• scooniepenn
    7.2k

Sad je ionako gotovo, i necemo nikad znati. Ako uistinu potpisu Kravtsov i Nsoki onda je Livi ta posljednja kockica u slagalici. Sumnjam da cemo gomilati dalje igrace, a realno nema ni potrebe. Nadam se da ce se Rodriguez pokazati upgradeom na Lisicu i Topica te da ce Kravtsov biti odlicna alternativa za Miska, a po potrebi i partner za jace europske utakmice, gdje ce nam defanziva biti pocetak i kraj uspjeha.
  • tp1997
    2.9k
    a realno nema ni potrebescooniepenn

Na krilima itekako ima, pogotovo na desnom krilu. Lisica i Topić su HNL krila.

Za ostale pozicije se slažem, pogotovo za vezni red za kojeg mislim da će s Rusom i oživjelim Kačavendom biti sasvim dobro popunjen
  • Kujtim Shalla
    10.7k
    upravo tako ,a osim toga odlasci također nisu završena priča . Ako dođe zadovoljavajuća ponuda ,ima još cijeli ovaj mjesec za dovesti kvalitetno pojačanje . Ja iskreno mislim da mi najveće pojačanje još nismo doveli ,i da kao što kažeš sad kad je osigurana minimum europska liga onda je tu veliki plus a možda i osnova za dovesti kapitalca . Uglavnom najkasnije za mjesec budemo svi pametniji
  • Zagi
    18.6k
    Ako je i bilo plana A,B ili C za osmicu, mislim da smo se vidjevši Kačine odlične igre, brzo ohladili od tih ideja.
  • emilperska
    17.7k
    Ovaj kadar je 1 golmana i 1 backup šesticu udaljen od tog da bude stvarno ozbiljan kadar na razini EL recimo da ide na 13+ bodova.
  • Masto
    2k
    ma samo da nam krila odčepi , u obranu nemam sumnje pa i ako bude prodaje, kad su svi pravi dobro je to
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.