• Jos-Optimus
    12.5k
    Bio je i Dinamo osakaćen prije par godina pa je puknuo Milana koji se borio za top 8
  • badjibadara
    10.4k
    Thun se raspadao po indexu, pa smo strepili do kraja.
    Tako da moramo biti full našpanani i koncentrirani. No dečki to puno bolje znaju nego mi.
  • prefontaine
    10.4k
    nikad slabiji Viking.
  • ZrnTSCHeZ
    2.2k
    Samo točionik sa pivom odvojiti. Dva čovjeka trebaš. Jedan toči, drugi prodaje. Išlo bi puno brže a nije (pre) komplicirano.Droljo

Ili možda da angažiraju ovog majstora pa ne treba ni točionik :grin:

https://youtube.com/shorts/3d49R91uTAQ?is=1PwV21lU0GFojHCv
  • Dinaminjo
    2.3k

Your genious is almost terrifying.

Ja gotovo nikad ne jedem na stafionu.
    Ali npr u uto dosao sa posla i nisam jeo i gladan sam bio, na 1 obroku taj dan..
    I onda umjesto da uzmem burek ili pizza cut u pekari rekoh ok idem pojest nes na stadionu..

Udem na stadion 55 min prije pocetka, nesto sto se potice.
    I onda mi vele da ce debrecinka biti za pol sata, tj 15 min prije pocetka tekme.

Ali evo nije problem skuhat kobase, problem smo mi zderaci koji su se usudili pozaliti.
  • Droljo
    30.6k
    Pizdarija je što se odmah skače na svaki post. Pa jebemu nije misija na Mars malo osluhnuti bilo navijača. Stvarno se da to posložiti uz minimalne preinake.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.