• Laugreano
    5.9k
    Najjace mi je kad je usporedio Domingeza i Mudraziju. Da spanjolske klince trpimo, a Mudraziji da ne damo minute.
  • C@ptain Koons
    476
    usporedba igrača koji ne igraju istu poziciju...

[img]http://omg-oh-really.gif podrška za heic i avif
  • crophantom
    6.1k
    Ja jučer dosao doma nakon tekme, natočio si gemišta, upalim youtube, vidim 8_24 live.
    Ajde da vidim kaj im, kad ono Profa vidno pijan da mu je teško pričati trabunja o tome kak se nada da ce Robi dobiti priliku i na mala vrata uci. Jbt Robi

Ugasio sam odmah, nisam ja publika za to.
  • Laugreano
    5.9k
    Usporedba je bila u smislu kako nasim klincima nedamo minute, a spanjolce trpimo. I onda je kao primjer naveo Domingeza i Mudraziju. Jbg valjda mu je netko javio kasnije da Mudri ima 28god
  • Dzoni
    7.2k

Kako netko može biti toliko jebeno dosadan? Već je godinu dana u klubu gdje se pokazao jedino kao dobar nosač čunjeva na treningu
  • C@ptain Koons
    476
    svakako mu je retardirana usporedba. Mudražija ima 29 godina, kakav klinac jebote...
  • vjeko1701
    27.5k
    Za sve uključene bi bilo najbolje da se Mudrom nađe novi klub. Posudba, transfer, bilo kaj. Zbilja mi nije jasna tolika opčinjenost igračem samo zato jer je trpao Hajduk i jer navija za Dinamo.

Mada, čak i da ode, svak lošija utakmica i svaki kiks će biti popraćen "a Mudražija nam nije valja" bojnom.
  • javolimtebejako
    5.9k
    Profa vidno pijancrophantom

meni on uvijek izgleda pijan ko slapa
  • hardek
    11.6k
    Mudri je susjed od profe, naravno da nije objektivan kada je on u pitanju. Ali to ne znači da je cijeli njihov podcast bezveze, dečki su korektni i nude drugačiju opušteniju verziju podcasta o Dinamu
  • vjeko1701
    27.5k
    8_24, makar nisam fan, čine mi se barem iskreni u praćenju Dinama. Ok, neće biti uvijek objektivni, imat će svoje gafove kao i svi ali nisu mi u istoj kategoriji ko Denis ili BalkanDeda koji ciljano idu prema onom kaj će dovest više klikova i engagementa.
  • dragošlapa
    306
    Denis mi djeluje kao ona mala gnjida iz razreda koja se vrati na nastavu kad se cijeli razred dogovori markirat, školski primjer šupka (pun intended), a ovaj zadnji podcast s onim kognitivno šepavim prgavim bolesnikom i Kvasinom me podsjetio malo na Noćnu moru. Možda da se prebaci u takav neki format, jer za ozbiljnije podcaste nije.

pijan ko slapajavolimtebejako

images?q=tbn:ANd9GcQsTerhIu9k5u7DmkhPBm-_E65FKFwOUPBiUrXgMG4VghgOFKh742I9ebGH&s=10
  • Ritam Ulice
    3.3k
    to je baš krš od podcasta, brijem da snimaju u nekoj kuhinji jbt ili tak zgleda, rasvjeta je kriminal, taj lik profa uvijek djeluje ko neka kronerčina s jež frizurom, cijela ekipa je ko neki cirkus show.. još to trabunjanje o mudrom jebote.. danas i baba na placu ima svoj podcast
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.