• Orc123
    16.4k
    Pokazuje da je kvalitetna rotacija...ali nama treba krilo koje radi razliku na terenu, koje moze proci 1 na 1, da napravi visak..to ce biti kljucno i u playoffu i dalje u LP ili EL...on to danas nije ni jednom a igrali smo protiv Zalgirisa, a ciljamo LP. Lisica ima svoje kvalitete, zasluzeno je u Dinamu, zabio je prekrasan gol ali s golom i bez njega moj stav prema njemu je isti. Kvalitetan rotacijski igrac. Danas zasluzuje definitivno pohvali za jako lijep gol.
  • Ljubo
    1.5k
    Ne treba gledati krilo na takav način. Možda to bude Dani kada se vrati,ali je Lisica pokazao da sigurno može igrati u prvih 11, jer pored napada igra strašnu obranu kao krilo. Definitvno kada skupi još malo samopouzdanja sjedne to na svoje pa će biti još bolji nego prošle jeseni.
  • Droljo
    30.5k
    Nisam znao da ima takav, tehnički savršen, udarac lijevom. Primanje, udarac, kojim brzinom je to odradio svaka mu čast.
  • IceMan
    4.3k
    Nadam se da se dečko sad napunio prijekopotrebnim samopouzdanjem.

Nije problem njegova kvaliteta jer ju ima, problem je koji se iz aviona vidi da čovjek nakon ozlijede (bolesti) ne vjeruje sam sebi, a to je problem koji se riješava baš utakmicom kao jučer.
  • miro
    9.5k
    meni se cini da je prosle godine zabio protiv nekog jako slican gol, isto lijevom nogom
  • Crni86
    23.3k
    macabi moguce?
  • deda
    47.2k
    Varaždin
  • Georginho
    651
    Ima on tu čaroliju i dalje u sebi, samo mu trebaju "sretne misli" da poleti. Naš Petar Pan

file-000000007d78820cad523835445259cd.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube