• vjeko1701
    27.6k
    Nisu napadi za zajebanciju ali jbt zamišljam da netko ide prema meni na romobilu s palicom jer me hoće pretući. Pa umro bi od smijeha.
  • Droljo
    30.6k
    zamišljam da netko juri prema meni na romobilu s palicom jer me hoće pretućivjeko1701
    Ispravio sam ti.

@NORTE
    Bivši sudac, trenutni var sudac, direktor zračne luke Osijek, naravno HDZ-ov kadar. Od svud je to moglo doći...
  • vjeko1701
    27.6k
    Juri xD Da, juri...
  • joesimunic
    283
    Nitko normalan, bar vjerujem ne podržava bilo kakve napade na sportska lica u Hrvatskoj pa ni na suce, ali mišljenja sam da nogomet vjerovatno nema veze s ovime, nego ostalo što je kolega @Droljo napisao.
  • Paggini
    94.6k
    Član HDZ-a i direktor osječke zračne luke.....

Da, mislim i ja da nije popio gajbicu jer je VAR sudac
  • Facke
    8.6k
    Ove je za plakati. Uu zamisli Hajduk je dobil Zalgiris i svrsavanje na se strane. Index pise "jedna rijec:Soticek".
    Kulke je te jadni portal ljudi moji. Sad kad ih za vikend Istra mazne onda bude opet "cmolji cmolji ali Garsiijaaa go home".
  • austrijanac
    12.6k

Rijeci ti se pozlatile.

Ili kak vec velis na svom jeziku
  • rokikaciga
    16.6k
    Saranic masterclass incoming
  • NORTE
    26.2k
    Ove je za plakati. Uu zamisli Hajduk je dobil Zalgiris i svrsavanje na se strane.Facke

Kvalifikacije KL-a su izborili kao treća momčad Litve, koja nije neka liga, a realno nikad nisu ni imali neki europski rezultat.

U hnlu guba ima 0 bodova. :wink:
    Vidjet ćemo ih protiv Hammarbyja, a i tu su opet imali ekstremno puno sreće u ždrijebu.
  • prefontaine
    10.4k
    Ili kak vec velis na svom jezikuaustrijanac

Reči te ze pozlatele!
  • Jos-Optimus
    12.5k
    taj Saranic bi mogao imati brutalnu comeback priču
  • rokikaciga
    16.6k
    cini mi se da se dosta uozbiljio. U Sesvete je dosao sa (odokativno) 10 kila viska i jedan sprijt od 10 metara mu je bio previse. Do kraja sezone je bio masina u oba smjera. Nisam gledao Istru prvu tekmu ali cuo sam da je igrao na prirodnijoj poziciji poluspice. Ocekujem bolji ucinak od Almene :grin:
  • hardek
    11.7k
    Meni on djeluje da van listova nema ni jedan mišić na tijelu. Grealish iz HNLa
  • Mihael2305
    2.6k
    Skoko potpiso za Rudeš,
    Pretpostavljam da se jos Kara čeka
  • Infinity
    21.3k
    Kvalifikacije KL-a su izborili kao treća momčad Litve, koja nije neka liga, a realno nikad nisu ni imali neki europski rezultat.NORTE

Gledajuci posljednjih pet godina, imaju vise grupa eurokupova nego Hajduk, imaju veci koeficijent, imaju vise titula, u kupovima su egal.

Ne mozes reci da nisu izbacili uspjesniji klub, tj. ako ga izbace.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.