• vjeko1701
    27.5k
    Radila je i prije Thuna, oni nisu bila nikakva pouka. Svi znaju di nam trebaju pojačanja i to se nije promjenilo u utakmici s njima. Išlo se u sportski rizik da se izbjegne financijski rizik i to je to.
  • vlatkomarkovic
    3.8k
    Dobra stvar za Misica je sto je ćelav, jer da nije, dosad bi proćelavio u iščekivanju zamjene…. Mislim da nam fkt trebaju dva igrača na toj poziciji, nedao Bog ozlijede, Kacavenda fkt fino napredovao, ali nemre defanzivno pokriti ovu dvojicu, a s obzirom da igramo minimalno EL, trebati će nam takvi igrači. Krilo jedno, i sve ostalo samo pumpanje Dinamo B. Naravno ukoliko ne bude izlaznih transfera. Samo se nadam da ne bu bilo ozlijeda u napadu. Ne treba nam vise od ove 3, ali ako se ozlijedi još jedan ostali bi na jednom + sto povučemo iz Dinama 2…..
  • Beowulf112
    452
    Dobra predstava protiv Zalgirisa..nadam se da ovom pobjedom ne pomislimo da smo nedodirljivi..i dalje nam trebaju 2-3 pojacanja
  • Besek
    45
    Nažalost, bez jedne prave osmice u lp ćemo proći isto kao i prošle sezone protiv klubova iz lige 5. Baš nam fali te sportske agresive i drskosti...
  • Chempers
    1.4k

Fali nama puno više od toga. Uz iznimku Livakovica, sad je prekasno dovoditi igrače za PO, al ako prođemo u LP očekujem pošteno ojacavanje ekipe prije grupne faze.
  • scooniepenn
    7.2k

Ovo je najbolji opis onoga sto je sportski sektor radio. Svjestan sportski rizik u koji se islo, a koji smo srecom prebrodili.
  • vjeko1701
    27.5k
    S tim da treba računati da su praktički dogovorili jednog veznjaka koji ih je onda izigrao. Sad ćemo vidjeti koji su planovi, već ovaj tjedan navodno dolaze Nsoki i Kiril. Livi mora biti prioritet broj 1 za playoff.
  • vlatkomarkovic
    3.8k

Ne bi rekao da je prekasno, mislim da to ovisi o profilu igrača kojeg dovodiš. Neki mladi igrač kojem bi Dinamo bio najveći klub u karijeri sigurno ne može pomoći odmah, ali neka iskusnjara, mislim da bi nam mogla pomoći.
  • scooniepenn
    7.2k

To za Peretza sa Soli stoji, ali sam ocekivao neki plan B, kojeg ocito nismo imali. Kazem, ispalo je super na kraju, ali rizik je bio dosta velik. Ne mozes znati da ces izvuci bas Thun, ali bilo je u zdrijebu jos neugodnih ekipa. Vidjet cemo za Kvartsova i Nsokija, ali Livi je i 1. i 2. prioritet. Uci s Filipovicem u bitku s Vikingom ne bi bila najbolja opcija.
  • vjeko1701
    27.5k
    A ko znam, možda je i bio plan B al je otišao drugdje jer smo odabrali Peretza. Možda je Peretz bio plan B za nekog tko je propao. Na kraju dana ne znamo kaj se točno događa, možemo samo nagađati. Al jasan stav da nam treba veznjak je postojao i prije Thuna. O tome pričam.
  • Laugreano
    5.9k
    A mozda je Peretz bio plan B, jer plan A je dostupan tek krajem kolovoza :chin:
  • Kujtim Shalla
    10.7k
    jako dobra teza o kojoj osobno nisam razmišljao,da je bio plan a i plan b ,pa sad treba biti pametan i naći najbolje rješenje. A ne treba gomilati više igrača ako neće biti pojačanja već sad i za startnih 11 bolji od ovih koje imamo. Treba biti strpljiv
  • Hebimir Strašni
    317
    Mi ak' se ne varam nemožemo nikog novog prijaviti za europu ili moramo nekog izbacit sa liste pošto nemamo dosta igrača iz škole u rosteru. Ili imamo još jedno slobodno mjestao?
  • vjeko1701
    27.5k
    Mislim da će ovo osiguravanje miminalnog cilja, a nemojmo se lagati, s ovih 5:0 je osiguran, sada pogurati neke poslove. Imaš novce od playoffa LP i novce od EL u džepu. Sve iznad ovog te stavlja samo u još bolju situaciju.
  • Orc123
    16.4k
    Nakon dolaska Kirila i Nsokija prioritet je golman, a sve ostalo je bonus ukoliko se naleti na neku kvalitetu na krilu ili vezi u rangu Bennacers ili Zajca . . .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.