cijena za Livija, jbg, idemo po lošijeg za 1-2 milijuna jer očito nam je to plafon. Isplakat ću svoje suze i nastaviti dalje, šta sad, ni prvi ni zadnji koji je preskup.
  • hardek
    11.7k
    Livakovic se s jednom pobjednom , zbog njega, u LP godisnje isplati sam sebe.rokikaciga

Roki drag si mi, ali ovo je pogrešan kut gledanja na stvari. I nije to samo do tebe, sad sam se na tebe referirao ali općenito to ljudi pišu.

Ne možeš na taj način gledati transfere i poslovanje općenito.
  • Noel
    23.1k
    Roki drag si mi, ali ovo je pogrešan kut gledanja na stvari. I nije to samo do tebe, sad sam se na tebe referirao ali općenito to ljudi pišu.

Ne možeš na taj način gledati transfere i poslovanje općenito
    hardek

Pojasni malo, potkrijepi argumentima, zašto je to pogrešan način gledanja na poslovanje i transfere..
  • Paggini
    94.5k
    Pojasni malo, pokrijepi argumentima, zašto je to pogrešan način gledanja na poslovanje i tramsfere..Noel

Mmaee se isplatio ulaskom u LP 2023.
  • Efes Pilsen
    16.6k
    Treba vidjet koliko nas je spremno se obvezat da ce uzet dres Livakovica sa svime i pojest ekstra kobasicu i povuc dodatnu pivu.. Placanje unaprijed.
    Vise nisam nervozan, do ligaske faze ce golman sletit. Filipovic je imao dobrih partija, zasto ne bi umjesto proljetni Neva bio playoff Fila?
    Da sleti ovaj Rus, pa ako na kraju cekamo samo golmana do zadnjeg ja sam zadovoljan odradenim.
    Makar, Kovacevic je par puta rekao da ce biti dolazaka, ali i odlazaka, a koliko vidim zasad samo dolaze.
  • Nogo
    12.3k
    Nakon 7 godina provedenih u Paris Saint-Germainu, došlo je vrijeme da za mene okrenem novu stranicu.

Ove godine ostat će zauvijek urezane u moje sjećanje. Imao sam sreću odrastati u ovom klubu, s ponosom nositi ovaj dres, napraviti svoje prve korake uz profesionalnu momčad i doživjeti nezaboravne trenutke.

Ponosan sam što sam osvojio Trofej prvaka i postao prvak Francuske s prvom momčadi Psg-a. S mladom momčadi PSG-a također sam imao ogromnu sreću osvojiti naslov prvaka Francuske dva puta. Ti će trofeji ostati dragocjene uspomene, ali iznad svega, vrijednosti, zahtjevi i lekcije koje mi je klub prenio pratit će me kroz cijelu karijeru.

Želim zahvaliti Paris Saint-Germainu za sve što mi je pružio, svim trenerima, odgajateljima, čelnicima i svim ljudima koji su sudjelovali u mom putu.

Veliko hvala mojoj obitelji, koja je uvijek vjerovala u mene i podržavala me u dobrim, ali i težim trenucima. Hvala također mojim prijateljima na njihovoj svakodnevnoj prisutnosti, kao i mojim agentima na povjerenju i podršci.

Došlo je vrijeme za novi izazov, ali jedna stvar se nikada neće promijeniti: zauvijek ću ostati Parižanin.

Hvala za sve. ❤️

/ Vrijeme je za Dinamo mladiću :heart:
  • Mlađi referent
    16k
    Bili bi apsolutni luđaci da na golmana damo 5 milijuna eura, bio to Livaković ili netko bolji od njega.
  • Noel
    23.1k
    Mmaee se isplatio ulaskom u LP 2023Paggini

Misliš da je pravedno usporedit doprinos Mmaea i Livakovića za momčad Dinama?
  • rokikaciga
    16.6k
    Sad ti ides u krajnost sa blesavim argumentom.

Povlacim se iz rasprave jer ocito imam puno drukcije razmisljanje od dosta ljudi ovdje, a tijelom mi obiluje bolikurcina nakon kvalitetnog rucka :grin:
  • DerHerrKool
    1.6k
    A od kud sve te informacije? Da je 5 milja cijena i da mi ne želimo toliko dati i da je razlog zato kaj nemamo toliko love?
    Livi se ne kupuje da bi se na njemu zaradilo budućim prodajama. Njega se dovodi kao provjerenu plug'n'play kvalitetu i temelj sigurnosti. Mi sigurno nećemo ulaziti u financijske dubioze zbog njega, ali isto tako sigurno 5 milja za njega nije preskupo ako ih imamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.