• Filip B
    459
    Sto se tice ponude, nije ovo vašar u Derventi pa da se ispod tribine peku cevapi i burgeriPapastrumf

Ne mora bit vasar u Derventi, ali ne razumijem kaj fali dobroj gastronomskoj ponudi na utakmici? Ili samo dZonasi smiju pojest nes na tekmi? Glupi ameri imaju par desetaka restorana na svojim stadionima za svaki ukus i novcanik, okrecu lovu na svakoj tekmi, mi cemo se pravit pametni, pa u transferi i rasprave ces ti pisat da fali jos 14 milja za zatvorit budzet trenutno.

Sve ostalo na stranu o optuzbama, ja sam svoju colu zero dobio brzo i ispravno na Slavenu, protiv Thuna se kolega zalio da je 100 godina cekao pivu za ostatak drustva.
  • prefontaine
    10.4k
    pa u transferi i rasprave ces ti pisat da fali jos 14 milja za zatvorit budzet trenutnoFilip B

I kako ćeš namiriti tih 14 milijuna eura? Prodajom ćevapa, kobasica, mlake pive i coca cole zero?!

O Bože...!
  • tom
    432
    Sjećam se i ja, ali valjda nam nije to vrijeme nekakav ideal.

Ja i dalje mislim da se ponuda moze unaprijediti i klub vise zaraditi a da stadion ne pretvaramo u nekakav nenogometni vašar. U krugu (budućeg) stadiona se moze nuditi street food odnosno malo proširena ponuda hrane, a na tribini hot dogovi i slično ali u boljem pecivu i s nekim dodacima, nista posebno ali recimo da nije pecivo od jučer i senfčuga više okolo peciva nego u njemu.
  • T90d
    3.2k
    Samo fali onaj kotao s rakijom i raspolovljena guda na kukama.Tradicija bunta

Kako ga možete pretjerivati.

Ajmo se vratiti onda na postavke da nam ne treba ni krov ni wc, zapišavati ćemo drveće okolo, ne treba nam ni tuš, past će kiša pa ćemo se saprati.

Jebeni šator jer je stadion kao Frankenstein.

Zašto klub nebi izvukao maksimum iz svega što može? Ima ekipe kojima je sama utakmica dosta, kupe kartu pogledaju tekmu i idu kući, nebitno je li mogu više ili ne. Ima isto ekipe koji će doći sat-dva ranije, podružiti se, popit-pojest u/oko stadiona, pogledati utakmicu, poslije utakmice popiti još koje piće i ići kući. Obje ekipe su bitne za klub, obje ekipe žive klub jer su tu. A ako klub još može dobiti koju pinku više, zašto ne, iskoristiti utakmice, fan/web shop za povećanje prihoda.

Rasprava je otišla u totalno krivom smjeru. Od prigovora radi katastrofalne usluge PK, do kolinja ispred stadiona, koji nema uvjete za normalnu utakmicu, a ne za naše želje o normalnim matchday merchandise. Ali se može organizirati osnovna kvalitetna ponuda sa pićem (pogotovo po ovim temperaturama) i hranom (normalni hot-dog, grickalice, kokice), dok ne dođe novi stadion (Kranjča pa Maksimir) gdje se može kvalitetnije povećati ponuda.
  • Tradicija bunta
    8.2k
    Prije svega mislim da je danas dan za popit pivu i pustit teške teme onima koji su plaćeni za to, ipak je ovo najveseliji dan u godini, jedan od njih par barem.
  • T90d
    3.2k
    I kako ćeš namiriti tih 14 milijuna eura? Prodajom ćevapa, kobasica, mlake pive i coca cole zero?prefontaine

Možda ne svih 14 milja, ali možda bi mogli bar 5-6 milja, pa prodaš rezervnog igrača umjesto nekog iz prve postave i ne slabiš momčad. Naravno da pričam o normalnom stadionu. A može se i na ovom Maksimiru sa dobrom organizacijom uz funkcionalni web-shop.
  • Papastrumf
    23.8k
    mi cemo se pravit pametni, pa u transferi i rasprave ces ti pisat da fali jos 14 milja za zatvorit budzet trenutno.Filip B

1) Prihod Na Thunu je bio najveci ikad na PK i to uvjerljivo. Bez cevapa i burgera.
    2) Ukupni prihodi PK su cca 1.5 milja €. Na ovaj broj godisnjih posjetitelja, da uvedes germknedle i dubai sladoled od pickinog soka neces dici promet za vise od 10-15%.
    3) Ne pisem ja da fali 14 milja nego tako kaze financijski plan, javno objavljen.

Ako ti se svidja americko poimanje sporta onda odi u Ameriku, tako nesto nikada ovdje neces gledati.

žda ne svih 14 milja, ali možda bi mogli bar 5-6 miljaT90d

Sunce ti ljubim zarko. Kakve su ovo nebuloze.
  • Filip B
    459
    Privlacenjem drugih ljudi izvan “core” strukture Dinamovih navijaca koji ce osim ulaznice ostavit jos 10-20-30 eura na cugu i hranu. Nisu svi tu puritanci koji su striktno dosli gledat utakmicu ili ultrasi koji su dosli 2h navijati. Proseci maksimirskom prije i poslije tekme i gledaj koliko ekipe cuga u birtijama, jede u pekarama/kebabima/megicu na kvatricu. To je sve potencijalna zarada kluba s dobrom ponudom na stadionu.

Sad malo trubimo u prazno jer ce na novom natkrivenom stadionu biti bolja infrastruktura za ponudu, a pogotovo na novom maksimiru, ali ako netko tko se tu predstavlja kao zaposlenik kluba i da je misljenje da je gastro ponuda na stadionu=“vasar u Derventi”, onda to smatram pogresnim.
  • Filip B
    459
    Ne moras bit bahat, komuniciramo na forumu o klubu

Duzi edit: Da ne bi bilo, ja sam prvi malo zasrao komunikaciju, nije mi namjera bila bit bahat ali mi nemoj govorit da idem u ameriku kad kazem da selim da klub zaraduje lovu.

par stvari - dok cetnici nisu oteli Derventu, bio je grad kulturan a vasar poznat i pohoden. Amerika je top sto se tice zabave uz sport, ta zabava se placa i s vise love se dize letvica sporta. Svi tu samo zelimo da klubu bude bolje. Ove facebook objave i lazi, to ide na sramotu onih koji objavljuju
  • prefontaine
    10.4k
    Možda ne svih 14 milja, ali možda bi mogli bar 5-6 miljaT90d

Zvone, gasi klub i otvaraj fast food!
    5, 6 milijuna eura profita u godini dana na prodaji ćevapa i hot dogova?! Bome...
  • pjetlić
    451
    Nemam neko stajaliste oko ponude, svejedno mi je kakva ce bit ponuda, mislim da bi mozda hot dog i neka kobasica mogli bit i eventutalno pereci da piva bolje ide.

Ono kaj bi moralo je da ono kaj je u ponudi treba bit dostupno. Svatko bi po meni morao dobiti pice unutar 10 minuta.

U buducnosti:

https://youtube.com/shorts/Enf87gZTeMg?is=7UU7Ddf2J13S_1xp
  • Tradicija bunta
    8.2k
    Svatko bi po meni morao dobiti pice unutar 10 minuta.pjetlić

Reko bi jedan naš prijatelj, a di je tu patnja.
  • T90d
    3.2k
    5, 6 milijuna eura profita u godini dana na prodaji ćevapa i hot dogova?! Bome...prefontaine

Tko bi rekao da Dinamovi navijači mogu biti ovako zadrti i tvrdoglavi dok im se kroz glupe primjere pokušava objasniti kako klub može rasti i zarađivati. Dobro je da i ovo imamo kad je dobrom djelu ekipe ovo uredu.

Ukupni prihodi PK su cca 1.5 milja €.Papastrumf

Sunce ti ljubim zarko. Kakve su ovo nebulozePapastrumf

Želiš reći da klub nema prostora ovu tvoju cifru povećati? Na ovako lošu i ne kvalitetnu uslugu i ponudu?

Možda ne na cifru koju sam bubnuo, ali može sigurno više od ovoga što si napisao a to je onda bliže onome što sam ja bubnuo. I smanjuje rupu u proračunu.
  • Papastrumf
    23.8k
    Ne moras bit bahat, komuniciramo na forumu o klubuFilip B

Ti si taj koji docira i to na temi o kojoj ocito ne znas puno, ali ja sam taj koji je bahat jer eto iznosim cinjenice i stvarne brojke.
  • Filip B
    459
    editirao sam da ti pojasnim. “dubai sladoled od pickinog soka” ti nije trebalo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.