• T90d
    3.1k

Nadam se onda da će isto tako pivo izbaciti sa stadiona valjda se ekipa može susdržati dva sata od alkohola, jer ovako se ekipa napije, pa niti normalno navija, podriguje. Bit je lopte i njih 22 na terenu. Šta klub ima dalje zarađivati od navijača, dosta je ulaznica.

Teorija ti je totalno promašena. Klub nek prodaje istarske tartufe poprskane sa extra djevičanskim uljem ako će zaraditi.
  • Probirštift
    1.5k
    Kaj je na kraju s onim postotkom dolaska na tekme kad imaš godišnju, je to napokon aktualno ili ništa od toga do sljedeće sezone?
  • crophantom
    6.2k
    Ok, onda nek se napravi jedna check lista za ispravnog navijača Dinama, da kod učlanjenja ili kupnje ulaznice ispune to ljudi i gotovo, riješeni svi problemi.

Samo me zanima ko će odrediti kaj je zbog nogometa, a kaj nije zbog nogometa, jer mnoge stvari nisu zbog nogometa, ne samo kobasa ili ćevapi, treba nama neka komisija da to odredi.

A na kraju krajeva, to kaj nekome znači otic na utakmicu ili zbog nogometa je isključivo individualna stvar.
    Nekome je otic a klincem, nekome je ic zapaliti baklju i navijati i pogledati usput nesto tekme, nekome je tradicija s frendovima, naci se popiti, pojesti i pogledati tekmu.

Ma, otiso je ovaj razgovor u vražju mater.
  • Hnlovac
    7.3k
    ja uživam u ovom razgovoru jer shvaćam koliko nam je lijepo trenutno

5x bih radije da idu svađe oko gastro ponude nego uprave i igrača. Navijači svih ostalih klubova doslovno sanjaju o periodu stabilnosti gdje je glavna tema gastro ponuda
  • emilperska
    17.7k
    Dajte koji vam je k svima. Uvjeti na ovom stadionu su postapokaliptični za bilo što ozbiljno i dobro da išta funkcionira. A jednom na novom stadionu, nek budu i debrecinke i štrukli i ćevapi i kebab i burek i McDonalds i sushi i tofu salata s klicama i kineskim kupusom ak će na tome Dinamo zarađivati, a Dinamovci to kupovatiBosskovitz

Naravno da su uvjeti u rangu skladista iz WW2..

Ali tim više nema baš logike zašto je u kolovozu 2026. losije nego u kolovozu 2024. I tad su bili apokaliptični uvjeti, bila je ista "vlast" u klubu pa se putem nešto pojebalo.

Velim, ja sam se tu nadovezao iako su moja očekivanja skromnija. Za cijenu od 410 EUR godišnje hoću pristup pivi/mineralnoj/soku i wcu u nekom razumnom roku i to je to. Za ćevape me boli kurac, ako klub nema interesa u tome, nemam ni ja.
  • tom
    429
    Stvarno mi nije jasno zakaj netko ne bi pojeo prije i nakon utakmice ili na poluvremenu i zakaj klub na tome ne bi zaradio. Ni ja nisam pobornik da ljudi žderu na tribini ali ni u tome ne vidim ne znam kakav problem, nije da je to u kopu neka tako cesta pojava da bi bila problem. Ako netko dolazi na stadion s posla ili nije stigao jest prije ne vidim zašto ne bi pojeo u krugu stadiona pa da i to bude nekakva bolja ponuda od starog peciva, nekakve kobase i senfa u njoj i da se ostavi novac klubu ali dobro. Samo nemojmo izmisljat probleme di ih nema.
  • NKDZ86
    9k
    Kak vam se da. Makar na stadionu mora bit pijače i osnove za pojest: hot dog ili kobasica. Ovo sve ostalo je bonus.
  • Mihael2305
    2.6k
    Treba otvorit anketu smije li se na budućem stadionu raširiti gastronomska ponuda, ako da, što bismo htjeli a ako ne, zašto ne.

Zasto bi nekom smetalo da se na kranjci, ne stave par punktova s razlicitom hranom, tipa kobasice, negdje hamburgeri, i poseban za pića?
  • Kujtim Shalla
    10.7k
    slažem.se.u potpunosti sa ovim, kakvi hamburgeri na stadionu ,kakvi jebeni ćevapi . Pa to zahtjeva vrijeme i osoblja brdo. A niti spada u istu rečenicu sa temom. Pogotovo ideš na sjever , pivo može uvijek ,ali da se pređderavaš i još buniš što čekaš jebene ćevape , stari odi ti u ćevabđinicu ,na stadion bi samo zalutao. Nisu švabe ludi , kobaja i vopi , plafon
  • Tradicija bunta
    8.2k
    Nadam se onda da će isto tako pivo izbaciti sa stadiona valjda se ekipa može susdržati dva sata od alkohola, jer ovako se ekipa napije, pa niti normalno navija, podriguje. Bit je lopte i njih 22 na terenu. Šta klub ima dalje zarađivati od navijača, dosta je ulaznica.

Teorija ti je totalno promašena. Klub nek prodaje istarske tartufe poprskane sa extra djevičanskim uljem ako će zaraditi.
    T90d

Ja se sjećam vremena kad nije bilo ni pive, ni vode osim iz slavine u do gležnjeva zapišanom wcu, kamoli da se dizao dim iz šatora pored tribine u kojem se peku ćevapi ko na vatrogasnoj zabavi. Samo fali onaj kotao s rakijom i raspolovljena guda na kukama. Za neke stvari se podrazumijeva da ne pripadaju nogometu i stadionima bez da se tu analizira i natjerava mak na konac. Piva jest i uvijek je bila dio nogometne kulture, tako da izlazi iz ovih priča iako što se mene tiče ne mora ni nje bit.
  • gio
    262
    Ako smo vec kod klope ima dosta zanimljivoga na stadionima diljem svjeta

https://x.com/footyscran?s=11&t=bvD3hb6aEevTFIoB8l1iQw
  • rokikaciga
    16.5k
    Piva, voda i sokovi, hot dog + jedno jelo koje nadlezni u PK smatraju da bi mogli kvalitetno i dovoljno ponuditi 6+ tisuca ljudi na stadionu.
  • prefontaine
    10.4k
    Svaka vam čast. I čestitke.

U trenutku kad smo u ligi, u prvom kolu razbili protivnika s rezervnom ekipom, a nakon toga u pretkolu Lige Prvaka opet razbili protivnika i praktički osigurali PO CL, odnosno, siguran smo sudionik EL, vi ste našli temu oko koje se treba raspravljati i svađati.

Čestitke još jednom svim dionicima ovih veleumnih rasprava! Od mene imate mlaku bezalkoholnu pivu i hladne ćevape i kobasice od svinjskog loja, predbilježbe u inbox.

Živili mi!
  • rokikaciga
    16.5k
    To su znakovi da je sve dobro u klubu! Radije ovakve rasprave nego 50 komentara dnevno sa "dobri covjek Kova", pljuvacine po Zvoni itd.
  • Noel
    23k
    Apropo rasprave, do danas dok nisam ovdje pročitao nisam ni znao da se peku hamburgeri i čevapi na Maksimiru. Nikad nisam ulovio tu scenu. Vjerojatno ni većina ostalih stalnih posjetitelja dinamovih utakmica nije imalo pojma o tome.

Zato mi još apsurdnije izgleda ova rasprava i da su se ljudi ovdje uspjeli posvadit oko nekakvih čevapa i hamburgera, koje jedu možda 2% posjetitelja na Maksimiru.

Ona objava koja je kružila društvenim mreža je iz kuhinje nekog teškog trola ili nekoga ko nije dobio priliku da naplaćuje svoje usluge i zarađuje na utakmicama, koga normalnog boli ona stvar na stadionu za čevape i hamburgere, kog boli ona stvar na stadionu kaj drugi piju ili jedu uopće.

Nevjerojatno mi je da ovakve nebitne teme imaju svoje mjesto na forumu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.