• GOAT
    9k
    Podcast oprema nije dovoljno skupa
  • Crusades
    25.1k
    Taj denis mi je u rangu balkan dede i takvih... sve u istoj kantici.
  • Niko1986
    8.1k

Ne bih se složio :rofl:
  • GOAT
    9k
    Ne bih se složio :rofl:Niko1986

I mislio sam si hahah ali komentar nije upucen vama :lol:
  • NB86
    17.6k
    Uvest dodatne poreze na podcast opremu
  • Zagi
    18.6k
    Njegov najveći problem je kada se Dinamo odvoji na 10+ bodova u ligi jer je to loše za posao i podcasteri nemaju o ćemu pričat, i to sve kao navodno navijač Dinama. To je i sam više puta javno rekao.hardek

Ovo.
    Prvo ja i moj osobni interes, a tek onda (daleko iza) dinamo.
    I to samo jer se rodio ovdje pa ajd, kud svi tud i mali mujo.

Sada je kasno jer je deklariran ali da nije.... kladim se da bi u sekundi prešao na navijanje za juzne jer to donosi više pregleda.

A najviše od svega bi vjerojatno volio da se moze deklarirati kao jugoslaven pa da ga gledaju svi.

Takav tip osobe. Namirišao sam to odavno i sukladno vonju, blokirao sav kontent.
    Da bi onda jedan dan upalio podcast Zona Dinamo i ... eto ga opet.
  • skener
    9k
    Možda ipak malo previše dajete na važnosti potpuno nebitnim osobama čiji podcasti imaju par tisuća pregleda.

A pogotovo mi nije jasno praćenje i svakodnevno prenošenje i komentiranje stvari za koje sami kažete da su gluposti, da nemaju veze s mozgom i sl.
    Čemu taj mazohizam?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.