• Niko1986
    8.2k
    Ovako piše u pravilniku, interpretaciju prepuštam strucnijima od mene.

31.09
    List A must be submitted online by the following deadlines:

2 July 2026 (23:59 CET) for all matches in the first qualifying round;
    16 July 2026 (23:59 CET) for all matches in the second qualifying round;
    30 July 2026 (23:59 CET) for all matches in the third qualifying round;
    13 August 2026 (23:59 CET) for all matches in the play-offs;
    2 September 2026 (23:59 CET) for all matches from the first match in the league phase up to and including the final.

Za Livakovića potencijalno bitan članak odmah ispod:

31.10
    For the qualifying phase and the play-offs, a club may register a maximum of two new eligible players on List A after the above-mentioned deadlines, provided the quota of locally trained players is respected. This registration must be completed by 23:59 CET the day before the relevant first-leg match and the club’s association must confirm in writing that the new player is currently eligible to play at domestic level. If the registration of a new player causes the number of players on List A to exceed 25, the club must remove a player registered previously to reduce the number of players on the list to 25 again.
  • crophantom
    6.2k
    A mislim, ako ga ne riješimo do 13.08., onda je svakako valjda vrijeme za uzbunu i plan B. Ne vjerujem da s Filipovićem idemo u napad na LP, odnosno odbijam to vjerovati
  • Kujtim Shalla
    10.8k
    Kako ja čitam pravila ,ako ga ne riješi do 13.8 onda i ostajemo na Fili u play offu ,kraj priče
  • Georginho
    655
    Moramo ga riješiti do tada, moramo.
  • miro
    9.5k
    ako vec ne rijesimo Livija, nadam se neće Celtic dobit novog golmana iz Spanjolske nego mi :grimace:
  • Kumerle
    3.3k
    Kako ja čitam pravila ,ako ga ne riješi do 13.8 onda i ostajemo na Fili u play offu ,kraj pričeKujtim Shalla

Pisao sam u drugoj temi. Mogu se dodatna dva do dan prije utakmice u 23:59 registrirat ako su papiri čisti i ako su kvote zadovoljene (dovoljno mladih, B lista...)
  • Paggini
    94.5k
    Nr42tcI.gif

Pregovori s kasablijama oko livija livestream
  • Thor
    3.4k
    Bas tak
  • Chempers
    1.4k
    Mislim da je s ovim imenima, pod uvjetom da nitko ne ode od bitnijih i da dođemo u optimalnu formu, ovo bolja ekipa nego zadnji put kad smo bili u LP,Paggini

Baturina i Sučić su miljama bolji od svakog igrača u današnjem kadru. Ni približno nemamo ni jednu takvu klasu sad. Na papiru u obrani smo svakako bolji, al vidjeli smo kako je to izgledalo protiv jačih ekipa u EL. Jedino prema naprijed smo jači pošto je tad Petkovic odigrao utakmicu i pol.
  • miro
    9.5k
    Stojke je na razini Baturine i Sučića iz Dinama
  • vjeko1701
    27.6k
    Stojke pokazuje da bi mogao biti razina Baturine u Dinamu al tek mora to pokazati na ozbiljnoj europskoj razini. Sučića smo imali svega tri od osam utakmica prije nego se ozlijedio u 11. mjesecu.
  • NitkoBitan
    37.9k
    Bobane kaj radis i odugovlacis daj 10 milijuna za Livija i nas je!
  • Ljubo
    1.5k
    nisu od Belje, on mi je recimo na takvoj razini
  • plavizg
    72
    Ne znam da li je netko spomenuo, ali imali smo jednu od najmladjih ekipa ovaj tjedan u CL kvalifikacijama
    Stalno se gura narativ da samo Hajduk ima mladu ekipu, ali i nasa je mlada i to na europskoj razini
  • NKDZ86
    9k
    ponudili smo kikiriki, košpice za smoki, dobro je. nek dođe samo, ima feeling da će bit jako dobar
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.