• NKDZ86
    9k
    nekaj kaj će poslužit ko otirač nadam se
  • NORTE
    26.2k
    I to je upitno.. mislim, Švabama ili Austrijancima kupovina njihovih suvenira je isto ko da ja odem u Češku i kupim nekaj u fan shopu Teplica. Koji ce im to kurac od nekog random bezveznog klubića.Jurki

Kako ne?
    Evo ljetos na povratku s godišnjeg sam vidio mladu curu i dečka na odmorištu u njihovim službenim majicama, pričaju engleski.

Zašto neki turist iz Austrije ili Njemačke također ne bi kupio, djeci također neki proizvod.

Imaju nekoliko shopova po Splitu, Zadru, Dubrovniku, a to su mjesta sa stotinama tisuća turista, neki od njih poput Azijata kupuju i ne znajući ni što kupuju, a tek oni koji namjerno žele kupiti nešto lokalno, posjetiti i utakmicu koja je također event.

Uzmi u obzir i turiste iz Poljske koji su navijači Gornika.
    Hajdug je čak službeno predstavio svoj dres na Ultra festivalu.

Ljeto je i njima sezona kao i ostalima na obali, totalni vrhunac posjetitelja u shopovima, sigurno i prodaje artikala.
  • Jurki
    27.2k
    Evo ljetos na povratku s godišnjeg sam vidio mladu curu i dečka na odmorištu u njihovim službenim majicamaNORTE

Ma jasno mi je da ljudi kupuju svašta.. jebeno neznanje, kad platis pun kurac krpu za pod.
  • Nogo
    12.3k
    Rijeka je iz juniorske momčadi Stuttgarta potpisala 18-godišnjeg Nikolasa Matića. ✅

Desni bek igrao je i za Njemačke i Hrvatske mlade reprezentacije. ⚪

https://nepresusan.com/potpisao-nikolas-matic-rijeka-dovela-mladog-reprezentativca-iz-njemacke/
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.